piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Latający cyrk M. Sekuły" - KOMPROMITACJA PO

a ty dobry chlopak widze...hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Latający cyrk M. Sekuły" - KOMPROMITACJA PO

zamknij ryj paszkwilu, pwoiem ci tylko tyle, srałaś sie ze nie bedziesz sie znizac a non stop klepiesz jezorem, jestes jakims wypaczonym bachem i masz wiecej szacunku dla zwierzat niz dla ludzi, czemu mam je szanowac bo co?? skoro ty nie potrafisz uszanowac swieta innyhc to ja nie szanuje ciebie i tyhv twoich kundli, bladz!!
Po drugie to nie sa twoje psy przeciez, to jakies zapchlone znajdy!! Idz do domu dziecka tam jest sporo biednych, samotnych dzieci, kup im cos do jedzienia a nie sie ***** łamiesz tym dziadostwem po którym nie sprzątasz i dzieki włażą w ich odchody!!
Po trzecie to nie wizde tu nikogo ograniczonego poza tobą, sama przewidziałaś swoj ruch, jak piszesz wyzej, czy to o czyms nie swiadczy??

forum beznadziejne phpbb jest jendak chyba najlepsze

no elo ptysiek :)

rudy błazen z druhem

Ja także przyłączam się do Pozdrowień

ok.
Ty bardzo mądry jesteś, ale wiesz jakie ma parametry ma DSL proponowany przez TPsa, łacze jest dobre prz 1 użytkowniku, ale podziel to np. na 20 osób i dalej uważasz, ze wszystko będzie chodziło dobrze?
Chodzi głównie o upload

Ja zdecydowanie polecam restauracje Cztery Pory Roku. Smak pizzy polo picante sni mi sie po nocach i nie daje zasnac:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org