Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie OPANUJCIE SIĘ! |
kłam i ołuda - jeżeli ktoś mi mówi, że dostanie dobrą pracę za uczciwe pieniądze w Łomży bez tzw. "popchnięcia"- czy to rodzinnego, kolesiowego czy to partyjnego, to jest kłamcą jeżeli ktoś jest młody i rozpoczął na własną rękę działalność gospodarczą i udało się - to ok. i w to uwierzę, ale przyjąć się do pracy - dobrej pracy - to bez "popychacza" to najwyżej za 899,10 zł brutto w sklepie po 10 godz. dziennie z sobotami a i często niedzielami (mówię o Łomży i okolicy) - i jeszcze na zasadzie ciesz się że pracujesz bo na twoje miejsce jest tylu innych, przerabiał to niejeden z was,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie OPANUJCIE SIĘ! |
Brawooo... Brawooo ŁKS ! 3 wygrana pod rząd. Były osoby które pisały że ŁKS ani jednej bramki nie strzeli w II lidze , ja wieżyłem od początku w nasz klub! Dziękuje wam. Nigdy więcej PiS!
|
|
ma ktoś jakieś fotki lub filmy z meczu??? Nigdy więcej PiS!
|
|
Między innymi dzięki naszym "zagorzałym kibicom" pierwszy mecz w rundzie wiosennej na naszym wyremontowanym stadionie odbędzie się przy zamkniętych trybunach. Została również nałożona kara finansowa w wysokości 5 tys. zł. Nie dość że klub biedny to "kibice", ktorych fotki mogliśmy oglądać w lokalnej gazecie, "patriotycznie" powiekszają dołek finansowy klubu. Zastanawiam sie czy klub nie może na drodze sądowej domagać sie odszkodowania od tych wandali?
|
|
Kolego... nie byles w Grajewie - nie wypowiadaj sie! Nie wiesz jak bylo. Od decyzji pzpn klub moze sie odwolac i mysle ze to zrobi. Wtedy bedzie mozna o tym porozmawiac. TYLE NA TEN TEMAT.
|
|
A co ty mi bedziesz zabranial sie wypowiadac... kOlego
|
|
brawo brawo i jeszcze tak z kilkanaście razy brawo dla naszych. 4 mecze 10 pkt - czyli chłopaki powinni jeszcze bardziej się mobilizować na mecze wiosenne, bo warto, pozostanie w szeregach II ligii jest coraz realniejsze.
|
|
juz nie szukam
|
|
Nie radzę IST. Podpisałem umowę w lipcu, do dzisiaj po 4,5 miesiącu nie dotrzymują warunków umowy. Każą tylko płacić sobie po 59 zł za przeciętnie 150 kb/s. I tacy ludzie jak p. Trawiński kandydują na radnych.
|
|
szkoda tylko ze na pierwszy mecz u siebie stadtion bedzie pusty...;/ Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
CHYLE CZOŁA DLA ŁKS - U ,Z ODRĄ WYGRAĆ FIRS CLASS.
|
|
MALENKA WSADZIŁ CI W DZIOBA ŻE TAKA KRÓTKA WYPOWIEDŹ??
|
|
Arl nie narzekaj. ja w netsterze mam za te same pieniądze 64kB. Więc ciesz się
|
|
nic sie nie dzialo kibice z Grajewa i kibice Dynama Mińsk biegali po boisku w przerwie meczu..
|
|
ściąga się bezproblemowo. marcel.. spróbuj jeszcze raz
|
|
Mandriva powerpack 2007, Firefox 1.5.0.7 i takze jesem zadowolony :D Internet Explorer - jak kierek - No Comment
|
|
W każdym bądź razie nasi "kibice" bez winy nie byli. Wielki szacunek za kibicowanie, ale bez bójek na płycie boiska. Pewnie myśleli że skoro już ostatni mecz w Grajewie to można "zadziałać" i zadziałali....cierpimy wszyscy:(
|
|
Biernaczento Do Czasu I Z Czasem:):):) rudy błazen z druhem
|
|
dowiedzialem sie , ze to nie bylo 45 lat temu ani 50 tylko jakies 35 max Nigdy więcej PiS!
|
|
mój ojciec tez mówił że to się działo jak chodził do szkoły. czyli tak przeliczając to jednak 45 lat temu. hmm to ciekawe jak to w końcu jest
|
|
halina - łomżyński trójkąt bermudzki to nie okolice Statoil
|
|
KOLEJNE PYTANIE |
wojny przegladarkowej ? sam poruszasz w tym momencie temat innych przegladarek sugerujac " i raczej nie porzucę Opery dla IE" pozdrawiam
|
|
... Jak co roku rozważam. Co im kupic. Szukam rzeczy tanich i smieszych albo praktycznych. Moze macie jakieś sprawdzone pomysły na smieszne prezenty. I przy okazji mozecie np. podac adresy sklepów z takimi prezentami. Zachęcam do dyskusji ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to przelicz sobie ile lat ma ojciec i w ktorej klasie byl...to ci wyjdzie:) Nigdy więcej PiS!
|
|
FireFox od 2 tygodni do tej pory byla Opera, IE dawno odstawilem w zapomnienie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
LOKO z tobą nigdy bym nie wsiadł bo jadem ci wali z gęby. Pozdrawiam wszyskich Zbychu
|
|
POD JEDNYM WARUNKIEM |
Greg ja kupowałem obrączkę na Dwornej i napis facet dał gratis
|
|
JESZCZE JEDNO |
Va bank ~ 45. Najpewniej między 42 , a 45.
|
|
Heh rodzaj prezentu zależy od zainteresowań danej osoby.Ja naprzykład chciałbym dostać..... a niech to pozostanie tajemnicą ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jest obecnie mnóstwo możliwości; tzn rzeczy ciekawych i niedrogich. Dla dziewczyny: korale drewniane (bardzo ostatnio modne, pasek do spodni ze złoceniami, kubek lub filiżanka ze zdjęciem własnym lub kochanego zwierzaka, świeca zapachowa o ciekawym kształcie, kosz z różnorodnymi orzechami, bajecznie kolorowe skarpetki frotte (ostatnio są CTO) lub długie narciarsie, zegarek - budzik elektroniczny (na rynku), zestaw kąpielowy (np Arkadia), naczynia z wikliny na pieczywo - zapachowe woreczki o szaf- figurki itp (obok Neonet). Dla Pana ; otwieracz do butelek (sklep na Krótkiej), woda toaletowa (Krótka - Weget), pasek skórzany (rynek), żel pod prysznic - Rosman, kufel do piwa z wizerunkiem pani serca, kawa lub herbata (dobrej jakości) w efektownej puszce, kamerka internetowa dla komputerowca, słuchawki, mikrofon; dla łąsucha - talerz do pizzy (Małachowskiego), brelok do kluczy z jego marką samochodu, kalendarz tematyczny i dobry długopis lub pióro:) Czy to pomoże - wszak i tak nalezy patrzeć "przez serce" Powodzenia
|
|
A ja pamiętam...kilka lat temu świetny prezent dla brata kupiłęm:D:D Otóż poszedłem sobie na rynek poszukać jakiegoś prezentu/.... znalazłem fajny kubek z jakimś "obrazkiem" (wtedy niewiedziałem jeszcze co to był za obrazeczek) gość się zaśmiał i zapytał czy napewno chcę ten kupić, no a ja tak:) oprawiłem kubek i przy otwieraniu brat miał niezłą polewkę, że młodszy brat takie prezenty kupuje:D:D A obrazek wygladał: penis/./... tak jak by "przebrany" za dziewczyne...ehh...ja naprawde wtedy jakoś ciężko kapujący byłem;/;/;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Byłem na meczu i widziałem, że jako pierwsza na boisko wybiegła grupa debili z Łomży. Oczywiście prawdziwi kibice zostali na trybunach. Piszę debile bo to już nie pierwszy raz. A tak na marginesie. Delta bierze 10 tys zł za mecz. To oni powinni zapłacić te 5 tys. zł. za doprowadzenie do rozróby
