piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP po raz 18-ty... Brawo!!!

zagraj na gieldzie tam 100zl zarabia sie w ciagu paru sekund

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP po raz 18-ty... Brawo!!!

Zacznij Pracować W Zawodzie Mineciarza hehehe:) Kase Zarobisz i przynajmiej Dziewczynom Przyjemnośc Zrobisz hihihihi:D:D:D

nie wydaje mi sie..

róbmy swoje

http://www.kgp.gov.pl/ znajaą sie na rzeczy i udzielą info.Jesli jednaj jesteś w potrzebie to dobre info znajdziesz na http://pomoctel.free.ngo.pl/
Powodzenia

w obydwie? ;)

Zbych

wybrali te za które im zapłacono albo kture się puściły z jurorami wszyscy wiedzą o co tam chodzi wkońcu

To już nie nasza wina że ten typek ma twarz jak jakiś przestępca!!

I co to za afera ?? Każdy może się pomylić... Ważne że działali w dobrych intencjach!! NARAŻALI WŁASNE ŻYCIE DLA WASZEGO BEZPIECZEŃSTWA!! debile..

rudy błazen z druhem

10 zł to chyba nie majatek,a spokojnie znajdziesz miejsce na parkingu.
I nie martw sie o radio czy samochod ,na lotnisku nie spotkałem sie jeszcze z kradziezami.

widać,że nowy....musi sobie postów nabić....

róbmy swoje

Po ile płacą za roznoszenie ulotek? Są jakieś cenniki: za sztukę, dniówkę. Podpowiedźcie jakie macie doświadczenia. Z góry dzięki.

rudy błazen z druhem

Normalny jest o 18:00 (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=667). Będzie jakiś inny (późniejszy)? Na ten niestety nie zdążę ;/

Zbych

Chodzi mi j.w. widac w temacie o originalny pomysl na romantyczny wieczor we dwoje... Wiem ze wielu z Was napisze ze to kolejny glupi temat ale mam nadzieje ze znajda sie rowniez osoby ktore sproboja mi cos poradzic wkoncu co 20 glow to nie jedna :) Chodzi mi o oryginalne pomysly a nie o banaly typu restauracja.. kino itp Chce zeby moja wybranka w tym dniu poczula sie jak Ksiezniczka :)) Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

róbmy swoje

Idz do jubilera jej coś wybierz

A w jakich klimatach grywacie?

wniosek nasowa sie taki ze usa powinno zaatakowac izrael i przywrucic nalezyty porzadek :D:D:D w pelni bym taka akcje poparl.
mozna by tez Polskie wojska wyslac

Nie możliwe trener odszedł teraz hajsu nie ma co się ***** dzieje ? myślałem że teraz powalczymy przez kilka lat w II lidze a może kiedyś extraklasa , a tu **** wołowa.

Zbych

waldek27, ten nr telefonu który podałes to dobry kit!!!
Bylam w Urzedzie Gminy i tam mi powiedziano, że facet nie ma jeszcze nic - podziału gruntu ani żadnego pozwolenia na sprzedaż. Działki nie są uzbrojone, a kanalizacji tam nie będzie! Jeżeli ktoś się zdecyduję to szambo pozostaje. Krótko mówiąc facet nie ma jeszcze nic, a zaliczki od ludzi bierze!!!!!!!!! Tak sie nie robi. NIE POLECAM

czy ten motocykl masz wszystko w proszku czy ci coś brakuje???
junak ma mocny i dobry silnk.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

czy ktos wie - jaki i o ktorej puszczaja dzisiaj film w ogrodku przy rampie??

chodzi mi głównie o to czy są w Łomzy "Junakowcy", bo to szczególny typ ludzi :)
Jeżeli tak to chciałbym nawiazac z nimi kontakt
A sam motocykl jest w proszku i to jakim :)

Może kanalizacja będzie w przyszłości, co nie zmienia faktu, że nie bierze się pieniędzy od ludzi za działkę, którą będą mogli kupić za jakieś dwa lata!!!!

Takiej informacji udzielił Urząd Gminy a ten jest ekspertem w tych sprawach...

Póki co nie ma też dróg dojazdowych do tych działek i nie widnieją w planach zagospodarowania przestrzennego.

Pozdrowienia dla waldka 27!

Dzisiaj to nie wiem ,ale jutro gra zespół PUBLQUE. Byłam tydzień temu, było super. Śpiewają dwie dziewczyny, muzyka na poziomie, super głosy. Cieszę się, że takie talenty są w Łomży.

nowy1984 ten numer jest juz chyba nie aktualny a co do adresu to zeczywiscie ten,pozdro!!!!!!!

Ludzie, błędy ortograficzne aż rażą w Waszych wypocinach.

Weście i piście bes błeduf to śfiat bęcie ciekafszy.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Waldek 27 daruj sobie takie głupie wcinki w temat. Przypominasz mi tego małolatka Ptysia91.... A może ty nim jesteś??? Jak nie masz nic do powiedzenia sensownego to nie wcinaj się i to zapewne sugestia nie tylko moja ale i innych piszących tu na forum.

Oglądałam jakieś 5 razy. Grali ten filmik na kanale Kino Polska.
Knajpa "Satyr", stare, rozpadajace się kamienice(nie wiem na jakiej ulicy) i dawny dworzec pks. Niepowtarzalny klimat.
Dla mnie to już film kultowy :)

Signature will be available soon. Please wait ;)

Oj ciężko będzie.

Ja wybrałbym raczej autoryzowany serwis danej firmy… A raczej tam odesłał aparat. ;)

rudy błazen z druhem

a może spróbować przez Ośrodek Adopcyjno-Opiekuńczy Ul. Dworna 24A 18-400 Łomża Kontakt telefoniczny 086 216 56 21,
nie wiem czy oni mogą udzielać informacji kogo gdzie pomogli adoptować ale takie dane pewnie mają a rodzinie może i powiedzą. z tego co wiem to przez ostatnie 10 lat tam sie nie zmieniło kierownictwo.

Kamil

No dobra niech zabudują(aby psy nie srały na trwnik)no ale taka Łomża ma wieś w samym środku miasta(no na wieś się to nie nadaje ale śmietnik tak)i co tam nic nie stawiają pewnie każdy z was głosował aby nie było hipermarketu a to moim zdaniem jest pierwszy krok do rozwoju miasta!!!!A co do srających psów w parkach też srają i co mają tam budować blok??

klawikord z ciebie to prawdziwy,lokalny patriota, a reklama wcale nie gorsza od innych reklam piwa.

OT nie zgodze sie z tobą znam kolesia co naprawia nie tylko telewizory i calkiem niezle mu to idzie jedynym problem jest czas ktory musi na to poswiecic

AM odezwij sie do mnie na meila to dam Ci namiary
expanding@wp.pl

Napisalem ze nie jestem wlascicielem. Uciekl w Zawadach przedmiesciu ale moze byc wszedzie jak to pies, co za problem być dla niego teraz na drugim koncu lomzy ?

Ta..... strasznie fajna .... i miasto nakazało by uczestnikom sprzątać ulice ze śmieci wywalonych podczasz tej ekhreem.... parady ....

am - nie zgodze sie z Toba, mialam do czynienia wielokrotnie z panem Mateuszczykiem, jestem zadowolona z jego uslug, polecalam go znajomym, ktorzy rowniez nie miali zadnych zastrzezen, jezeli zaplacilas za nie naprawiony tv, to po co placilas?jezeli po czasie nadal byla ustreka ja bym zareklamowala! tak tez raz zrobilam i pan naprawil ponownie za friko. to opnia moja i znajomych, ale ogolnie polecam uslugi tego pana i przede wszytskim cennik (np porownaj mocno wygorowane ceny pana Prostka)

to skoncz biorac pod uwage, ze przez ostatnie posty dyskutujesz sam ze soba :)

bagrmosen

Trzeba przynajmniej zrobic powtórkę z suwałk.(ok.200 osób)

Korzystałem z usług pana Mateuszczyka i nie mam zastrzeżeń.

