sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SŁODKI UROK WŁADZY czyli na wszystko jest wytłumaczenie

Za darmo nikt nie dostaje pala od sluzb mundurowych!!! jedyna prowokacja to wystepuje owszem ale ze strony kibicow!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SŁODKI UROK WŁADZY czyli na wszystko jest wytłumaczenie

sniadeckiego to nie dzielnica lecz ulica. w łomży niema prawdziwej dzielnicy sa tylko osiedla jesli juz to dzielnica mozna nazwac centrum ,poludnie,lomzyce.Niewiem gdzie wy tam macie blok policyjny bo jest tylko jeden w łomzy (tak sadze) na polowej w tym bloku co restauracja pod łosiem. na sniadeckiego sa jedynie bloki wojskowe przy samej jednostce reszta ŁSM

Nie wiem za bardzo, do czego ten temat prowadzi? Jakiejs licytacji pt."Moja okolica jest niebezpieczniejsza od Twojej" ? Wedlug mnie dzielnica jest raczej spokojna i przyjemna.

historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi

Twoja strona domowa też zadna rewelacja,

Przynajmniej jest sympatczynie na tym forum i o to chodzi, jak nie pasuje to poprostu nie zagladaj tam i tyle

Ni mniej ni wiecej tylko rózowa impreza...

Piątek; 10 listopada w Klubie Yam Caffe:

w housowych rytmach zagrają :
rezydent warszawskiego BarbieBaru MMIKIMAUS - dj ktorego muzyka rozrusza nawet najbardziej wybredne i zapadajace w zimowy sen kończyny dolne(tudzież górne), gospodarz wtorkowych(najbardziej znanych) imprez w Barbiebarze...
nie zabraknie tam też Rezydenta "Yamoskiego Parkietu" - Dj Puffy'ego

Jak mówi sama nazwa, impreza będzie bardzo różowa, glamour, jazzy, cool, siii i jeszcze milion innych...

OSOBY UBRANE NA RÓŻOWO (jakiś widoczny, i sporego rozmiaru element, a najlepiej 5) WSTĘP oczywiscie GRATIS!!!!!!!!

oprócz tego do 22.30 wódka z softem 5zl a piwo 4zl

w programie przewidziane zawody na najwiecej różu na metr kwadratowy...
to be pink is so nice....; ))))

IMPREZIE PATRONUJE SERWIS

klubowa.4lomza.pl

rudy błazen z druhem

FM-INFO przed katedro zawsze byly rozdawane ulotki tej parti.
mi rowniez sie to nie podoba. dziwi mnie to ze proboszcz nie reaguje na tako sytuacje.

i co? po co było odśnieżać jak już śniegu nie ma cO?

a może to kwestja stawek ....

lac po lbach!

rudy błazen z druhem

XtraVert niemasz reklam??? czyzbys firewalla sobie zainstalował?

dla jakis gnojkow pewnie zostala reszta z zakopow i sprey sobie kupili i bazgrajo po scianach. jestem ciekaw czy w domu tez tak po scianach popisal?

nie raz trzeba trochę poczekać... Więcej osób zagląda, więc trzeba pomysleć o nowym serwerze...

Nigdy więcej PiS!

W trosce o jak najdłuższe istnienie cudów natury organizowany jest wyjazd do Augustowa w celu wyartykułowania swojego sprzeciwu wobec budowy obwodnicy Augustowa przez jedne z najcenniejszych terenów przyrodniczych północnowschodniej Polski.

Niestety organizowany przejazd pociągu z Warszawy, przez Białystok do Augustowa nie biegnie przez Łomżę, ale myślę, że i tak warto się wybrać. Jeśli pojedziecie własnymi samochodami będziecie mogli zajechać w te piekne okolice (jesli tylko pogoda pozwoli).

Zapraszam na wycieczkę:
http://rospuda.zm.org.pl/

historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi

SaneOne...ma racje...jezeli nie widac...to mozesz powiedziec, ze np. zona jechala juz ktos kto ma malo punktow:) oczywiscie ta osoba musi sie zgodzic:)
placi kierowca a nie wlasciciel...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org