Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozłam w PiS: Szczypińska kontra Kurski |
firma z radomia przyjeźdza zawsze w ferie i organizuje takie szkolenia (kursy) również na koparki w firmie p. Makowskiego tj. MAKBUD ul. poligonowa 12, wiem ze zapisywac mozna było w tamtym roku od stycznia ale najlepiej wczesniej zadzwonic!pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozłam w PiS: Szczypińska kontra Kurski |
"Problem dotyczy nie tylko Windows. Prawie wszystko w łomżyńskich sklepach komputerowych jest na "jutro będzie" :))" Tak jest nie tylko w Łomży, nawet w Warszawie w co mniejszych sklepach komputerowych jest to powszechna odpowiedź. Po prostu nie opłaca sie zamarażać pieniędzy w towar, który ma leżeć nie wiadomo ile czekając na klienta ( i jeszcze tracić na wartości, ale to raczej w przypadku części komputerowych niż oprogramowania ). " Bo taka prawda, ze zanim M$ wypuscil latki sprawdzajace legalnosc oryginalny windows do kompa domowego sie sprzedawal raz na rok od swieta, a teraz idzie ich duzo wiecej ;)" Ta łatka się jakoś do sprzedaży windowsów przyczyniła, ale nie aż tak bardzo. Ważniejsza była zmiana polityki w stosunku do licenij OEM, obniżka ich cen i to że teraz przy kupnie windowsa xp masz możliwość kupna w przyszłości windowsa vista płacąc jedynie za koszt nośnika i jego dostarczenie (przynajmniej w teorii, jakoś nie wierzę, że będzie to 1zł za plytę +5zł za przesyłkę :-))
|
|
dzięki za info, a nr tel ma ktoś czy mam się tam przejść?? .
|
|
AureonX ja siedze na linuxie obecnie jest mandriva 2007 powerpack wczesniej wiele dystrybucji jak suse 10.1 czy mandriva 2006 a poczatki zaczynalem od mandrake 9 :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |