środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
putanie do wyboerców Platformy

mr.pix może się wybierasz? u mnie bileciki już są...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: putanie do wyboerców Platformy

pewnie chce sie oświadczyc a że nie wie czy zostanie przyjety to nie chce wyrzucac kasy na garnitur. jakby to było do dowodu to wystarczy marynarka nawet ojca czy sąsiada przeciez i tak tylko klapy widac a na plecach można zebrać.
________________________________-

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

W szpitalu pewnie jakiś pielęgniarz by ci pożyczył./
___________________________________--

mr. pix - a po ile w Łomży kupię 10 pix???

stare...

http://www.rok.4lomza.pl/index.php?k=53

"Data powstania: pon, 18 kwietnia 2005 14:15"

"Zrealizowano przy pomocy finansowej Ministerstwa Kultury."

Jak skomentujecie "treść" tej witryny?

Ja posiadam 2 odważniki po 15kg i kilkapo 2,5kg i 0.5kg od Miliskiewicza.Jak jestes zainteresowany to pisz..

mr.pix no widzisz jeszcze nie czują nawet na escape tańczyli w parach... chołota, oczywiście nie wszyscy. pozdrawiam. zazdrościc tylko zachodniej Polsce dobrych ewentów. u nas tylko dziecinny Atom i X-club w Myszyńcu - paranoja.

chodzi tutaj głownie o cele marketingowe turystów itp. Augustów czy Darłowo na tym korzystaja ale patrze ze w Łomży nikogo to nie obchodzi

weź mnie rozbawiaj wygrzewkowcu... Energy2000, Ekwador i inne chujostwa to nie dla wszystkich zabawa... niektórzy słuchają ambitniejszej muzyki niż DJ Tiesto... chołoty to u siebie w domu poszukaj...

:-)

I DObrze CH...I

pewnie problemy finansowe polonii dalej się ciągną ;]

pakero - engel zrobił dla ŁKS-u więcej niż Ty więc proponuję Ci się zamknąć.

A czego sie spodziewales? Reklamy piwa? :p

Bez urazy ;)

Te mieczkoś997 "ciągnij" na swoje psiarskie forum sobie poskamleć. Tam przynajmniej nikt nie zauważy jaki jesteś JEŁOP z j.polskiego. (Poza tym) sie pisze tak, oddzielnie.
Bo tu nie ten świat co ci się wydawało na początku. On teraz nie twój tylko Nasz.

pie....lić psów, konfidentów i inne ścigania organy.

nie rozbawiaj* (miało być *****)

Pozdrawiam.

hehe zamienił stryjek siekierke na kijek

Białe spodnie w sklepie BHP , piekarskie np.

pakero --> to żeś zabłysnoł.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Czego wy chcecie od niego? Co on miał siedziec w Łomży i patrzec jak miasto wszystko pierd...? Chłopaki nie mieli gdzie trenowac więc pojechał tam gdzie mógł miec w miare dobrą prace. W Łomży nie miał żadnej przyszłości...z takim stadionem to wstyd mi się przyznac skąd jestem. Teraz każdy wie gdzie leży Łomża. Każdy jest dumny z chłopaków i dobrze. Ale stadion? Engel dobrze zrobił że odszedł do innego klubu...Szkoda że i stamtąd go zwolnili

Moze ktos z panstwa mogłby podpowiedziec gdzie zgłasza sie lub kto powinien zająć sie miejscami na terenie miasta gdzie jest coraz to więcej kleszczy.Otoz- obszar miedzy najnowszymi blokami na ul. Porucznika Łagody i w gore do kościoła Św. Krzyża jest bogaty w kleszcze do tego stopnia ,ze dziecko ,ktore wraca ze szkoły idąc tamtedy scieżką przynosi na ubraniu po kilka kleszczy i jest tego coraz wiecej do tego stopnia ze na trawniku przy okolicznych blokach tez zaczynaja sie pojawiac . Zdązylismy dowiedzieć sie juz ,ze ani sanepid ani ochrona srodowiska nie zajmą sie tym . Kto powinie tym probleme sie zając ?

Władze Miasta;)

fLoorek Dobra Rada Wracaj Do Złotopolic:)

Bimbo !

loko---> Żeś zaiskrzył hehe:) Pzdr!!!

Bimbo !

chyba naogladałeś się "eurotrip" hehehe

Głupota:/

Bimbo !

Moja mama szukuje się na zabieg wycięcia żylaków. Niestety, już musi. Poradźcie, który lekarz w Łomży robi to najlepiej? Gdzie można siedo niego zgłosić? Nie chcę oddawać mamuśki w przypadkowe ręce.

Witam

ile kosztują soczewki na wadę -1,5.Jaki jest koszt miesiecznego utrzymania takich soczewek(plyny itp)soczewki oczywiscie jakiejs sredniej firmy

pozdro

Jeśli prywatnie to chyba jakiś gość na przeciwko miłosierdzia bożego. Jest tam duży szyld USG serca, ale jest tam też chirurg, który zajmuje się takimi rzeczami. Tam ci polecam. Jakbyś mógł to napisz gdzie te żylaki ma twoja mama.

Żal by było kasy na takie gówno

Marihuana, narkotyk pochodzenia roślinnego wytwarzany z konopi, rozróżniamy ich trzy rodzaje: Cannabis rudealis - rosnąca terenach Afganistanu, Kazachstanu, Kirgistanu, Turkmenistanu i Uzbekistanu, Cannabis indica rosnąca na Półwyspie Indyjskim oraz Cannabis sativa pochodząca z centralnej Azji przywieziona do Europy i Ameryki. Jako substancji psychoaktywnej zaczęto jej używać w Europie w pierwszej połowie XIX w. Nastąpiło to po kolonizacji Indii przez Wielką Brytanię i wyprawie Napoleona do Egiptu. Naukowcy powracający z Indii i Egiptu w wyniku poczynionych tam obserwacji rozważali możliwość zastosowania marihuany w medycynie.
W 1839 została zastosowana z powodzeniem jako środek znieczulający przy bólach reumatycznych i bólach tężcowych. Terapię taką stosował u swoich pacjentów W. B. O'Shaughnessy.
Obecnie, pomimo delegalizacji, jest szeroko stosowana jako narkotyk rekreacyjny, jej działanie w dużym stopniu zależy od psychiki przyjmującego narkotyk. Zewnętrzne objawy przyjęcia narkotyku to przekrwione oczy, stan głębokiego zamyślenia lub tzw. wesołkowatość. Najczęściej opisywane efekty działania to: zwiększone poczucie humoru, euforia, empatia, poczucie jedności ze światem, wyczulenie zmysłów dotyku, smaku i słuchu, zaburzenia w odczuwaniu mijającego czasu, odczucie fizycznego relaksu, częste zapominanie, kłopoty z pamięcią krótką utrzymujące się do paru dni od zażycia, łatwość zasypiania. Do rzadko spotykanych należą: nudności, chwilowa utrata kontroli nad własnym ciałem, złe samopoczucie, zawroty głowy, zaburzenia widzenia i słyszenia, drżenie mięśni, palpitacje serca oraz lekkie halucynacje. Najczęściej spotykaną formą przyjmowania narkotyku jest palenie go w ręcznie skręcanych papierosach zwanych potocznie "joint", przygotowywanych z suszonych żeńskich kwiatostanów konopi wymieszanych z tytoniem. Równie popularne jest użycie specjalnej fajki z filtrem wodnym, zwanej "bongo". Inną formą przyjmowania narkotyku jest spożywanie ciastek, nalewek itp. zawierających THC.
Składnikami psychoaktywnymi marihuany są kannabinole: ?-1- i ?-6-tetrahydrokannabinole (THC). THC jest rozpuszczalne w tłuszczach i alkoholu, co powoduje odkładanie się narkotyku w komórkach tłuszczowych organizmu. Całkowite usunięcie THC z organizmu zajmuje około jednego miesiąca po jednokrotnym przyjęciu (około 10% dziennie). Przedawkowanie prowadzi do śmierci. Dawka śmiertelna to ok. 3,5 kg szczytów roślin wypalonych lub zjedzonych w czasie 24 godzin. Marihuana nie wywołuje uzależnienia fizjologicznego, jednakże zdarzają się przypadki lekkiego uzależnia psychicznego. Zaprzestanie przyjmowania narkotyku nie wywołuje skutków ubocznych określanych potocznie zespołem odstawienia, z jakim mamy do czynienia np. przy odstawieniu heroiny, kokainy, alkoholu, nikotyny czy innych narkotyków.
Dostępna na czarnym rynku w formie suszonych żeńskich kwiatostanów z dodatkiem liści. Uprawa, handel, a także samo posiadanie są w Polsce, jak i w większości krajów europejskich karalne. Wyjątek stanowi Holandia, gdzie marihuanę można nabyć i używać legalnie.
Negatywnie wpływa na zdolność prowadzenia samochodu i obsługę maszyn. Wieloletnie palenie marihuany może prowadzić do chorób górnych dróg oddechowych z powodu zawartych w niej substancji smolistych (nieżyty, zapalenia i bronchit). Białka oczu mogą nabrać charakterystycznego żółtawego koloru na skutek zaczopowania znajdujących się w nich naczyń krwionośnych.

No ale TRZEBA się sobie codziennie przyglądać....i nawet zwierzętom...czy nie mają niepotrzebnego pasożyta....

jak taki dobry trener to czemu nie poradził sobie w Polonii? W tamtym sezonie ŁKS miał bardzo mocny skład i nawet średni trener wprowadził by go do 2 ligi.

z dala od tego gowna. najgorsze swinstwo na swiecie. to jest roslina ktora nie widziala swiatla slonecznego i za ziemie ma wszystkie kwasy nie zbedne to zycia, rozwijania sie i bycia tym THC.
Polecam http://www.milanos.pl/mp3.php?cat=9&id=9024

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org