|
|
BUHEHEHEH NO TAK STARY OD CIEBIE W STANDARDZIE WALI KOPĄ W KOŃCU ZE WSI PRZYJECHAŁEŚ I WIEŚNIAKIEM DO TEJ PORY JESTEŚ. BUHEHEHHEHEHHE
|
|
Witam napisałem tak dla podpuchy dla człowieka o nicku: LOKO Miałem na celu wybadanie kto to jest- już wiem (LUKASZ N.). Co do koreanców to nic do nich nie mam. Jeśli chodzi o start spod świateł to kiedyś przy czasie nie ma sprawy:)))) Pozdrawiam Zbychu
|
|
ADALL nie wiesz co to grupa ultras widocznie to nie komentuj. Jak widać posiadasz internet mógłbyś ksorzystać z niego i zacząłbyś odróżniać hool'sów od ultras'ów. To ultrasom zapewne bijesz brawa na meczach za wspaniałe widowisko... Nigdy więcej PiS!
|
|
Restauracja istnieje juz jakiś czas,ale jakoś mnie do niej nie ciągnęło.Dziś postanowiłem sprawdzić co to jest i zabralem tam żonę.Mierny lokal,ubogie menu,po namyśle czy nie pojechać w inne sprawdzone miejscewybrałem karkówkę w sosie z grzybami leśnymi i ziemniaki w talarkach,ku mojemu zdziwieniu dostalem to z frydkami.Wkurzyłem się gdy zobaczyłem ze mięsko jest zupełnie zimne. Człowiek obok zamówił schabowy bez sosu i dostal z sosem ,nie przyjął oczywiście. Starsze małżeństwo przyszło tam z psem który zaczął szczekać,a inni zasmrodzili nas dymem z papierosów.Nie postawie tam więcej nogi. Może macie coś do powiedzenia na temat tej "Restauracji" Pozdrawiam.
|
|
a kto to jest Janusz Rydzewski??, wracalem wtedy z Wuwua i mnie policja zawrocila w Ostrowi
|
|
Nigdy więcej PiS!
|
|
chodzilem w glanach wydalem kupe kasy...a i sie nie dalo chodzic beznadzieja...
|
|
"łomżyńskie media" - tzn? Mamy takowe w ogóle? Nigdy więcej PiS!
|
|
Ja nie napisalem ze Lomza to zle miasto, tyle ze drogi mamy beznadziejne (transport jest bardzo istotny -sam jestem przedsiebiorca). A o kolei nie ma co marzyc (tani dojazd, np dla studentow). Znam ludzi z Poznania, ktorzy mowia, ze do Ostrowii sie dojezdza droga a potem nie wiadomo jak dalej do Lomzy ;) Patrze i oczom nie wierze, gdy kilka razy w tygodniu przejezdzam PKSem przez Ostrow Maz. Dziura gorsza od Lomzy, mniej mieszkancow, zapuszczone osiedla a maja obwodnice i buduja budynek dworca PKS. No qrde, ale u nas w Lomzy to PKS zakladalo, ze podrozni maja ze soba namioty a te slupy miedzy miejscami postojowymi dla autobusow to chyba takie ozdobne? Kto nas tak urzadzil? Bez urazy, gdyz uwielbiam moje miasto, ale brak dobrej infrastruktury transportowej w nie tak malym miescie, to troche przegiecie... Czy ktos w koncu zapewni mnie, ze przechodzac przez przelotowa lomzynska ulice nie bede sie potykac o koleiny o wysokosci kraweznika? (okolice skrzyzowania Poznanskiej i Legionow). Ktoregos dnia, wieczorem o malo zebow sobie nie wybilem (slabe oswietlenie)! Nigdy więcej PiS!
|
|
TE ARGUMENTY PRZEKONAŁY RZĄDY WSZYSTKICH CYWILIZOWANYCH PAŃSTW ŚWIATA |
aha, nie napisalem rowniez ani slowa o zlej lokalizacji :) czepiam sie tylko o to ze jestesmy niemal odcieci od swiata przez brak dobrych drog. Nigdy więcej PiS!
|
|
TE SAME ARGUMENTY NIE PRZEKONAŁY RZĄDU PO |
Hindus.....uspokuj się i zamiast nagrywać weś się za uczenie.....jak narazie w 2klasie ci ciś hip hop nie przeda.... No i jeszcze zebyś już umiał kożystać z internetu to już wogóle by było...;) Nigdy więcej PiS!
|
|
znam dwa zespoły ale narazie nagrali tylko nielegale
|
|
Cooper Złoże tam wizyte niech cie głowa o to już nie boli:) Nigdy więcej PiS!
|
|
DOkładnie ,ja staram sie od kilku miesiecy promowac w Łomży Freestyle Football, ostatnio jeden z najpopularniejszych sportów na świecie,a tu nic ;/ Holandia,Szwecja,Niemcy, czy nawet niektóre miasta w Polsce reklamują ten sport ,umieszczają filmy swoich Freeplayerów w swojej TV , a u Nas .... szkoda bo to cudowny sport . Nigdy więcej PiS!
|
|
"POD TOPOLAMI" świetne miejsce, super jedzenie :) też polecam
|
|
Dodam tylko, że moja siostra widziała ją ostatnio w banku PEKAO na Al. Legionów. Była z mężem i coś załatwiała... Ponownie proszę o pomoc. Nigdy więcej PiS!
|
|
tomekk: ja tam się nie czuję żadnym kozakiem, jeśli do mnie pijesz... nie mieszkałem na trójkącie, ale o rzut beretem od trójkąta, w rejonie SP3... Nigdy więcej PiS!
|
|
Uważam że budowa stadionu jest zdecydowanie mocno spóźniona, ale dobre i to Nigdy więcej PiS!
|
|
Jeśli jesteś na tym forum lub kiedykolwiek się pojawisz to zrób jakiś oddzielny stały "pokój" dla fanów ŁKSu bo już można się poważnie wkurw.......... jak co godzine ktoś zaczyna nowy temat o ŁKS ktoś odpisze 2-3 posty i temat umiera, za godzine znów ktoś pisze od nowa w nowym temacie po raz 100 to samo i tak bez końca. pozdro
|
|
ŁKS precz z forum to aż żal za dupe ściska ,żeby w ciągu meczu dodawać kilka postów ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz ?
|
|
Gucio, Pe..ac, Ra..ek, Si.o, Wachy, Sz...ik, bracia S., Do..ec... wspomnienia heh Kawał historii Trójkąta. :) Swoją drogą zawsze myślałem, że Sz...ik, jeśli to o tego chodzi nie mieszkał na Trójkacie... kto wie kim był Ariel aka Burdel ten wie o czym mowa :) Masz na myśli tego Ariela, który uczył się w klasie razem z "Sandałem" vel "Mecenasem" ? Rocznik bodajże 80 lub 81. Nigdy więcej PiS!
|
|
Na co komu te twoje badziewie?
|
|
SaneOne może oni dostrzegli w Tobie ten błysk w oku i polot umysłowy :) i jakieś ukryte talenty bijące z Twego lica :) kiedyś też miałam fotki na Fotce - LIPA
|
|
he he he
|
|
ciekawe czy i do MCDonalda zawiozą? bo jak nie, to lipna ta wycieczka ;) hehehehehe. być w mnieście i wieśMaca nie zjeść.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |