Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyniki kontroli ośrodków dla uchodżców |
w polsce niestety mamy takich lekarzy jeżdza meśkami i ciągle nażekaja że im mało a pacjentów traktują jak przedmiot :/ banda łachów Bimbo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyniki kontroli ośrodków dla uchodżców |
wy jeba ć ich w pizd u z naszej planety Bimbo
|
|
Miejscowa opozycja co to siedzi w kieszeni u gościa co nie ma CPN-u za mostem to wszystko wie.Są CPN-y tego pana gdzie indzej i by pewnie stracił jakby samochodziki w drugą stronę pojechały.Opozycji dodam,że nie strażackie. bagrmosen
|
|
juz raz do mnie sie psy czepialy! bo wieczorem szperalem u siebie w radiu hehe:P poszukam jakiegos normalnego rozwiazania, dzieki
|
|
Jak to wynika, ze to sedziom wciaz malo? Bo chyba nie zrozumialem ;) Mi ogolnie chodzilo o to, ze oczywiscie za sam blad powinna byc kara. Ale zachowanie tej lekarki to juz tragedia, powinni jej dowalic surowsza kare wlasnie za to. Zupelny brak liczenia sie z pacjentem. No i co z odszkodowaniem dla ofiary tego zajscia? Bo koszty sadowe oplacone, grzywna jest, ale jak to pomoze temu dziecku? Rodzice maja lozyc na leczenie z wlasnej kieszeni, o ile wogole bedzie ich stac? Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
A co mają tacy organizatorzy zamachów w Madrycie do Izraela? Czy jakikolwiek zamach terrorystyczny zorganizowany przez Arabów, w którym giną niewinni ludzie to wina Izraela? I tak dobrze, że Arabscy fundamentaliści mają na kim skupić swoją nienawiść. Inaczej wkrótce zaczęliby nam, Europejczykom, wytykać, że nie postępujemy z wykładnią Koranu. Slash, a jakby tak wymazać Palestyę, Syrię, Iran, Afganistan, Pakistan, Irak, Libię? Nie byłoby zamachów, straszenia bombą jądrową, szukania wroga wśród niemuzułmanów... Zarówno Żydzi jak i Arabowie mają prawo do życia na tej planecie. Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Na temat podejścia lekarza do pacjenta każdy z nas może coś powiedzieć, ale chyba większość ludzi jest zgodna: - jeśli lekarzowi nie zaplacisz gotówką, to potraktuje Cię jak śmiecia! Nie chodzę do lekarzy, bo ich nie lubię. Za ich butę, za to jak traktują nas, zwykłych pacjentów, z jaką wyższością na nas patrzą. Nie będzie dobrze dopóki lekarz nie zrozumie, że żyje z pacjenta, dla pacjenta i musi o niego dbać i leczyć. W pewną sobotę trafiłem na pogotowie do naszego szpitala z ostrym alergicznym zapaleniem spojówek. Lekarka której nazwiska celowo nie podam potraktowała mnie jak najgorszego łacha. Była na mnie wściekła, że musiała zejść z góry ze swej dyżurki (zostawiła tam włączony TV i gorącą kawę) na dół do pogotowia okulistycznego. Nie raczyła nawet powiedzieć co mi jest! Zajrzała do oczu, wypisała coś na recepcie, dała mi ją i tyle. Niestety nie wytrzymałem i wróciłem się z korytarza do gabinetu. - "Przepraszam Pani doktor za moją śmiałość, ale co jest z moimi oczami"? Odwróciła się przez ramię i rzuciła: alergiczne zapalenie spojówek! Niczego więcej się nie dowiedziałem... W aptece dowiedziałem się, że popełniłem błąd. Jeśli chcę wyleczyć oczy, to muszę iść prywatnie do lekarza i wtedy mi przepisze odpowiednie leki. Okazalo się, że ta super lekarka wypisała na recepcie dwa antybiotyki (dostępne tylko na zamówienie!) w cenie ok 80 zł.! Na szczęście trafiłem na bardzo porządnego aptekarza, który dał mi zamienniki. Jego krople kosztowały niecałe 20 zł. Jaki z tego wniosek?
|
|
Junakowcy maja swoje zloty, na stronie www znajdziesz masę informacji http://www.dzikijunak.org/ nowanna
|
|
Z tego co ja wiem bo byłem tam osobiście i oglądałem te działki ,które leżą przy samej drodze dojazdowej i w dodatku droga jest z dwóch stron na te działki są złożone papiery o warunki zabudowy i w tym roku a konkretnie za pare tygodni ci,którzy złożyli papiery a warunki zabudowy będzie można rejentalnie je przepisać sam osobiście posiadam papiery z gminy i nie wiem o jakich działkach jest mowa.Jeśli cię interusuje to mogę ci osobiście przedstawić do wglądu.Może oni mają jeszcze jakieś inne działki to nie jestem pewien???Pozdro. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Forgaty a to nie przypadkiem twoja Pannonię rozkraczyła sie w drodze na Dzikowisko :) Skad jesteś ?? Kolno??
|
|
polecam Philips 26PF4310/10 telewizor LCD 26" moze słuzyc rowniez jako monitor do kompa mam taki na sprzedaz :) NOWY cena 2300zł
|
|
Jeżeli masz zpisany numer rejestracyjny bo oczywiście możesz go podać na policję tylko nie wiem co on ci zawinił, prosze o rozwinięcie tematu. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |