Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SŁODKI UROK WŁADZY czyli na wszystko jest wytłumaczenie |
Za darmo nikt nie dostaje pala od sluzb mundurowych!!! jedyna prowokacja to wystepuje owszem ale ze strony kibicow!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SŁODKI UROK WŁADZY czyli na wszystko jest wytłumaczenie |
sniadeckiego to nie dzielnica lecz ulica. w łomży niema prawdziwej dzielnicy sa tylko osiedla jesli juz to dzielnica mozna nazwac centrum ,poludnie,lomzyce.Niewiem gdzie wy tam macie blok policyjny bo jest tylko jeden w łomzy (tak sadze) na polowej w tym bloku co restauracja pod łosiem. na sniadeckiego sa jedynie bloki wojskowe przy samej jednostce reszta ŁSM
|
|
Nie wiem za bardzo, do czego ten temat prowadzi? Jakiejs licytacji pt."Moja okolica jest niebezpieczniejsza od Twojej" ? Wedlug mnie dzielnica jest raczej spokojna i przyjemna. historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
Twoja strona domowa też zadna rewelacja, Przynajmniej jest sympatczynie na tym forum i o to chodzi, jak nie pasuje to poprostu nie zagladaj tam i tyle
|
|
Ni mniej ni wiecej tylko rózowa impreza... Piątek; 10 listopada w Klubie Yam Caffe: w housowych rytmach zagrają : rezydent warszawskiego BarbieBaru MMIKIMAUS - dj ktorego muzyka rozrusza nawet najbardziej wybredne i zapadajace w zimowy sen kończyny dolne(tudzież górne), gospodarz wtorkowych(najbardziej znanych) imprez w Barbiebarze... nie zabraknie tam też Rezydenta "Yamoskiego Parkietu" - Dj Puffy'ego Jak mówi sama nazwa, impreza będzie bardzo różowa, glamour, jazzy, cool, siii i jeszcze milion innych... OSOBY UBRANE NA RÓŻOWO (jakiś widoczny, i sporego rozmiaru element, a najlepiej 5) WSTĘP oczywiscie GRATIS!!!!!!!! oprócz tego do 22.30 wódka z softem 5zl a piwo 4zl w programie przewidziane zawody na najwiecej różu na metr kwadratowy... to be pink is so nice....; )))) IMPREZIE PATRONUJE SERWIS klubowa.4lomza.pl rudy błazen z druhem
|
|
FM-INFO przed katedro zawsze byly rozdawane ulotki tej parti. mi rowniez sie to nie podoba. dziwi mnie to ze proboszcz nie reaguje na tako sytuacje.
|
|
i co? po co było odśnieżać jak już śniegu nie ma cO?
|
|
a może to kwestja stawek ....
|
|
lac po lbach! rudy błazen z druhem
|
|
XtraVert niemasz reklam??? czyzbys firewalla sobie zainstalował?
|
|
dla jakis gnojkow pewnie zostala reszta z zakopow i sprey sobie kupili i bazgrajo po scianach. jestem ciekaw czy w domu tez tak po scianach popisal?
|
|
nie raz trzeba trochę poczekać... Więcej osób zagląda, więc trzeba pomysleć o nowym serwerze... Nigdy więcej PiS!
|
|
W trosce o jak najdłuższe istnienie cudów natury organizowany jest wyjazd do Augustowa w celu wyartykułowania swojego sprzeciwu wobec budowy obwodnicy Augustowa przez jedne z najcenniejszych terenów przyrodniczych północnowschodniej Polski. Niestety organizowany przejazd pociągu z Warszawy, przez Białystok do Augustowa nie biegnie przez Łomżę, ale myślę, że i tak warto się wybrać. Jeśli pojedziecie własnymi samochodami będziecie mogli zajechać w te piekne okolice (jesli tylko pogoda pozwoli). Zapraszam na wycieczkę: http://rospuda.zm.org.pl/ historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
SaneOne...ma racje...jezeli nie widac...to mozesz powiedziec, ze np. zona jechala juz ktos kto ma malo punktow:) oczywiscie ta osoba musi sie zgodzic:) placi kierowca a nie wlasciciel...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |