Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DONALD TUSK UR. 22.04. 1957 W GDAŃSKU. |
Ha ,ha ha , siedzi z matką i ogląda te bzdety adept policyjny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DONALD TUSK UR. 22.04. 1957 W GDAŃSKU. |
Sport w Łomży praktycznie już nie istnieje, jedynie SM Perspektywa stara się coś robić. W Łomży na sport przeznaczane jest 0,6% budżetu, dla porównania w Suwałkach 3%.
|
|
"-Ej ty a ty dresy pierzesz? -Niee, a co po domu nagi będę łaził." Acha i ile argumentów podał nasz forumowy dresik ;] Bimbo !
|
|
Proszę o ujawnienie swoich preferencji. Zarówno podanie koloru jakim jeździcie, jak też jakiego koloru samochód byście wybrali. Mój jest czerwony i taki chciałbym dalej posiadać, ewentualnie czarny. Nie podpieram się tu testem. Nowe angielskie badania ujawniły jaki kolor Twojego samochodu ukazuje Twoją osobowość. Kolory są ułożone od najbardziej groźnych kierowców do najspokojniejszych. Milej lektury! * czarne samochody utożsamiają agresywną osobowość, kogoś niezależnego lub buntownika * zielone samochody przeważnie są wybierane przez osoby z tendencjami histerycznymi * czerwone samochody utożsamiają kierowców pełnych zapału, energii, którzy myślą, mówią i prowadzą szybko * srebrne samochody uosabiają luźną postawę, spokojną i trochę powściągliwą * żółte samochody prezentują kogoś idealistycznego i lubiącego nowości. * niebieskie samochody są wybierane przez ludzi bardziej rozmyślających, refleksyjnych i ostrożnych * szare samochody reprezentują kierowców spokojnych, poważnych, którzy poświęcają się swojej pracy * różowe samochody wybierane są przez uprzejmych, czułych i kochających kierowców, czyli przez kobiety i homoseksualistów * białe samochody uosabiają głównie ekstrawertycznych kierowców * kremowe samochody są wybierane przez najbardziej kontrolujących się kierowców Ja nie mam samochodu, ja mam golfa 2
|
|
Taka muzyka ma tylko swoje miejsce na weselu jak sie daje ognia i wogóle jest taki klimat,żeby sie przy takiej muzyce bawić,w innym przypadku to jest naprawde żenada...a w szczególnosci sa przykrzy ludzie tworzacy ten rodzaj muzyki...Jakim to trzeba byc ograniczonym człowiekiem żeby słuchac takiej muzyki??Nie powiem byłem pare razy w jeziorku,ale to było pare lat temu bylem wtedy młody i zawsze dobrze pijany...Chociaz raz zdażylo mi sie byc tam na trzezwo to jak zobaczyłem tych ludzi i usłyszalem to muzyke to zal mi sie zrobiło tych ludzi,że ich to bawi,cieszy,pozwala sie odprezyc po tygodniu mocowania sie z krowami i swiniami...A jakie tam laski były,dresy i obcasy normalnie szok i chłopcy tez latali w trampkach i garniakach...Naprawde mozna było sie smiac i jednoczesnie płakać...
|
|
mam srebrny,ale polowałem na czarny...
|
|
na razie kupiłem wymarzony rower. Jest czerwony. Tylko szprychy ma srebrne a siodełko czarne. Bimbo !
|
|
Mam srebrny i nie zamieniłbym go na żaden inny kolor... ;))) Bimbo !
|
|
LKS MA JAKAS SZANSE W DRUGIEJ RUNDZIE??? Bimbo !
|
|
No ma ale nie wiadomo czy ktoś będzie grał jak Kaseja wszystkich sprzeda
|
|
CZY WIECIE, ZE HALA KAUFLAANDU NIE MA JESZCZE SCIAN, A JUZ DZIS ODBYWALY SIE ROZMOWY KWALIFIKACYJNE NA STANOWISKA KIEROWNICZE?
|
|
Nie wiem czy rozszyfrowałeś nazwe MDK - MIEJSKI dom kultury, wiec skoro miejski to raczej miasto powinno łożyć na kulture, a nie lokalni przedsiembiorcy łomżyńscy, nie wiem czy wiesz ale nawet ŁKS ma problemy z sponsorami browar zastanawia sie nad wspołpracą. Co ma powiedzieć taka instytucja jaką jest MDK, zrozum ze gdy organizowany jest jaki kolwiek koncert trudno o publike, lub jest tak dużo ludzi nie ma gdzie ich pomieścić, ponieważ sala widowiskowa jest za mala. Ps. Może nawet dobrze ze Chab.. wracał z nad rzeki moze dzięki jego pracom twoje kochane miasto bedzie znane w Polsce, a nie bedzie uwstecznioną dziurą pełną ksenofobicznych ludzi.
|
|
super - wreszcie konkurencja dla stokrotki Bimbo !
|
|
moj jest czarny, jedyny sluszny kolor, nie wspominajac juz o tym, ze czarne sa najszybsze ;)
|
|
Pomocy! Mam dużo fotek na plikach cyfrowych. Z usług którego zakładu fotograficznego warto skorzystać? Bimbo !
|
|
no wlasnie... "jak sprzeda"... cos trzeba zrobic... My "WIERNI KIBICE" powinnismy przekonac ich ze tu jest ich "dom" - Łomża.... ŁKS Łomża!!! AVIVA... AVIVA... AVIVA ŁKS!! zawsze jest jakies wyjscie!! Bimbo !
|
|
Elutka...Tak odbywały się...i co z tego?? Kierownicy dostający tą pracę mogli /mogą udać się na szkolenia na ok. 2lata Bimbo !
|
|
mam czarny, mialem szary, marze o rozowym :D Bimbo !
|
|
Wiem że tanio jest w Rossmanie najtaniej z całej Łomży.Oglądałem wywołane zdjęcia i jakość dobra Bimbo !
|
|
Co się stało na skrzyżowaniu zawadzkiej z sikorskiego koło 19 ?
|
|
Wypadek był. Bimbo !
|
|
Kiedyś korzystałam z Rossmana i było fatalnie (delikatnie mówiąc) Bimbo !
|
|
:D Ale konkretniej :>
|
|
Mam czerwień ognistą :) Następny będzie czarny.
|
|
Polecam Gabs Foto na Starym Rynku.
|
|
[']['][']
|
|
otwarcie chyba w tym tygodniu moze jutro albo w sobote Bimbo !
|
|
Czy nie sądzisz, że jest tam gburowata i zadufana obsługa? Bimbo !
|
|
Nie polecam Rossmana jakość fatalna. Polecam Foto Partner na Małochowskiego.
|
|
inwestor - widać u Ciebie profesjonalne podejście do sprawy. A niech grają, co nas to obchodzi, że kasy nie dostają ale przecież grać mają. To, że mają rodziny na utrzymaniu to już ich problem.... pfff Znajdź "inwestorów" to odchodzić nie będą. Ja gdybym nie dostawał pieniędzy za pracę to też bym odszedł. Bimbo !
|
|
super, w koncu dobre paliwo w Łomży Bimbo !
|
|
3:1 dla naszych:) Bimbo !
|
|
Jeżdżę zielonym samochodem ,ale wcale nie uważam ,że jestem histeryczką. To jakieś bzdurne testy :) W takim razie po Anglii powinny jeździć same srebrne samochody:) Bimbo !
|
|
Tak, to prawda. Ta jest na lewym słupku na samym dole, przy głównym wejściu do II LO. Pozdrowienia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
najpierw sie zorientujcie w nazwach zanim zaczniecie komentować. przede wszystkim mylicie dwie instytucje: Rok- to regionalny osrodek kultury i dyrektoruje tam Cholewicki MDK- DŚT - miejski dom kultury, dyrektorem jest Borawski Dlaczego dopieroteraz pojawił sie ten temat? Czyzby powyborcza polityka zniszczenia pewnych osób????
|
|
Hala targowa nadaje się do tzw.rewitalizacji a w środku można zrobić wystrój ale dawne czasy coś nawiązującego do uliczek Farnej czy Sienkiewicza. Co do zburzenia hali, zburzycie i co bedziecie mieli stary obdrapany prl-oski blok jeszcze gorzej niż teraz hala przynajmniej go zasłania i się w miare komponuje w rynek.
|
|
" Handlowcy na starówce nie mają zysków bo korzystają z ich sklepów tylko ludzie z sąsiedztwa, ludzie z osiedli wolą pod Stokrotkę. Tam wygodnie zaparkują .Czy tak trudno otworzyć ul. Długą i na jednej jej stronie pozwolić parkować." Nie mają zysków, bo po pierwsze nic ciekawewgo w swoich "sklepikach" nie mają, może poza wysokimi cenami. Stary Rynek jest w takim miejscu, że duża część mieszkańców starej częście miasta bez większego problemu może tam dojść sobie spacerkiem na piechotę, tylko po co? A co do ulicy Długiej to jest ona parkingiem, ale samochodów z dumną plakietką "zaopatrzenia". Jak ostatnio byłem w Łomży cała ulica była zastawiona samochodami, s strażnicy miejscy na swojej jeżdzącej kanapie (wogóle ten ich melex to jest materiał na odzielny temat) przejchali sobie spokojnie obok nich i pojechali dalej.
|
|
Czy jedliscie moze w tej restauracji??Jakie sa wasze opinie na ten temat?Ja słyszałem od dwóch znajomych,że jedli tam buritos,ale podali im je w ciescie do nalesnikow...Jak jest z pozostałymi daniami?
|
|
Dobry, ale żył za długo.
|
|
http://lsm.lomza.pl/fotografia/fotka7.jpg a to gdzie jest ? podpowiem ze na 2 planie widac hyba najdluzszy blok w Łomży i druga zagadka odrazu http://lsm.lomza.pl/fotografia/fotografia.jpg podajcie ulice
|
|
jeśli chodzi o buritos,jadłem to w USA jest to mięso mielony które jest smożone na gąrących blatach kuchni ale smakuje doskonale i potem jest zawijane tak jak naleśniki.
|
|
A właśnie po co im ten melex czy jakoś tak co stoi zawsze na hali ?? tym wożą te kajdany na koła czy psie odchody ?
|
|
Ilu z czytających forum ma wątpliwą przyjemność przemieszczać się ul. Piłsudskiego w kierunku Al. Legionów przed godziną 8.00? Ja niestety mam i mam też tego dosyć! Prawie codziennie jest korek od Legionów do Reymonta. A ja tylko chcę skręcić w prawo w Legionów... Mam pytanie do kolejarzy (może czytają forum), czy nie mogliby zrobić sobie przerwę w przetaczaniu pociągów powiedzmy od 7.40 do 8.10. Pozwólcie ludziom bezstresowo zaczynać dzień... I mam też pytanie do władz miasta, czy zamierzają jakoś zorganizować ruch w tym miejscu lub też oficjalnie wystąpić do PKP z prośbą o nieprzetaczanie pociągów w godzinach szczytu? Chociaż nie jest to droga do ratusza, to można chyba na Panów liczyć? Pozdrawiam
|
|
jeszcze 10 tematow napiszcie o tym samym! Bimbo !
|
|
Malwina: o co Ci chodzi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |