Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krótka sonda - kto za kto przeciw? |
Mam wrażenie, że wypowiadają się sami laicy. Kobieto, Kodak Express na Dmowskiego to jest perełka. Obsługa na wysokich obrotach( nawet na kolorach się znają, bo reszta to daltoniści), fotki w exspresowyn tempie, ceny do negocjacji. Jak strzeliłaś jakąś niedoróbę to powiedzą co i jak. Kieruj się do facetów bo mają słabość do fajnych lasek(moja dziewczyna zawsze ma extra bonusy)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krótka sonda - kto za kto przeciw? |
Czy to nie będzie przypadkiem ulica Dworna od ulicy Sikorskiego?
|
|
Karatyda...to były piękne czasy... Bimbo !
|
|
Krowę przejechali. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Baba, może Ty coś zaproponujesz? Chyba masz już wyrobione zdanie na ten temat. Ja jednak wolę tradycyjny sposób wywoływania zdjęć (w stosunku do interu). Zawsze mogę zły wyrób zareklamować ! Bimbo !
|
|
Na ebayu teraz są wystawione egzemplarze dla bogatych gówniarzy. Cena będzie znacznie niższa kiedy konsolka będzie w sprzedaży seryjnej. Mój znajomy kupił dwa PS3 po 400 dolarów, a teraz będzie sprzedawał po $2000. W czasie sprzedaży odnotowano 5 zabójstw, dziesiątki pobić i kradzieży. W USA wyprodukowano jak na razie 400 000 sztuk. Dopiero w grudniu rozpocznie się nowa seria. Najlepsze rozwiązanie- poczekać. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dziękujemy mistrzom, gratulujemy wicemistrzom.bravo
|
|
zobacz na Senatorskiej... wydawało mi się, że facet ma i TIGa i migomat... papuga
|
|
z takimi cenami to na bank podają raty albo pierwszą wpłatę i np. 6 miesięczny okres karencji czyli przez pół roku ma się komputer za te 200zł zresztą koszt wyprodukowania lcd w chinach to pewnie z 50zł na nasze... :)
|
|
a od pilnowana tych zasad są Administratorzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |