sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent mądrzeje?

Wszystkiemu winien ten śnieg-bo pada i pada jak ten głupi. Gdyby nie był taki upierdliwy, to służby wszystkie drogi by odśnieżyły! A może wrócić do nart i łyżew? To taki zdrowy sport! Na lodowe drogi sa jeszcze specjalne "raki". Z drugiej strony "ten biały śniegu tren" ma swój świąteczny urok. A może za daleko odeszliśmy od natury bo nawet drzewa, wrony, jesienne liście i śnieg nam przeszkadzają? Tylko beton i asfalt stał się swojski. W niektórych częściach świata ludzie nigdy śniegu nie widzieli więc może trzeba inaczej na to spojrzeć? Balwanów mamy wszkże dostatek przez cały rok! Pozdrawiam ;-))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent mądrzeje?

Pisz Czesiu dalej, ja to czytam i inni także. Kolega P. Pirx pisze wyłącznie w swoim imieniu - bo go to nudzi (musi jeszcze troche pożyć), ale nie wszystkim musisz zaraz dogodzić...Pozdrawiam.

barzb

A wcale że śnieg jest fajny. O! Chociaż fakt, gdyby nie padał, to napewno byłoby odśnieżone:-)

z poważaniem...

Jak miasto nie ma pieniędzy, to powinno oświetlić tylko tę jedną choinkę na placu, a wydane na to mizerne oświetlenie pieniniądze (30 tys zł) przeznaczyć na porządny pokaz fajerwerków świetlnych (bo te polityczne wychodzą im całkiem dobrze) tym bardziej, że mamy w Łomży jednostkę wojskową, która mogłaby obsłużyć porządne armatki do wyrzucania ogni sztucznych.

A ja pozdrawiam Pana gospodarza z Konstytucji 3 Maja - obudziłem się dzisiaj o 3:40 w nocy a on już odśnieżał...

rok2

Dzięki Piotrze, Zbyszku za dobre słowo. Piszę powyższe teksty dla zainteresowanych, ale też z nadzieją, że Ci niezainteresowani też kiedyś się zainteresują (przynajmniej niektórzy). Zapraszam do przeczytania cz. LIV.

jak za przejscie na czerwonym swietle jest 250 zł mandatu to co mowic przejechanie na czerwonym swietle albo jakies wykroczenie samochodowe !! teraz bede bał sie wyjechac na miasto :)) z moimi zdolnosciami :))) pozdrawiam

W tym roku, żeby ubezpieczyciel uznał roszczenia, do każdej stłuczki (nawet najmniejszej) trzeba wzywać policję. Uważacie, że jak już przyjadą, to obejdzie się bez mandatów? Nie wiem jak wygląda cennik- kiedyś to było 500 zł ekstra do kosztów ściągnięcia i naprawy samochodu...

Neo (nie mylić z Neostradą) już długo nie pociągnie...

Widzę to ustrojstwo często na allegro , pewnie taniej!

Następna kryptoreklama?

popatrzcie na jego wypowiedz w poście dotyczącycm homoseksualistow to da wam do myślenia o poziomie tej firmy

Muszę cię zmartiwć. Mylisz się. Nawet nie wiesz jak bardzo.

Poreg

Mr S - myślę że to Ty zrobiłeś niechcący reklamę konkurencji.

Czy ktoś odniósł wrażenie ze użytkownik redds i Mariusz Pajdorowski to ta sama osoba co ty gadasz sam do siebie.

mądrzeje?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org