sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kształtowanie nowego pokolenia Polaków...

Dobre, dobre. Takie rzeczy to tylko w śledziowie. Gość nie do przebicia, aż sie popłakałem ze śmiechu. I te jego teksty: "posiadam własną posiadłość - drewniany domek", "ojciec zmienił miejsce zamieszkania - jest teraz w niebie", nie bedzie łachmaństwa - wszystkiego nie będzie". Normalnie lux gość - zmieni Białystok na lepsze... HAHAHAHA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kształtowanie nowego pokolenia Polaków...

dzieki fLoorek :D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Nie no normalnie koles jest nieprzeciętny, nareszcie bialystok bedzie mial godnego przywodce.glosujcie na niego!!!!!!! hahahaha

zajefajny sweterek;p

hehehe... teraz nawet za wytykanie błędów można w łeb oberwać...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

wczoraj widziałem go w faktach na TVNie :)
Dzisiaj patrze, a Kononowicz już na wp.pl się pojawił:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=31116&wid=8592193&rfbawp=1163154020.936&ticaid=12a84

Jeszcze facet weźmie i wygra :)

Nie będzie alkoholu, papierosów ani narkotyków , nic nie będzie!

j.w.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

"Zastanawiam się też, po co płacić 300/600 PLN za kundelka?"

Jak to po co? Żeby przyszpanować na forum i w rozmowie ze znajomymi.

Heh. Nudzi mi się to pobawię się w adwokata. Do Petera:
po pierwsze - Na jakiej podstawie stwierdzasz, że 1wer nie wie jakie są warunki w Jego banku? Bo z posta to nijak nie wynika.
po drugie - Chyba na głowę z wysoka upadłeś polecając konkretny bank (czy inny twór) jeżeli nie wiesz nawet o jakiego rodzaju kredyt chodzi. Widzę, że Twój świat jest o wiele prostszy niż zwykłego człowieka, który liczy swoje pieniądze zanim je wyda.

maciek:
mogę wziąć u Twoich 10 000 bo moi nie są tacy wyrozumiali. szczególnie z tym umorzeniem ;) pozdro

Byłam raz w tym zakładzie i niegdy tam nie wrócę!!!!!!!!! Porażka straszna! Scięła mi tak wlosy, że wyglądałam jakbym miała hełm wojskowy na głowie. Po prostu brak profesjonalizmu i jakiegokolwiek wyczucia estetyki

Draniu, z jednej strony sądzę, że znasz się troszkę na hodowli psów "po rodowodowych rodzicach" - piszesz o kwalifikacji reproduktorów.
Z drugiej jednak strony wypowiadasz się jak kompletny ignorant. Psy to nie towar, który sobie kupisz, bo Cię stać. Jeżeli kochasz psy to wiesz, że idealną sytuacją byłby zakaz sprzedaży (i rozmnażania) psów nie rasowych. Z prostego względu: to my wpychamy psy do schronisk, pozwalając im rozmnażać się bez żadnej kontroli i sprzedając je za "300 PLN".
Nie wyobrażam też sobie - i to podkreślam z całą stanowczością - aby ktoś krzyżował rodowodowego psa z suką i nie wystawił metryk szczeniakom. NIE WYOBRAŻAM SOBIE TEGO. Twoim zdaniem zrobiłby to, aby obniżyć cenę za psiaka?
I jeszcze dwa pytania (jeżeli można): jakiej rasy był ten rodowodowy pies w schronisku w Łomży? Co oznacza "pewne cechy charakteru" - nie wszystkie?

Idź do klubu do Zarzą du , że aktywnie chcesz im pomóc. Chętnie Ciebie tam przyjmą. Widzę , że trochę głowy masz , pokaż jak to należy robić , bo tak zza kompa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org