sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komunikat

Dokładnie tak: NA Fotopartnerze od lat SIĘ NIE ZAWIODŁEM! Mają najlepszą maszynę w Łomży i umieją ją wykorzystać robiąc piękne zdjątka nawet dużego formatu. A papier FUij jest bezkonkurencyjny i nie plećcie tu o Kodaku- bo to - w większości-droższe i gorsze materiały (popatrzcie na prosiaczkowaty kolorek twarzyczek i przekontrastowane barwy na kodakach). Obsługa klienta również bez zarzutu. Pozostałe zakłady w Łomzy (Gabs, Wrzos, i na Dmowskiego) również robią dobrze zdjęcia. Moi znajomi z Warszawy od lat robią odbitki właśnie w tych łomżyńskich zakładach- bo dużo taniej i bardzo dobra jest jakośc ich usług. Jako stary sceptyk cieszę się, że mogłem coś u nas pochwalić. :-)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komunikat

Sprawa sie wyjasniła mianowicie koledze oddali prawko i dostał grzywne 1000zł

Piszemy chyba pod niewłasciwym adresem bo "wybrańcy' bedą robic tak, jak nakaże im 'władza piuskowa" - bo tam nawet Konstutycja nie sięga.

Bimbo !

Dzięki Zbychu za trafne określenie kolorów kodaka - brakowało mi słów żeby określić tą charakterystykę barw.

Bimbo !

cavalera i tak uwazam ze jestes zjeeeeb !!!!

GRESS POWER !!!1

Bimbo !

ale GABS też robi na FUJI. Obie firmy robią to nieźle. BABA chce się "odegrać" na firmie z "czerwonego rynku". Albo może nieudacznie polecić FOTO-PARTNER. Znam jednych i drugich. To zawodowcy i profesjonaliści - nie mogę powiedzieć złego zdania na żadną z firm. Piszecie jakieś bzdury na temat cen. Nie wiadomo, czy cytowane ceny to format, np: 10x15 czy też A4. Może więc porównajmy przy nakładzie np. 100 sztuk obie firmy w zakresie: 10x15, 13x18, 15x21. Podajcie cenniki !! Zobaczymy, kto tak naprawdę jest lepszy ??!!
Pozdrowienia.

Bimbo !

to fakt. W takim miejscu nie powinno być takiego złomu.

Bimbo !

hehe dobre dobre.... juz wiemy ocb ;]

madzialenka jedz do Jeziorka to sobie i chłopa wyrwiesz na stódniówke i tańczyc sie nauczysz w rytmach disco hehe....
niezły temat na forum bez kitu :]

no i wszytko jasne

>>ŚWIETNIE<<

popieram halinę......... jeżeli szukasz najleprzego, to szukaj tak jak "słodki aniołek",
gdyż wg niego/jej nie wszyscy .... cyt: "hehe... nie kazdy ma do tego smykałke....niekturzy sie po prostu nie dadajo ;)(nie obrażajac nikogo)"
Nie obrażam nikogo. Kończ Waść - wstydu oszczędź !!!

Bimbo !

biznes jest biznes . a co to kogo obchodzi

madzialenka,na jaki dres mam wysłać swoje "si-vi"?

Bimbo !

No i cieszmy się bo taka sytaucja z naszą formą może się nigdy już nie powtórzyć;):)

Bimbo !

Brawo Polscy siatkarze!!! POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!! Jutro finał z Brazylią!!! Jesteście już wielcy, ale po jutrzejszym meczu możecie być jeszcze więksi!!!

Bimbo !

dzisiaj Polska pokonała Bułgarie 3:1 w półfinale MŚ i tym samym jesteśmy conajmniej wicemistrzami świata. wielki sukces naszej siatkówki.

3:1
Kto przed mistrzostwami myślał o takim rezultacie
Mamy srebro a może jutro ....... złoto
Gratulacje trzymamy kciuki - Łomza jest z siatkarzami!!!

POLSKA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA!!!!!

KTO WYGRA MECZ?POLSKA! KTO? POLSKA!KTO? POLSKA!!!! POLSKA!!!! POLSKA!!!!!!!!

czemu niema się powtórzyć ??

O której godzinie bedize final i kiedy ???

jeszcze 10 tematow napiszcie o tym samym!

Bimbo !

Wygrałem 175000 ojro YEEAAHH. Szkoda ze sie obudzilem :(((((

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze w Niemczech nikt mi nie bedzie zawracal tylka jezeli:
- na fotce bedzie inny samochod, niewazne, czy obok mojego, za nim, lub przed nim
- beda jakiekolwiek trudnosci z rozpoznaniem kierowcy.
Polskim gliniarzom zas, pozazdroscic mozna tylko wytrwalosci z jaka scigaja piratow.
Ale czego ja sie czepiam. Jezeli w Lomzy zaplacilem mandat za zawracanie na skrzyzowaniu ze strzalka w lewo... Wiem, wiem: w Lomzy, tak jak w calej Polsce, nie mozna. Ale czemu, do cholery, w Unii nikomu nie przyszlo do glowy zeby zabronic?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org