Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po raz pierwszy zgadzam sie z LPR!!!! |
Nie wiem czy widzieliscie juz ubytki w nowo polożonym dachu na kaplicy Starego Cmentarza. Dach jest wykonany z blachy miedziowej wiec juz jakis zlodziej zaczyna powoli ten dach rozbierac. Po śladach widać że jest to jakis malolat bo na dach wspina sie po plastikowej rynnie <slady sa widoczne na tylnej scianie elewacyjnej kaplicy> co wy o tym myslicie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po raz pierwszy zgadzam sie z LPR!!!! |
Ja pamiętam obowiązkowe pochody pierwszomajowe, kończyły sie na starym dworcu PKS. Póżniej kupowaliśmy watę cukrową i wodę z sokiem. A pana z taczką to dobrze pamiętam bo często kręcił się przy Załomie (teraz Labirynt) przezywaliśmy go "legat" wtedy tak nas ganiał że biegi w szkole na 1000 m to była pestka. Byliśmy gówniażami i nie zdawaliśmy sobie sprawy że tego człowieka to tak drażni, a był bardzo pracowity. Sprzątał pod sklepami za dziękuję. Pamiętacie gierki u Suma przy podstawówce nr 6 obok katedry ?
|
|
to niech nie marzy, tylko się wezmie za naukę. Zbych
|
|
no wlasnie w skodach ... ze skody to ma nie wiele zostac jak dobrze pojdzie to tylko buda :D
|
|
tomy01 wydaje mi sie, ze nie zrozumiales czeslawa zapewne nie mial na mysli, ze to w zw. radzieckim wymyslono nazwe spartakiada, ale, ze stosowano tam pewiem szablon nazw, ktory przeniesiono na nasz teren- spojrz na przyklady podane przez czeslawa mysle rowniez, ze czeslaw nie nasyca ideologia swojej rozprawy, a zarysowuje tlo, bo bez tego czesto pewne fakty nie bylyby zrozumiale dla mlodych
|
|
|
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. W niedzielę na Starym Rynku nic nie było.
|
|
Pani dr Gawryszczak gabinet ma poza miastem, ale przyjeżdża do pacjentów do domu w nagłych wypadkach i np na planowe szczepienia. Cenię sobie wygodę, więc dla mnie jest to bardzo dobre rozwiązanie.
|
|
W ostrołęce tez wlasnei tym sitodrukiem robia. Masz blizej niz do wawy a tez luxusowo Bimbo
|
|
Od Dziś Ptysiu Powraca Wraz Z Nowymi POmysłami i Tematami ;) OWACJE NA STOJĄCO DLA PTYSIA ... he Bimbo
|
|
już się nie mogę doczekać "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
podbijamy! JUTRO WSZYSCY NA ZAPISY NIECH GONIĄ bagrmosen
|
|
a ile ty masz lat . . . . krytyczny dzieciaku
|