Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd D. Tuska WYWSTYDZONY w Sejmie |
Ehehehhee a skąd wiesz że na kursie tańca nie znajdziesz kolesia w dresach,łysego itp ?? Dziewczyny rozglądajcie się bardziej i bedzie OK ;)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd D. Tuska WYWSTYDZONY w Sejmie |
Madzialenka a po cholere Ci chłopak ;))) Samej nie lepiej ?? Pzdrrr Bimbo !
|
|
taa... ja przez 22 lata też tylko jedną normalną... szkoda, że odeszła... Bimbo !
|
|
Ja równiez polecam Osrodek Mariusza Gruszfelda,gdyż sam się tam szkoliłem :)) Z opinii znajmonych jak i po własnych doświadczeniach gorąco polecam :)) Pzdrrr Bimbo !
|
|
kurde dziewczyny wszedzie sa normalni kolesie tylko trzeba patrzec, nie tylko na kase:D oczywiscie nie wszystkie:)
|
|
a ja zyje 19 rok i jeszcze zadnej nie spotkałem:)
|
|
Kto bedzie mistrzem Polski według Ciebie?? Moim zdaniem Legia Warszawa. Bimbo !
|
|
Legia Bimbo !
|
|
No nie wiem czy Legia... "Wojskowi" są bardzo specyficzną drużyną - wtedy gdy są faworytem rozgrywek Mistrzostwa Polski raczej nie zdobywają. Natomiast w sezonach, w których nikt na nich nie stawia czasami udaje się im zgarnąć MP (vide 1993, 2002). Bimbo !
|
|
pojeba** post to sama napisałaś. Jak nie masz zębów, wyglądasz jak parówa to normalnego gościa raczej nie szukaj. he he Bimbo !
|
|
Może nie dokładnie na temat , ale moja rada jest taka. Wybierając jakieś rozwiązania musisz wcześniej wiedzieć co chcesz . Każdy sprzedawca będzie Ci wciskał swój towar jako najlepszy. Radzę dużo czytać , polecam znane portale budowlane np. http://www.muratordom.pl , http://www.monter.pl i inne. Szczególnie cenne są tam fora i grupy dyskusyjne , gdzie znajdziesz praktycznie wszystko przy jakichkolwiek wątpliwościach.
|
|
Ja myślę ,że jednak Bełchatów , albo Zagłębie
|
|
BOT Bełchatów , jeżeli nie sprzedadzą nikogo z najlepszych. Kasę mają porządną , że i z następnymi wzmocnieniami nie powinno być problemu mimo , że po odnowieniu kontraktu Matusiak ich mocno skubie.
|
|
witam!!!!!!!!!! mamy w szkole taki problemik kłócimy sie w sprawie zespołu na studniówke, jest juz bardzo późno wiec trzeba sie na cos zdecydować. znacie moze jakieś fajne zespoły ktore by sie nadawały na fajna impreze??? potrzebne mi namiary i jakaś próbka możliwości:P:P wielkie pozdro dla wszystkich......... Bimbo !
|
|
Wstydzcie sie, nikt nie organizuje sztabu w tym roku. Zrobmy cos z tym. Bo w tym roku WOŚPu w Łomży może nie być. http://www.wosp.org.pl/15final/lista_sztabow.php Potrzebna jest pomoc ludzi, którzy będą mieli warunki na utworzenie sztabu. Przede wszystim sztab musi pracowac przy jakiejs organizacji. Moze ktos zna takie osoby, które mogły by pomóc. Bimbo !
|
|
czyli jest gorzej niż w zeszłym roku, nie było nic oprocz zbiórki a teraz nawet tego moze nie byc?? w tym miescie nic nie idzie do przodu, a nawet wiele sie cofa. kiedys były koncerty i zbiórka........... cos zrobić trzeba.... Bimbo !
|
|
W tamtym roku były koncerty w PUW i licytacja różnych przedmiotów koszulek, bluzek, pieczywa w kształcie serca z napisem XIV FINAŁ WOŚP. Troche niedoinformowana jestes =P Zamiast krytykować, że w Łomży nic nie ma(bo to fakt) postarajmy się rozejrzeć między swoich znajomych i poszukać ludzi którzy mogli by pomóc. Ja sam pracowałem już kiedyś w WOŚP jako organizator, ale nie mam aż tylu znajomości, żeby coś zorganizować dlatego szukam pomocy. Bimbo !
|
|
=) czyli cena 900-950 zł dzieki za pomoc pozdrawiam :)
|
|
moze ja pozowole sobie cos wkleic :D
|
|
dobrze...? ja samochod kupilem jak sie dowiedzialem, ze wygralem a teraz robie na 3 zmiany :))
|
|
poszukaj jeszcze i internecie? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
"W sumie przeciwko planowanemu rozwiązaniu opowiedziało się 155.500 osób, poparło go natomiast około 12 tysięcy osób (listy i maile), m.in. mieszkańcy Augustowa, Stowarzyszenie Przewoźników Podlasia." "...Stanowi ważny odcinek zjednoczonej Europy, w której chciałbym, żeby znajdowała się taka perła przyrody jak polska Dolina Rospudy. Jestem przekonany, że wszyscy tego chcemy” - powiedział Prezydent Lech Kaczyński. Czyżby Pan Prezydent poparł stanowisko normalnych ludzi przeciwko białostockim oszołomom. Doprawdy zbut piękne, aby było prawdziwe.... http://www.prezydent.pl/x.node?id=1011848&eventId=8027481 Jurand
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |