Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Namawiajcie Państwo znajomych w większych miastach, żeby poprowadzili taki ośrod |
hujogłowy (prawdomuwny) zaraz wyskoczy, że puścił sobie internet do śledziowa drogą radiową... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Namawiajcie Państwo znajomych w większych miastach, żeby poprowadzili taki ośrod |
http://dj.tiesto.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php
|
|
Re: Namawiajcie Państwo znajomych w większych miastach, żeby poprowadzili taki ośrod |
Sciema jak sama nazwa stronki wskazuje fakeawish.com. Tak po za tym to chyba by przestali sprzedawac bilety na najblizsze jego koncery.
|
|
Oto link do tej gry http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=65577 jest super gierka o wampirach.
|
|
A NA CZYM ONA POLEGA??
|
|
ZAPEWNE 0,04 GR.
|
|
Ha ha pieniądze...
|
|
4 pory roku
|
|
oj demon... a jeżeli odejdzie, "bo mi się wydawało"? ...trzeba przynajmniej spróbować dowiedzieć się jak wygląda sytuacja.... poza tym jeśli w małżeństwie któraś ze stron "milczy bo nie chce nas bardziej ranic albo boi sie powiedziec prawde,bo wie ,ze tak czy owak i tak bedzie kiepsko" "iz nie zawsze druga osoba ,polowka ma ochote na rozmowe" to co to za małżeństwo???! Jak mogło dojść do takiej sytuacji. Małżeństwo z założenia, powinno być najbardziej zbliżającym dwie osoby związkiem, nie powinno być między nimi tajemnic, niedomówień, a tym bardziej zadawnionych problemów. Nie powinno być sytuacji, które mogą doprowadzać do nieporozumień, a jak już do nich dojdzie powinny być jak najszybciej wyjaśniane. Jeśli ktoś wchodzi do małżeństwa ze stanowiskiem: "nie chce mi się znią/nim gadać, i tak będę robił/a co będzie mi się żywanie podobało" to jest jakaś koszmarna pomyłka!! Życzę Wam powodzenia w związkach! Nigdy więcej PiS!
|
|
jak tam łomzynianie , wygracie teraz , trzymam za was kcuki , bo niesety moja jaggielonia przegrała
|
|
Sammialemprzykre doświadczenia z łomżyńskimi lekarzami i mam pamiątkę po ortopedzie,ale nie o tym chce powiedzieć.Cztając wszystlo co napisaliście,przychodzi jedna reflesja szkoda ze amerykanie się nie pomylili i nie spadła na ten szpital jakaś wielka rakieta. Zbudowali byśmy nowy prywatny i tam zatrudnili fachowców,a oni kłaniali by się nam w pas,bo jesteśmy dla nich klientami,a klient nasz pan. W dobie kapitalizmuwszyscy o tym pamiętają tylko nie lekarze. kataryna,dość herezji.
|
|
ł"u"żko??!! Jak coś to ku*** ŁÓŻKO! zaraz puszczę pawia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |