Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bye bye my love strefa bye bye.... |
LOL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bye bye my love strefa bye bye.... |
Ja mam od lat IE ale nie polecam bo ściąga wiele wirusów:]
|
|
I pojadą na mecz do Białegostoku kibice z Łomży.... 90% to dzieci z gimnazjum. W Białymstoku kibice Jagiellonii to w większości rosłe chlopy, którym już dawno we łbie się powaliło więc młodzież będzie miała niezłe otrzęsiny.
|
|
Kolego na Legionów sobie odpuść!!! Ktoś tu napisał, że montuje gratis. HAHAHA gów.. prawda. Kupujesz i jeszcze sam musisz sobie zamontować. A jeszcze skasuje Cie odpowiednio. Jak masz jakiegoś znajomka z radyjkiem to krzyknij BinLadena. Najczęściej siedzi na 21 ale i na drogowym możesz go krzyknąć. Polecam również Springer na Krasce. A radyjko bardzo dobre, w przyzwoitej cenie i niezawodne to wg mnie Uniden PRO520XL. Do niego dorzucisz sobie dobrą antenę, gruchę z echem i wzmocnieniem i masz extra sprzęt. Zatem powodzenia.
|
|
Łomżan racja....
|
|
zgadzam sie z toba Łomżan!!!!!!
|
|
ej ja niewiem co sie stało? Wyjasnij:]
|
|
to dobrze że widziałeś będziesz mogł przedstawić swoją wersję wydarzeń, to może zmiejszy kare tego niewinnego jak piszesz chłopaka antares
|
|
w tamtym roku byłem świadkiem śmiertelnego wypadku pod Miastkowem . sprawca w moim wieku. tez młody i niewinny. za nieuwagę się płaci wysoką cenę-szkoda,że ofiarami są ludzkie istnienia:(
|
|
Też niestety miałam te "szczęście" trafić tam kilka min. po zdarzeniu. Tragedia nic więcej. Wg mnie to był nieszczęliwy wypadek. Mężczyzna stał za autem a jak wiadomo w tego typu samochodach możesz polegać jedynie na lusterkach a nie masz pojęcia co lub kto znajduje się za samym samochodem. Nieszczęście ofiary i kierowcy. Wyrazy współczucia
|
|
Powiem więcej... "Ten dziadek" był niewidomy.
|
|
Po wieloletnim doswiadczeniu zdecydowanie opera. Pozdrawiam.
|
|
waldek27, 90 % samochodow idzie na czesci do paserow, mit o przerzucie mozna miedzy bajki wlozyc, tak sie poprostu juz nie robi ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |