Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum "Polityka" na www.4lomza.pl |
i tak Brzeziński nie powinien zostać prezydentem Łomży nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum "Polityka" na www.4lomza.pl |
Panie Kolabor, jezeli wolisz, to inaczej to ujme... brak im wyczucia ile i co powinny mówiC i robić... z resztą te słowa krytyki nie są po to, żeby zeszmacić kogos, tylko maja służyć podwyższeniu jakości obsługi... przynajmniej ja taki miałem zamiar. Za innych nie odpowiadam. pozdrawiam
|
|
teraz pięknie widać jak miasto pilnuje budowy stadionu, pieniądze znalezli wydali i jak sie interesuja własna inwestycja:/ ( znouw nic nie robia od 2 tyg) nie ma co jeszcze pewnie napiszecei ze zmiana nie jest konieczn na najkwyzszych szczeblach władzy w Łomży .... litości.....
|
|
anonim20 a huberta co kaczora zniewaazyl tez bys scigal ??? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a juz wysmarowal sie gownem i udawal palikana ?? Bimbo
|
|
dziewczyna normalnie szukala bolca w ... ;]]] Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
kup flaszke !!!! najlepeij jakas finlandie ale bron boze luksusowa !!!!! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
|
Chodzi mi o opiekę medyczną? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
do 50 zl max. brac poki ceny nie podskoczą ;)
|
|
Lomza - Dipolowo -wstyd... I to moje miasto bylo... :/ TO juz nie dziwne skad opinie, ze Lomza to wiocha (ja tak nie mysle, ale nie dziwia mnie opinie). Jak ktos dipolo w takim miescie slyszy to jasne ze sie wyraz "wiocha" w glowie pojawia... Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |