Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent mądrzeje? |
Wszystkiemu winien ten śnieg-bo pada i pada jak ten głupi. Gdyby nie był taki upierdliwy, to służby wszystkie drogi by odśnieżyły! A może wrócić do nart i łyżew? To taki zdrowy sport! Na lodowe drogi sa jeszcze specjalne "raki". Z drugiej strony "ten biały śniegu tren" ma swój świąteczny urok. A może za daleko odeszliśmy od natury bo nawet drzewa, wrony, jesienne liście i śnieg nam przeszkadzają? Tylko beton i asfalt stał się swojski. W niektórych częściach świata ludzie nigdy śniegu nie widzieli więc może trzeba inaczej na to spojrzeć? Balwanów mamy wszkże dostatek przez cały rok! Pozdrawiam ;-))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent mądrzeje? |
Pisz Czesiu dalej, ja to czytam i inni także. Kolega P. Pirx pisze wyłącznie w swoim imieniu - bo go to nudzi (musi jeszcze troche pożyć), ale nie wszystkim musisz zaraz dogodzić...Pozdrawiam. barzb
|
|
A wcale że śnieg jest fajny. O! Chociaż fakt, gdyby nie padał, to napewno byłoby odśnieżone:-) z poważaniem...
|
|
Jak miasto nie ma pieniędzy, to powinno oświetlić tylko tę jedną choinkę na placu, a wydane na to mizerne oświetlenie pieniniądze (30 tys zł) przeznaczyć na porządny pokaz fajerwerków świetlnych (bo te polityczne wychodzą im całkiem dobrze) tym bardziej, że mamy w Łomży jednostkę wojskową, która mogłaby obsłużyć porządne armatki do wyrzucania ogni sztucznych.
|
|
A ja pozdrawiam Pana gospodarza z Konstytucji 3 Maja - obudziłem się dzisiaj o 3:40 w nocy a on już odśnieżał... rok2
|
|
Dzięki Piotrze, Zbyszku za dobre słowo. Piszę powyższe teksty dla zainteresowanych, ale też z nadzieją, że Ci niezainteresowani też kiedyś się zainteresują (przynajmniej niektórzy). Zapraszam do przeczytania cz. LIV.
|
|
jak za przejscie na czerwonym swietle jest 250 zł mandatu to co mowic przejechanie na czerwonym swietle albo jakies wykroczenie samochodowe !! teraz bede bał sie wyjechac na miasto :)) z moimi zdolnosciami :))) pozdrawiam
|
|
W tym roku, żeby ubezpieczyciel uznał roszczenia, do każdej stłuczki (nawet najmniejszej) trzeba wzywać policję. Uważacie, że jak już przyjadą, to obejdzie się bez mandatów? Nie wiem jak wygląda cennik- kiedyś to było 500 zł ekstra do kosztów ściągnięcia i naprawy samochodu...
|
|
Neo (nie mylić z Neostradą) już długo nie pociągnie...
|
|
Widzę to ustrojstwo często na allegro , pewnie taniej!
|
|
Następna kryptoreklama?
|
|
popatrzcie na jego wypowiedz w poście dotyczącycm homoseksualistow to da wam do myślenia o poziomie tej firmy
|
|
Muszę cię zmartiwć. Mylisz się. Nawet nie wiesz jak bardzo. Poreg
|
|
Mr S - myślę że to Ty zrobiłeś niechcący reklamę konkurencji.
|
|
Czy ktoś odniósł wrażenie ze użytkownik redds i Mariusz Pajdorowski to ta sama osoba co ty gadasz sam do siebie.
|
|
mądrzeje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |