sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
po

To była zwykła literówka a u ciebie znowu "naleciałości": zdarzajo

A teraz wyłącz komputer i idź spać, kozaku internetowy...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: po

Witam. Od kilku dni dzwoni na mój tel komórkowy jakaś nieznana mi osoba. Domyślam się, że widniejący numerek pochodzi z karty prepayd.

Najlepszym sposobem żeby zrozumiała, że źle robi jest najprawdopodobniej dzwonienie na jej numer przez kilka dni co kilka minut.

Co sądzicie? Może jakieś ciekawe pomysły padną :)

Mam nadzieje, że nie będzie jakiś dziwnych aluzji.
Jako uzupełnienie dodam, że nie podpadłem nikomu i nie naraziłem się na czyjąś złośliwość.

Dziękuję z góry za pomoc.

Pozdrawiam

Bimbo !

Ale nr, bójcie się bandyty, was to też czeka

Bimbo !

odbierz i zbluzgaj...
ew. włącz ukrywanie numeru, zadzwon i zbluzgaj hahaha

też mi problem :D

Bimbo !

Się nie bali tylko dbali o bezpieczeństwo.

polecam Ci podać ten numer w ogłoszeniu na 4lomza w nieruchomościach pod tytułem "Wynajmę mieszkanie 2 pokojowe od zaraz" Gwarantuję że rozdzwonią sie do niego ludzie, wiem bo sam to przeżyłem he he bardzo upierdliwe

Bimbo !

Ja bym jeszcze zaproponował dwa F-16, cztery Belle, Spat z W-11 i "Fali zbrodni", 4 Leopardy II, Ministra Ziobro i Prezia Brzezińskiego - sukces murowany.
A jeszczo jedno, jak będzie następna akcja tego typu to dajcie znać na ogóle, będzie więcej kibiców. ŁKS przy tym to płotka.

Bimbo !

dokladnie...na ogloszenie daj numer albo tak jak ja ...przekieruj numer na 0700 i miej z glowy:) oczywiscie trzeba wylaczyc po jakims czasie zeby nik sie nie nacial...albo tym co najczesciej dzwonia powiedz zeby nie dzwonili i wtedy bedziesz mial spokoj...

Bimbo !

''pkp jest potrzebne i zamykac sobie szansy na pociagi nie mozna''
mamy takie same szanse na pociagi jak kalinowo zrozum ze te tory sie nienadaja na pasazerskie wagony mozna po nich 30km/h max jechac
pozatym w Ełku, Grajewie,Ostrolece wymieraja polaczenia to w Łomży ktos reaktywuje kolej,zelektryfikuje ta odnoge nieprowadzaca do nikad, i wymieni podklady zeby 15 osob dziennie pojechalo do sniadowa albo okrezna droga do Ostroleki.Niema szans.Dlatego niewarto takich terenow marnowac na wegiel ktory juz malo kto kupuje bo wychodzi z mody sa kotly gazowe,olejowe.

kocham konie juz myslalam ze jaki sdrastyczny film i serducho mi szybciej bilo

Przejeżdżając tam w tym tygodniu widziałem 2 policjantów, tylko nie mam

pojęcia co oni tam robili.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

http://4lomza.pl/index.php?wiad=9697 i wszystko jasne

Tak...tiesto zajebisty pomysł;D:D:D hehe./.. dopisuje sie do tego pomysłu...

Mam nadzieje ze wiesz jaki numer dzwoni do ciebie;]

Proponuje..może jeszcze daj ogłoszenie do Kontaktów i Współczesnej:D:D hehehehaha.....i jeżeli to dziewczyna to może...że szuka dobrego kochanka albo coś:D:D hehe

Pozdro specor

Bimbo !

Madzialenka....a kto ma wiedzieć jak ty wyglądasz??
Przeci3ż nikt nie weźmie kota w worku...;)
hehe

Bimbo !

"ja ładny ty ładna,
może byśmy..."

a tak pozatym cos wiecej o sobie,
zrozum studniówka to zabawa

muszę wiedzieć czy istenieje jakaś szansa na duchową więź...
:D

Bimbo !

Ja widziałem jak około 11:00 dwa wojskowe bojowe śmigłowce z pełnym uzbrojeniem leciały od strony Agustowa na pomoc Łomży. Póżniej jakiś agent w Łomży nie wytrzymał i próbował sterroryzować butlą gazową miasto To na pewno musi być jakaś grubsza sprawa. Nareszcie sie coś dzieje w Łomży........ tylko czy o takie atrakcję dla tubylców i turystów wszystkim chodziło ?

Madzialenka to instruktorka tańca - teraz to juz jasne. Reklamy na forum się kasuje !!!

Kiedyś korzystałam z usług Gabs Foto, ale jak mnie kilka razy potraktowano jak intruza zaczęłam szukać alternatywy. Spróbowałam w Rossmanie, ale tam naprawdę wykonują odbitki kiepskiej jakości i w dodatku nie ma z kim o tym rozmawiać. Wszelkie serwisy internetowe też mnie nie przekonują nigdy nie wiesz za co płacisz.
Dziś odwiedziłam Foto Partner na Małachowskiego. I tu pełne zaskoczenie - odbitki wykonane na papierzre Fuji (jak niektórzy sugerowali kiepskim) mają ładne kolory. Zdjęcia wykonane wcześniej z tych samych plików na papierze Kodaka nie mają tak ładnych kolorów. Nie jestem znawczynią tematu fotografii, mnie jako laikowi te zdjęcia się podobają. Co do ceny - to przy ilości ponad 100 szt. 0,59zł. uważam że całkiem przyzwoicie zwłaszcza że usługę wykonano w niecałą godzinę. Słodzić ne będę ale narazie z usługi jestem zadowolona.

Kiedyś korzystałam z usług Gabs Foto, ale jak mnie kilka razy potraktowano jak intruza zaczęłam szukać alternatywy. Spróbowałam w Rossmanie, ale tam naprawdę wykonują odbitki kiepskiej jakości i w dodatku nie ma z kim o tym rozmawiać. Wszelkie serwisy internetowe też mnie nie przekonują nigdy nie wiesz za co płacisz.
Dziś odwiedziłam Foto Partner na Małachowskiego. I tu pełne zaskoczenie - odbitki wykonane na papierzre Fuji (jak niektórzy sugerowali kiepskim) mają ładne kolory. Zdjęcia wykonane wcześniej z tych samych plików na papierze Kodaka nie mają tak ładnych kolorów. Nie jestem znawczynią tematu fotografii, mnie jako laikowi te zdjęcia się podobają. Co do ceny - to przy ilości ponad 100 szt. 0,59zł. uważam że całkiem przyzwoicie zwłaszcza że usługę wykonano w niecałą godzinę. Słodzić ne będę ale narazie z usługi jestem zadowolona.

Dzięki serdeczne za wszystkie pomysły.

Numer jest mi znany i już sprawa załatwiona.

Pozdrawiam

kryptoreklama, ale od pewnego czasu rozgladąłem sie za jakimś kursem więc dzięki

madzialenka napisz konkretnie na która godzine jaka cena, jak często są spotkania?

Na czesci czekali...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org