piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bye bye my love strefa bye bye....

LOL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bye bye my love strefa bye bye....

Ja mam od lat IE ale nie polecam bo ściąga wiele wirusów:]

I pojadą na mecz do Białegostoku kibice z Łomży.... 90% to dzieci z gimnazjum. W Białymstoku kibice Jagiellonii to w większości rosłe chlopy, którym już dawno we łbie się powaliło więc młodzież będzie miała niezłe otrzęsiny.

Kolego na Legionów sobie odpuść!!! Ktoś tu napisał, że montuje gratis. HAHAHA gów.. prawda. Kupujesz i jeszcze sam musisz sobie zamontować. A jeszcze skasuje Cie odpowiednio. Jak masz jakiegoś znajomka z radyjkiem to krzyknij BinLadena. Najczęściej siedzi na 21 ale i na drogowym możesz go krzyknąć. Polecam również Springer na Krasce. A radyjko bardzo dobre, w przyzwoitej cenie i niezawodne to wg mnie Uniden PRO520XL. Do niego dorzucisz sobie dobrą antenę, gruchę z echem i wzmocnieniem i masz extra sprzęt. Zatem powodzenia.

Łomżan racja....

zgadzam sie z toba Łomżan!!!!!!

ej ja niewiem co sie stało? Wyjasnij:]

to dobrze że widziałeś będziesz mogł przedstawić swoją wersję wydarzeń, to może zmiejszy kare tego niewinnego jak piszesz chłopaka

antares

w tamtym roku byłem świadkiem śmiertelnego wypadku pod Miastkowem . sprawca w moim wieku. tez młody i niewinny. za nieuwagę się płaci wysoką cenę-szkoda,że ofiarami są ludzkie istnienia:(

Też niestety miałam te "szczęście" trafić tam kilka min. po zdarzeniu. Tragedia nic więcej. Wg mnie to był nieszczęliwy wypadek. Mężczyzna stał za autem a jak wiadomo w tego typu samochodach możesz polegać jedynie na lusterkach a nie masz pojęcia co lub kto znajduje się za samym samochodem. Nieszczęście ofiary i kierowcy. Wyrazy współczucia

Powiem więcej... "Ten dziadek" był niewidomy.

Po wieloletnim doswiadczeniu zdecydowanie opera.

Pozdrawiam.

waldek27, 90 % samochodow idzie na czesci do paserow, mit o przerzucie mozna miedzy bajki wlozyc, tak sie poprostu juz nie robi ;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org