sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
biogazownia

eM - mi też :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: biogazownia

Witam

Kataryna ty zgoda mieszkasz w bloku a twoi rodzice pod mostem ????????????
Czy w domku??

A powiedz nam bidulko jakimi samochodami jeżdżą twoi (biedni starzy)
Bo na piechotę to nie chodzą.
A morze ty sama jesteś lekarzem i boli cię że piszemy prawdę o Łomżyńskich lekarzach.??

Pielęgniarka za dyżur świąteczny ma 33zl dodatku do dniówki( pan doktor)
Ile powiedz.
Wierz czemu nasze pielęgniarki na zachodzie są poszukiwane do pracy .
Jeśli nie wiesz to ja ci powiem bo mają wiedzę której brakuje naszym konowałom,
i pracują bo kochają swój zawód nie dla kasy.
Wierz gdyby nasi PANOWIE LEKARZE podjedli pracę na zachodzie to,
nawet jednego dnia by nie przepracowali z takim podejściem do pacjęta jakie mają u nas.
A wierz o tym że zastrzyki dożylne powinien wykonywać lekarz a nie pielęgniarka jak jest u nas.
Powiedz proszę czy nie mam racji????
Pyzatym poczytaj o obowiązkach lekarza .

Pozdrawian

Buhehehhe ale afera !!!!!

Stane w obronie taksówkarza - jesteśmy facetami , mami psiony którymi możemy manewrować jak kubica na torze, szybko schować i wyjmować i dlatego możemy sikać nawet w krzaki jak sie zechce. Trzymanie oczu jest niehigieniczne i nie zdrowe !!

Oczywiście jak nie widzi jakaś bacia , dziecko albo inna niewinna istota :] ha ha ha

Nigdy więcej PiS!

Sytuację może poprawić tylko sprywatyzowanie całej służby zdrowia z jednoczesną likwidacją składki zdrowotnej. Z moich poborów państwo zabiera na moje leczenie ok. 4 tys. złotych rocznie, a daje mi za to opryskliwego lekarza, który tylko czeka na łapówkę i trzymiesięczne terminy do specjalisty, który tylko kombinuje jak by tu przekierować mnie do swojego prywatnego gabinetu. I zwykle tam się kończy, więc i tak sam płacę za leczenie i tak.

Za te 4 tys. złotych rocznie sam sobie mógłbym zorganizować leczenie w gabinetach prywatnych, a lekarze całowaliby mnie po rękach, że przyszedłem do nich, a nie do konkurencji.

Wiadomo, że w przypadku koniecznej operacji takie pieniądze mogą nie starczyć, ale jeśli ktoś nie ma zapasu gotówki, mógłby się na taką okoliczność ubezpieczyć. Kwota ubezpieczenia na leczenie szpitalne na pewno byłaby dużo niższa niż obecna składka zdrowotna zabierana nam przez NFZ i marnotrawiona przez biurokrację.

____
^_^

Siema

Gdzie w Łomży mozna kupic :

Shaker do mieszania odzywek (oczywiscie nowy obojętnie jakiej firmy)

oraz

Śrubokręty do rozkręcania telefonów ( Torx)

pozdro

Zmarł DJ TIESTO... Zginął w wypadku samochodowym. Czy to PRAWDA? bo jakieś pierdoły mi wysyłali o tym.

Zbych

Od kilunastu lat łomzynska służba zdrowia kotłuje sie we własnym sosie, cały cas te same sitwy na prawie wszystkich oddziałach. Tutaj leczenie dyktuje pieniądz i znajomości, łapownictwo od góry do dołu,zapłacisz nie musisz
tłuc sie po przychodniach tylko na oddziale ci wszystko zrobią.
Leżałem w tym szpitalu na pewnym oddziale w stanie cięzkim,rodzina wystraszona zaaplikowała ordyntorowi w sumie nie w setkach lecz tysiącach. Nie mam pretensji do nikogo bo chciałem to dałem ale pan ordynator nie mógł sobie poradzić z chorobą więc nic nie robił tylko brał i obiecywał pomóc, przewiezienie do innego miasta. Miałem jednak trochę szczescia gdyż trafił sie do Łomży jakiś prof konsultant krajowy i natknął sie na mnie. Dalej sprawy potoczyły sie szybko,zalazlem sie w szpitalu AM W-wa, a po 2tyg byłem już w domu. Na tym samym oddziale w Łomzy był też prawdziwy lakarz, zawsze na miejscu i w każdej chwili służący pomocą, uśmiechnięty,rozmówny i cały czas wsród chorych, jednak decyzje podejmował ordynator. Po kilu miesiacach pan
ordynator powiedział, ze mam szczescie,ze tak to sie skończyło. leczy dalej
ludzie płaczą, a płacą.

Arus...:-((...pamietam...

prawdomUwny jest wyjątkowo ciemny. Dobrze że niedługo się wyprowadza

czyżby 4 z rzędy porażka

Jest 2-1 dla Kmity :(

"Autor: corvette (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17-09-06 21:40

mam 404 KM.....wiec moge sie z kims sprobowac...:)"
zawsze chetnie!!!! :)

zaraz puszczę pawia

a może ustawka cwaniaku!!!

Jeśli chodzi o ceny to Evelin zdecydowanie ma niższe, a jakość świadczonych usług ta sama.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org