Treść jest ukryta

Mi go bardzo brakowało , forum 4lomza.pl bylo bez niego szare i smutne
Ptysiu czekam na pierwszy temat i pierwsze posty

Może sobota?

Nie ma to jak facet sam przyrządzi kobiecie wystawną kolacyjkę w domu :) Sama bym tak chciała.

Zapraszam: http://lomza.go.pl

to tak dla potwierdzenia moich informacji ;) :

http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1154889840

Bana dla idioty

zaraz puszczę pawia

Cos mi sie wydaje, ze niezle z was leszcze.

Co wy wiecie o honorze... Dobrze, ze nie zyjemy np. w czasie okupacji, bo z takimi wojownikami jak set to bysmy wszyscy od razu do niewoli trafili...

zaraz puszczę pawia

Tak tak dzieci neostrady każdy nie od dziś wie że NEOSTRADA to SZAJS a nie net. A co do wyjazdów kto chce jechać ten niech jedzie ale puzniej żadnych pretensji do tych co biorą : "czemu was nie było jak mnie bili ... ha " A co do wojny to w dzisiejszych czasach półowa to by się chowali z modemem po piwnicach żeby nie ukradli feszyści .

zaraz puszczę pawia

Szkoda... Myślałem, że ktoś z Państwa podchwyci temat :)

zaraz puszczę pawia

i jak było coś???

Oj nie sądzę żebyśmy go tak prędko zobaczymy na Forum. To że od dzisiaj znów jest w Łomży to nie znaczy że coś nedzie pisał

Cmentarz to prawda a jak można inaczej nazwać. Teraz dowiedziałem się jak to było z Engelem naprawde respekt dla niego , myślałem że się dowiem czemu zrezygnował z stanowiska trenera ŁKS-u . I jedno ważno rzecz powiedzieli dopuki stadion będzie miasta to nic nie będzie miasto nic w tej sprawie nie robi żeby jakiegoś poważnego inwestora który zainwestuje w ten klub stadion . A i tam jeden pan mówił że budujmy poniki muzea sportu no z takim nastawieniem jak teraz tu nie długo to np nasz stadion to będzie pomnik sportu zarośnie nikt nie będzie interesować się sportem tylko do muzeów chodzić ! To swoją drogo ale lepiej żeby budowali boiska stadiony baseny niż muzeum w którym zobacze pana Michała Listkiewicza który będzie się chwalić że tyle i tyle zarobił i że Polsko Reprezentacje Na MŚ w pierwszej rundzie wywalili ... szkoda myślałem że jak będe miał już tych lat to Łomża będzie normalnym funcjonalnym miastem a nie bando kretynów którzy nic nie potrafią tylko budować rądka i tak za pierwszym razem im nie wychodzi .!

Zbych

Cześć. Chciałbym znać wasze zdanie na temat antysemityzmu i faszyzmu na naszym stadionie LKS-u Łomża. Czy spotkaliście się, czy się obawiacie, a może wogole niema takiego problemu w Łomży?

Ja się z tym nie spotkałem

Nigdy więcej PiS!

Jeszcze kilka podkladow w formacie midi tutaj: http://karaoke.31337.pl

Ja pamiętam jak lat temu kilkanaście organizowane były loty nad Łomża. Jakiś (niestety nie pamiętam jaki) mały samolocik pasażerski miał lotnisko pod Łomża (gdzieś w okolicach sadów na przy Szosie Zambrowskiej) i za kilka złotych można było się przelecieć nad miastem. Dawne czasy... :)
klaniam
Indar

Zbych

Tak mnie cos wzielo na poezje :P

Zbych

fajnie by było. ja coś takiego popieram

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org