Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bulwary |
to tzreba tematow tyle zakladac, w jednym sie nie da?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bulwary |
Super!!!!!!!!!!!!!!!tak dalej.........
|
|
koniec 1 połowy ! do boju ;]
|
|
Informujcie na bierząco !!! :DDD ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie panikujcie, jesli pies ma szczepienia, to raczej tragedii nie bedzie. grzesiek72 napisales, ze pies ma szczepienia, czyli chyba rozmawiales z wlascicielem? Jezeli tak, to czy widziales ksiazeczke, czy tylko powiedzial Ci ze pies jest szczepiony? Po drugie jak przebiegla rozmowa? Nie dogadaliscie sie w zaden sposob?
|
|
ehhhhhhhhhhh 2:1 w 12 minucie drugiej polowy.
|
|
Marczak ma kropniecie w tym lewym bucie :D
|
|
upssss 2:2
|
|
kur!!!!!!!!!!! Zbych
|
|
W szkole swojej sie dopytaj
|
|
hey! co tam za nowe fajne laski sie do mechaniaka wybieraja??:P no do ogolniaka:P
|
|
Nie przeklinajcie! Nie każdy chce wylecieć za granicę po większą kasę. Wiele pięknych chwil, i osób ich tutaj trzyma. Wystarcza szczęście widocznie.
|
|
Grzesiek72- i co z tego wyszło,gdzie byłeś?
|
|
Chłopie jak masz do niego jakiś problem to idź do sklepu i załatw to a nie piszesz na forum nie którzy nie chcą czytać o twoich prywatnych sprawach i zatargach A moze znasz jakiegos Staśka bo on ode mnie pożyczał na wino
|
|
Don_Camillo: A wyjaśnij w kilku zdaniach dlaczego chcesz osobiście, żeby Łomża należała do woj. mazowieckiego ?!
|
|
Va bank są to używki. Gdzieś to widziałem i było całkowicie nieciekawe. Na allegro są lepsze ceny.
|
|
hej. Polecam Pania na starym rynku.Jest naprawde dobra w tym co robi. Pozdrawiam
|
|
zbojkotowac ten lokal
|
|
Ja coś zrozumiałem, ale ogólnie to nie wiem o co chodzi... :] Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
dzwigu musisz szukac i tyle. Wynajmij dźwig i Tira i ci zawiozą gdzie chcesz.
|
|
waldek27 Dziękuje, ale widomnie wcześniej nie potrzebowałam to nie szukałam.
|
|
a kto mi przetłumaczy to?: "(...) Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fri ed-digger-dangle-dungle-burstein- von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ti colensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich -grumblemeyer- spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen -gutenabend-bitte-eine-nürnburger-bratwustle- gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumbe raber-shönendanker-kalbsfleisch-mittler-rauch er von Hautkopft von Ulm" :)
|
|
sam pracuję w banku i miałem z tym duży problem szukałem najbardziej mi odpowiadającego kredytu, jednym z warunków oczywiście aby było najtańszej przy moich niezbyt wysokich zarobach znajomy podesłał mi adres http://bankowo.systempartnerski.pl/ na którym przejrzełem większość dostępnych ofert bankowych i skontaktowałem z bankiem ps. może to komuś się przydać
|
|
a o czym rozmawia się w domu?!? niestety akcję z 11111 odcinka "mody na sukces" rodzice opowiedzieliby bez problemu, stan wojenny kwituje się stwierdzeniami, że Wałęsa to..., a Jaruzelski to gość, który uratował nas przed ZSRR.. co gorsza część z tej młodzieży sądzi, że stan wojenny wprowadziła Solidarność... to jest dopiero orientacja historyczna... bravo, bravo, bravo girl itp. czasopisma kształtują nam młode pokolenie..
|
|
Wiesz co adamus, tak samo mnie wkurza jak czytam co Ty wypisujesz. Wrzucasz wszystkich do jednego worka i jedziesz po nich rowno. Znasz wszystkich tych ludzi? Widziales wszystkie hodowle? Pokazalem Ci, ze tak samo potrafia robic rowniez uznani hodowcy i potrafia byc tak samo pazerni na kase. Wiec nie rozumiem obwiniania innych za cale zlo swiata. Co do placenia za kundelka, to napisalem Ci juz 2 czy 3 razy, ale chyba nie czytasz. Jak ktos chce miec psa odpowiadajacego wzorcowi jakiejs rasy, a przy tym nie zalezy mu na papierach, to kupuje taniej w hodowli bez rodowodu. Tak trudno to wydedukowac? Moze i kundel, ale wyglada jak rasowy i na oko nie odroznisz. Niektorzy kupuja markowe perfumy, a inni podrobki na stadionie. Nie zastanawia Cie czemu? Mozna sie przeciez wypsikac dezodorantem z kiosku za pare zl. Jesli hodujesz psy rodowodowe, bo tak narzekasz jak ciezko sprzedac takiego, to podpowiem Ci cos. Sprzedajac takie szczenieta automatycznie kierujesz oferte do okreslonego rodzaju klienta. Przestan obrazac ludzi, ktorzy zarabiaja powiedzmy 1000zl miesiecznie, bo nie chca zaplacic 3000 za psa. Sa ludzie, ktorych na to stac i ktorym sprawia przyjemnosc np pochwalenie sie znajomym z takiego pieska i niech kupuja. A ogloszenie "po rodowodowych rodzicach" ma na celu np. poinformowanie klienta, ze nie kupi mieszanki mopsa z wilkiem, ze bedzie wygladal tak jak tego oczekuja, mial pewne cechy charakteru typowe dla danej rasy i tyle. To samo potwierdza rodowod, tyle ze oficjalnie. Wolalbys pewnie, zeby psy bez rodowodow wogole nie istnialy, moze wrocmy do idealow trzeciej rzeszy i zadbajmy rowniez o czystosc ludzkiej rasy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |