sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomóż, podpisz list do Minister Zdrowia

dobre haha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomóż, podpisz list do Minister Zdrowia

hmm...Może jeszcze ptysiu się wypowie?? wiem o tym ze on lubi dresy;]

Od kiedy śledzie to mazuryD:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Śledzi i Mazury dzieli Mazowsze czyli Łomża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedyś nie było tyle dyskotek co teraz ale było fajnie!
Najbardziej wspominam zadymy między szkołą Nr7 a Nr3 przed katedrą kiedy jeszcze nie było koscioła u Ambroziaka D:))))))))))))))) Każdy gdzieś coś szukał !!!!!!!!!! Teraz młodzież ma o wiele więcej mozliwości !
Za moich czasów to każda szkoła lała się z każdą . Wszystkich huliganów łączyła jedna szkoła SPZ przy ZDZ . Kiedyś mniej było używek za Łysą głowę leciało się ze szkoły. Dzisiejsze towarzysttwo bym najchętniej Wy....bał w powietrze tylko nie ma tyle C4 D:(((((((((((((((((((((((((((((

pytaj tam gdzie wszędzie naprawiają sprzęt elektro.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.

Gdzie to jest i co to jest ??

''Pierrdolisz jak potłuczony chłopie. Może powiesz jeszcze, że Kosiorek wystartował do Rady Miasta bo w FARGOTEXie za mało zarabia?
Takich ludzi jak Józef Kosiorek trzeba na rękach nosić i mu dziękować, że przez dwa lata swojej prezesury na ŁKS wykładał z własnej kieszeni (ok.500tys pln) a z kasy firmowej również nie żałował. A odszedł tylko i wyłącznie przez brak porozumienia na linii miasto-klub.''

Niema takich ludzi na swiecie ,co wkladaja pol miliona bezinteresownie.
Pol miliona podzielic na ilosc miesiecy bo napewno jesli taka kwota byla to niejednorazowo tylko na raty.Dajmy na to niech wyjdzie te 8-10 tys. zlotych na miesiac.Za bilboard w wawie placi sie 20zl za dzien a hyba sponsoring druzyny co jezdzi po kraju jest lepsza forma reklamy niz nieruchoma plansza.Za reklame sie placi.Piszac ze ktos dal na klub 500tys. tak o niechchcac nic w zamian jest conajmniej niepowazny.

cavalera bastujemy do siebie te teksty dzisiaj w Łomży jest święto wybory D:)))))))))))))) przypominam kto basty nie uznaje.................!

Witam.
Potwierdzam poprzedni post "skecza". Zgadzam się z nim, kiedyś nie było tyle dyskotek i było fajnie, fajniej niż dzisiaj, a z tą szkołą to fakt, SPZ przy ZDZ, tak było :). dzisiejsza Łomża to dziura, w której brak jakiejkolwiek rozrywki. Kiedyś nawet w Łomży gościły takie sławy jak : Budka suflera, Urszula, Manaam, Perfect, Republika, Odział Zamknięty, Art-rock, John Porter ( obecny partner Anity Lipnickiej ),nawet grupa Apartheid z GB.( byłem na ich występach właśnie w Łomży ) i wiele innych kapel, które obecne są do dzisiaj na rynku muzycznym. Dzisiejsza młodzież może jedynie popatrzeć z bliska na " gwiazdy" disco polo w pobliskim Jeziorku :). co jak co działo się wtedy więcej jak obecnie. Nawiążę jednak może bardziej do tematu. Widzę, że są tu ludzie co pamiętają dawną starą gwardię. Moje wspomnienia padają na wczesne lata 80 - te, ( uczyłem się w SP nr. 4 ) i przyznam, że uczestniczyłem dość aktywnie w życiu młodzieży w tym okresie. Na początku podpowiem może( jeśli ktoś chciałby troszeczkę zajżeć do tamtego środowiska i cofnąć się w czasie ), to polecam film dokumentalny z roku 87, w reżyserii Ewy Borzęckiej, pt. SZERYF. To przybliży może niektórym może klimaty tamtych lat i ludzi, którzy to wtedy właśnie liczyli się w tzw. półświatku. Po wielu z tych ludzi ślad zaginął, a były to ciekawe postci ( jestem w posiadaniu tego filmu na taśmie video ), sam również jestem tam obecny:). W następnej wolnej chwili dołączę moje wspomnienia z tamtyuch wpaniałych lat.
Pozdrawiam.

A tak może troszkę szkoły podstawowej?. Tak delikatnie, a i napisać po polskiemu, a najlepiej cyrylicą. Białtstok to wtytwór obalonej linii Cerzona. Proponuję, aby wjechać do Białegostioka, przy Choroszczy postawić posterunek celny, co by głupota po Polsce się nie rozeszła

rudy błazen z druhem

a oto foto robione kilkanascie min z tego samego miejsca
sorka za rozmiar

@fanka bocianka: na jakim stanowisku urzęduje Twój znajomy? Pytam z ciekawości.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org