Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co kwalifikuje się pod pojęcie przestępstwo urzędnicze? |
Ale z was tumany (fLoorek i ten drugi). Zapewne nie wiecie, że kartę SIM wsadzamy do telefonu. Boshe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co kwalifikuje się pod pojęcie przestępstwo urzędnicze? |
te zespoły mają zajęty termin.
|
|
Reaktywowanie w 1976 r. Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego znacznie ożywiło działalność w zakresie sportów wodnych w Łomży. Zakupiono wiele jednostek nowoczesnego sprzętu. Nastąpiła paradoksalna sytuacja. Towarzystwo stało się dzierżawcą budynków i części terenu na obszarze swojej historycznej przystani, którego powinno być spadkobiercą i prawowitym właścicielem. Początkowo korzystano z hangaru i pomieszczeń Klubu Wodnego "Okoń" Ligi Obrony Kraju. Jednak administratorzy terenu i budynku wypowiedzieli umowę najmu obiektu. Przeniesiono się do budynku po warsztacie samochodowym, który zbudowano po zakończeniu II wojny światowej na terenie przystani. Na potrzeby Towarzystwa zagospodarowano ten budynek oraz część nabrzeża przystani. Wykonano pomost pływający dostosowany do przybijania sprzętu wyczynowego. Szkoleniowcy otrzymali łodzie typu "Perkoz", a w następnych latach typu "Kasia" oraz "Kameo" do asekuracji zawodników i prowadzenia treningów. Zatrudniono instruktorów, szkutnika, prezesa, księgową i przystaniowego. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
Kobiety szukają facetów, "przy których bedą bezpieczne i znajdą zawsze oparcie" - zdaniem cormnic'a. Czy chodzi tu o tychże facetów "siłę fizyczną"? Co oznacze "bezpieczeństwo" i "oparcie" w dzisiejszych czasach? Umiejętność polowania na mamuty? Pozdrawiam.
|
|
Czesiu, podziwiam Twoją wysublimowaną pasję przybliżania miasta do Narwi.
|
|
hej...w Łomzy nie i pewnie nigdy nie bedzie...giełdy sa Białystok,Olsztyn,Ełk,Ostrołeka w niedziele a w soboty Ciechanów...jak chcesz kupic dobry samochod polecam Olsztyn i Białystok...:)..a jesli chcialbys dalej to np. Poznan (czwartki i soboty)...Pozdrawiam
|
|
według mnie maly salon kosmetyczny w Polonezie...
|
|
662019753 - STUDIO BAND
|
|
nie dostałem informacji tylko zdawało mi się, że gzieś tak pisałeś na forum... gdyby mi zależało na ustaleniu miejsca twojego zamieszkania to zajęłoby mi to 5 do 10 minut... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |