Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Holandia - miasto płaci haracz muzułmańskim imigrantom |
<najleprzym> budowlancem to ty sam dla siebie bedziesz - <internałto> Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Holandia - miasto płaci haracz muzułmańskim imigrantom |
Popieram Spiero :))))))))))))))
|
|
"Zdjecia w Łomży są w granicach 90 gr. i to na papierze Fuji, który jest lipny. Polecam wywoływanie w punktach fotostara, gdzie zdjęcia są po 39 gr powyżej 100 szt. i jakość rewelacyjna na papierze kodaka." Wiesz moim zdaniem o ile jest dobrze lab skaliborowany, papier fuji + chemia fuji to zdjęcia wychodzą dużo ładniej niż z kodaka. Ale co kto lubi;)
|
|
"A właśnie po co im ten melex czy jakoś tak co stoi zawsze na hali ?? tym wożą te kajdany na koła czy psie odchody ?" Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak chodzenia po mieście jest męczące. Co mają się biedactwa męczyć i razem z plebsem chodnikami chodzic? Suną sobie melexem po ulicach, z minami jakby co najmniej czołgiem jechali.
|
|
Z halą targową nic się nie zrobi bo jest ona w strefie zero :) Jak powinna wyglądać starówka i życie nocne zapraszam do przejechania się do Wrocławia. Na dzień dzisiejszy to starówkę mamy przy STATOIL ! Ktoś na www.wrzuta powiedział co by zrobił ze strażą miejską tytuł ,,TWARDE DYKTY"
|
|
he wiedziałem że zaraz ktoś cię poprawi
|
|
ShReK napisał: Nic nie bede prostowal bo sam temat wydaje sie bez sensu To po co się w nim wpisujesz ? sp3 nie jest mlodsza szkola od sp6 czy tam sp2 a od sp7 to juz przegieles Nie miałem na myśli wieku szkoły jako instytucji, tylko szkoły w sensie budynku. Czytaj uważnie. Spiero napisał: ale chłopie trafiłes jestem poprostu pełen podziwu brawo Smutna prawdo Spiero. Pozaglądaj (jeśli mieszkasz na PŁD) sąsiadom w stare dowody... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |