piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyniki kontroli ośrodków dla uchodżców

w polsce niestety mamy takich lekarzy jeżdza meśkami i ciągle nażekaja że im mało a pacjentów traktują jak przedmiot :/ banda łachów

Bimbo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyniki kontroli ośrodków dla uchodżców

wy jeba ć ich w pizd u z naszej planety

Bimbo

Miejscowa opozycja co to siedzi w kieszeni u gościa co nie ma CPN-u za mostem to wszystko wie.Są CPN-y tego pana gdzie indzej i by pewnie stracił jakby samochodziki w drugą stronę pojechały.Opozycji dodam,że nie strażackie.

bagrmosen

juz raz do mnie sie psy czepialy! bo wieczorem szperalem u siebie w radiu hehe:P poszukam jakiegos normalnego rozwiazania, dzieki

Jak to wynika, ze to sedziom wciaz malo? Bo chyba nie zrozumialem ;)
Mi ogolnie chodzilo o to, ze oczywiscie za sam blad powinna byc kara. Ale zachowanie tej lekarki to juz tragedia, powinni jej dowalic surowsza kare wlasnie za to. Zupelny brak liczenia sie z pacjentem. No i co z odszkodowaniem dla ofiary tego zajscia? Bo koszty sadowe oplacone, grzywna jest, ale jak to pomoze temu dziecku? Rodzice maja lozyc na leczenie z wlasnej kieszeni, o ile wogole bedzie ich stac?

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

A co mają tacy organizatorzy zamachów w Madrycie do Izraela? Czy jakikolwiek zamach terrorystyczny zorganizowany przez Arabów, w którym giną niewinni ludzie to wina Izraela?

I tak dobrze, że Arabscy fundamentaliści mają na kim skupić swoją nienawiść. Inaczej wkrótce zaczęliby nam, Europejczykom, wytykać, że nie postępujemy z wykładnią Koranu.

Slash, a jakby tak wymazać Palestyę, Syrię, Iran, Afganistan, Pakistan, Irak, Libię?

Nie byłoby zamachów, straszenia bombą jądrową, szukania wroga wśród niemuzułmanów...

Zarówno Żydzi jak i Arabowie mają prawo do życia na tej planecie.

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

Na temat podejścia lekarza do pacjenta każdy z nas może coś powiedzieć, ale chyba większość ludzi jest zgodna:
- jeśli lekarzowi nie zaplacisz gotówką, to potraktuje Cię jak śmiecia!

Nie chodzę do lekarzy, bo ich nie lubię. Za ich butę, za to jak traktują nas, zwykłych pacjentów, z jaką wyższością na nas patrzą.
Nie będzie dobrze dopóki lekarz nie zrozumie, że żyje z pacjenta, dla pacjenta i musi o niego dbać i leczyć.

W pewną sobotę trafiłem na pogotowie do naszego szpitala z ostrym alergicznym zapaleniem spojówek. Lekarka której nazwiska celowo nie podam potraktowała mnie jak najgorszego łacha. Była na mnie wściekła, że musiała zejść z góry ze swej dyżurki (zostawiła tam włączony TV i gorącą kawę) na dół do pogotowia okulistycznego. Nie raczyła nawet powiedzieć co mi jest! Zajrzała do oczu, wypisała coś na recepcie, dała mi ją i tyle. Niestety nie wytrzymałem i wróciłem się z korytarza do gabinetu.
- "Przepraszam Pani doktor za moją śmiałość, ale co jest z moimi oczami"?
Odwróciła się przez ramię i rzuciła: alergiczne zapalenie spojówek! Niczego więcej się nie dowiedziałem...
W aptece dowiedziałem się, że popełniłem błąd. Jeśli chcę wyleczyć oczy, to muszę iść prywatnie do lekarza i wtedy mi przepisze odpowiednie leki. Okazalo się, że ta super lekarka wypisała na recepcie dwa antybiotyki (dostępne tylko na zamówienie!) w cenie ok 80 zł.! Na szczęście trafiłem na bardzo porządnego aptekarza, który dał mi zamienniki. Jego krople kosztowały niecałe 20 zł. Jaki z tego wniosek?

Junakowcy maja swoje zloty, na stronie www znajdziesz masę informacji
http://www.dzikijunak.org/

nowanna

Z tego co ja wiem bo byłem tam osobiście i oglądałem te działki ,które leżą

przy samej drodze dojazdowej i w dodatku droga jest z dwóch stron na te

działki są złożone papiery o warunki

zabudowy i w tym roku a konkretnie za pare tygodni ci,którzy złożyli

papiery a warunki zabudowy będzie można rejentalnie je przepisać sam

osobiście posiadam papiery z gminy i nie wiem o jakich działkach jest

mowa.Jeśli cię interusuje to mogę ci osobiście przedstawić do wglądu.Może

oni mają jeszcze jakieś inne działki to nie jestem pewien???Pozdro.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Forgaty a to nie przypadkiem twoja Pannonię rozkraczyła sie w drodze na Dzikowisko :)
Skad jesteś ?? Kolno??

polecam Philips 26PF4310/10 telewizor LCD 26" moze słuzyc rowniez jako monitor do kompa mam taki na sprzedaz :) NOWY cena 2300zł

Jeżeli masz zpisany numer rejestracyjny bo oczywiście możesz go podać na

policję tylko nie wiem co on ci zawinił, prosze o rozwinięcie tematu.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org