Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Latający cyrk M. Sekuły" - KOMPROMITACJA PO |
a ty dobry chlopak widze...hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Latający cyrk M. Sekuły" - KOMPROMITACJA PO |
zamknij ryj paszkwilu, pwoiem ci tylko tyle, srałaś sie ze nie bedziesz sie znizac a non stop klepiesz jezorem, jestes jakims wypaczonym bachem i masz wiecej szacunku dla zwierzat niz dla ludzi, czemu mam je szanowac bo co?? skoro ty nie potrafisz uszanowac swieta innyhc to ja nie szanuje ciebie i tyhv twoich kundli, bladz!! Po drugie to nie sa twoje psy przeciez, to jakies zapchlone znajdy!! Idz do domu dziecka tam jest sporo biednych, samotnych dzieci, kup im cos do jedzienia a nie sie ***** łamiesz tym dziadostwem po którym nie sprzątasz i dzieki włażą w ich odchody!! Po trzecie to nie wizde tu nikogo ograniczonego poza tobą, sama przewidziałaś swoj ruch, jak piszesz wyzej, czy to o czyms nie swiadczy??
|
|
forum beznadziejne phpbb jest jendak chyba najlepsze
|
|
no elo ptysiek :) rudy błazen z druhem
|
|
Ja także przyłączam się do Pozdrowień
|
|
ok. Ty bardzo mądry jesteś, ale wiesz jakie ma parametry ma DSL proponowany przez TPsa, łacze jest dobre prz 1 użytkowniku, ale podziel to np. na 20 osób i dalej uważasz, ze wszystko będzie chodziło dobrze? Chodzi głównie o upload
|
|
Ja zdecydowanie polecam restauracje Cztery Pory Roku. Smak pizzy polo picante sni mi sie po nocach i nie daje zasnac:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |