Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W naszym kraju Polska, musi być kara śmierci |
Czy ktoś słyszał coś o wypadku drogowym koło świetokrzyskiego woj. 2 osoby zgineły 3 walczy o życie. Jechali MAZDA. Oni byli z Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W naszym kraju Polska, musi być kara śmierci |
do 3000pln. to polecam hp nx7400, co to za dell do sprzedania?
|
|
Ludzie... Ofiary i ich prześladowcy,w oka mgnieniu zamieniający się rolami... Borys-50
|
|
|
raczej nikt ci nie pomoże :( nawet jeśli ktoś ma takie zdjęcia to mu będzie ich szkoda i wogóle te łomzyniaki to jakieś takie ludziska nie zbyt chętne do pomocy komukolwiek i w czymkolwiek, wolą oceniać i krytykować. Taka moja mała refleksja :)
|
|
http://www.lomza.friko.pl/galeria/galeria_1.htm Pozdrowienia Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
A w białymstoku MAKRO Lub Auchon jest w centrum miasta albo przy centrum ? NIE Makro jest przy samym wjezdzie do białego a Auchon przy obwodnicy miasta i to jest dobre rozwiazanie na obrzeżach łatwo trafić bo nie będzie takich korków jak w centrum i możliwe że obok takiego hipermarketu powstały nowe sklepy firmowe i jakieś firmy nie duże ale zawsze jakieś ;)
|
|
No...tak trzymać!
|
|
witam. mam pytanie . czy w kisielnicy kolo lomzy zostal otwarty dom publiczny ?
|
|
nie moge sciagnac tego filmiku zbytnio. rozlacza mi sie i nie moge do konca dociagnac. ktos mi moze stresci o co chodzi z tym 2012??
|
|
a co czemu nie:D ehhe uciulac troche grosza i sprawdzic ilo gwiazdkowy domek jest ;P
|
|
Wczoraj... Pewnie że na wiosne dopiero a kto to wpadł na taki pomysł żeby na zimę kłaść murawę !!?? Borys-50
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Otóż w 2012 z oceanu wyjdzie potwór o twarzy Żyda :0 Złapie maćka1990 za nogę i da Balcerowiczowi na pożarcie. A wszyscy pokrzywdzeni przez Bush'a (czyli generalnie wszyscy ludzie na ziemi oprócz samego Bush'a) płakać będą i włosy sobie z głowy wyrywać. I nadleci samolot i uderzy w Izrael, ale tam nie będzie już ani jednego Żyda, bo Ci zostaną o tem powiadomieni dzień wcześniej. A samolotem będzie kierował Żyd, przebrany za Araba (nie wiem po co, ale tak będzie). Tyle, że po tym uderzeniu schowają wszystkie taśmy video, co niechybnie świadczyć będzie, iż to nie samolot, a amerykański okropny MacBurger uderzył w Izrael. Jednym słowem: apokalipsa.... Pozdrawiam.
|
|
Dzisiaj jest piatek
|
|
Co zrobił Brzeziński dla ŁKS? Może ktoś, kto ma inne spojrzenie na ten temat jak ja i Ełkaesiak może zabierze swój głos w dyskusji? Żeby było jasne, nie jestem jakimś zadeklarowanym zwolennikiem Kołakowskiego, bo opcja nie ta i osoba też nie idealna, ale to wybór mniejszego zła. Może uda mu się coś zrobi by tę katastrofalną sytuację ŁKS-u odwrócić. *Może wreszcie powoła Sportową Spółką Akcyjną, której to stworzenie uratowało wiele klubów sportowych, nie tylko piłkarskich np. żużel w Toruniu. *Może wreszcie zmieni zarząd ŁKS-u, zatrudni profesjonalnego menegera sportowego, dbającego o płynne finansowanie klubu i odpowiedzialnego za pozyskiwanie nowych i mobilizacje już istniejących sponsorów *pomysł Ełkaesiaka, by inwestycje handlowe, planowane w naszym mieście uwzględniały dotacje dla klubu, świetny *apeluję również o większą jawność w informowaniu zainteresowanych z zamierzeń, planów i działalności zarządu i miasta na rzecz sportu * zaproszenie do dyskusji szerokiego grona zainteresowanych łomżyńskim sportem Myślę, że wspólnie moglibyśmy pomóc, to zależy od nas...
|
|
Proszę o wypowiedz. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jak mi wiadomo to na pogotowiu nie ma oddziałów....
|
|
nie chodzi o oddziały ale o pogotowie???
|
|
A dokad w ogole moza w Lomzy isc cos dobrze zjesc i niekoniecznie tanio? Bo tak chcialbym sie udac z malzonka, ale nic mi nie przychodzi do glowy. Forumowicze, - pomozecie? Co do palenia w lokalu - osobiscie nienawidze, ale nie smialbym nikomu zabraniac. problem nie lezy w paleniu, lecz w wentylacji. Wiem, bo w Niemczech czesto zdarza mi sie siedziec obok stolika jakiejs osoby palacej i nie czuc dymu, Jak oni to robia - nie pytajcie, bo nie wiem, ale tak jest.
|
|
Artykuł tendencyjny i wygląda jakby był pisany na zamówienie. Jego autor pracuje w TV Łomża Artura Filipkowskiego. Ten jest dobrym kumplem Zajkowskiego i Kosiorka, którzy de facto swoimi rządami doprowadzili ŁKS prawie do bankructwa. Popierają oni Kołakowskiego, więc cel tekstu napisanego przez pana Babiela jest jasny; wszystkie nieszczęścia ŁKS-u zrzucić na Brzezińskiego i tym sposobem zwiększyć szansę na wygranie wyścigu do fotelu prezydenta przez obecnego posła PiS-u. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
chodzi o to że jak by ktoś napisał moje dane osobiste i obraził mnie i admin by tego nie usuwał to bym miał pretensje i do autora tekstu jak i do admina a tak to forum jest fajne i śmieszne
|
|
papu ,dawno nie bylam w tamtym rejonie i chyba dlugooooo nie będę.)))) a tym bardziej w rejonie statoil! rudy błazen z druhem
|
|
ja mówiłem o czasoprzestrzeni i takich tam a nie o zbudowaniu
|
|
haha :) przynajmniej humor mi sie poprawił, a Gosia wydaje się miłą i ułożoną dziewczyną (kobietą)
|
|
yy a to chyba nie jest impreza MDK??? nie pomyliles z Edyta Gepert? :)
|
|
hehe ale ja chce wiedziec ile kosztuja na Hrabi ;p na Gepert juz mam bilet i nie ide oddalam mamie ;)
|
|
Yam Cafe 0 86 218 59 33 18-400 Łomża, al. Legionów 56 pow.m. Łomża, woj.podlaskie na klubowa.4lomza.pl masz wszystko.
|
|
Zlitujcie się, TV Trwam oglądacie? Po co wogóle o tym gadać?
|
|
nie wypowiadam sie w sprawach w ktorych jedynym moim narzedziem konwersacji moze byc granat w swiatecznym ubraniu. nie chodzi tu tylko o polityke dzisiaj przy tej tragedii, ale o caloksztalt zachowan pewnych ludzi i grup spolecznych zowiacych sie reka boga. zycze wszystkim beretom w zwiazku ze zblizajaca sie wigilia swiat bozego narodzenia upadku wszelakich fabryk produkujacych wloczke, oraz bomby elektromagnetycznej ktora nareszcie uszkodzi wasze stacje nadawcze i radioodbiorniki (internet niestety takze - ale wojna wymaga poswiecen), Nie mam slow na zachowania tak ciemnej masy, a ze nie jestem az tak wielkim radykalem i bomb nie podkladam pod te ogniska manipulacji umyslowej to uznam swoja wyowiedz za swego rodzaju rozgoryczenie w stosunku do ich zachowan. to smutne jak wyglada moja ojczyzna. przepraszam za brak wielkich liter - to nie ksiazka kiedys dziewczyny gotowaly jak ich matki... teraz pija jak ich ojcowie
|
|
Niestety panie i władco mylisz się co do koligacji Kosiorka, Zajkowskiego i Filipkowskiego. Proszę Cię tylko bardzo nie broń Brzezińskiego, bo to właśnie on (nie tylko) jest największym nieszczęściem dla ŁKS-u. Panią Cziko przepraszam. Co do artykułu wg mnie jest obiektywny, stwierdza fakty. Kołakowskiego też nie lubię tylko przecież kogoś trzeba wybrać
|
|
admin nie jest od osądzania co jest szkalowaniem a co nie, co jest przestępstwem, a co nie.... od tego jest sąd... i sąd się na to zgadza... rudy błazen z druhem
|
|
W obliczu tragedii na sląsku wszyscy zawiesili kampanie ...a Kołakowski nie ?
|
|
Witam, Windows XPHome Edition dostępny jest od ręki w NEXTPC przy ul. Ks. Anny 23 lok.7
|
|
Niedobrze pierwszy set przegrany;/ ale teraz juz bedzie tylko lepiej;)
|
|
Fotka jest do kitu... każda średnia jest tam zawyżona... w życiu bym nie pomyślał, że ponad 500 osób może mnie ocenić na 9,95/10...
|
|
"waldek27 Dziękuje, ale widomnie wcześniej nie potrzebowałam to nie szukałam." Masło maślane... A teraz potrzebujesz, więc teraz szukaj :)
|
|
Co sadzicie o takiej imprezie: 6.12.2006 na dużej sali w ZSMiO odbył się turniej piłki halowej dziewcząt "Piłkarskie Mikołajki 2006". W turnieju udział wzięły reprezentacje 4 szkół łomżyńskich. W wyniku rozgrywek zwycięską drużyną okazało się III LO. Drugie miejsce zajął ZSTiO nr 4 ZSMiO nr 5. Na ostatnim miejscu uplasowało się I LO. Dodatkową atrakcją tego niezwykłego dnia były odbywające się w trakcie przerw między meczami pokazy m.in. tańce chearleaderek czy freestyling z piłką. Szkołę odwiedziła również reprezentacja II ligowego zespołu ŁKS Łomża, która rozegrała mecz z reprezentacją ZSMiO. W imieniu organizatorów i uczestników Halowego Turnieju Piłki Nożnej Dziewcząt "Piłkarskie Mikołajki 2006" serdecznie dziekujemy firmom ASAJ, BIGBEAT, FINA, IST, NORDCOM, OFFICE CENTER, PERFUMERIA PARYSKA oraz UNIQA za pomoc przy organizacji imprezy.
|
|
Tak przynajmniej mi kolega tlumaczyl ktory posiada taki zestaw.
|
|
"Wybiorę się dzisiaj specjalnie i poinformuję Panią Agnieszkę o poście. Jeżeli jest on wynikiem czynu nieuczciwej konkurencji lub pomówieniem to napiszę jej pozew i już." Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Składaj, skladaj, zawsze sie, któryś adwokat na tym dorobi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |