Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie płemierze po ile jablka po ile cebula? |
na Łąkowej piorą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie płemierze po ile jablka po ile cebula? |
wiesz co ja swego czasu też szukałem. ale tyle się nasłuchałem ludzi co prali tapicerkę więc kupiłem vanisha i gąbkę i sam to zrobiłem. jak wyjdzie słabo upierz jeszcze raz . potrzebujesz wiadro do wody , vanish i gąbkę ,troszkę wolnego czasu i za mniej niz 10 złotych sam to wykonasz
|
|
trzymaj się niech cie guwno prowadzi??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
prawie w każdej myjni ręcznej robią tą robotę????? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Niedługo (za 2 tygodznie) mam osiemnastkę kumpeli i nie wiem totalnie co kupic (ewentualnie zrobic). Tylko żeby to było coś orginalnego, coś czego wogule by się nie spodziewała. Jakie są Wasze pomysły??
|
|
to co to ma być zależy od tego jak bliska jest to kumpela i co lubi.
|
|
to moja psiapsióła z którą znam się od zawsze.
|
|
ale co lubi??? czego słucha? może coś zbiera? ale uważam że skoro znacie się od zawsze to napewno mówi o czym marzy.
|
|
najlepszym prezentem bedzie trafnie skreślony kupon totolotka z szóstką. gwarantowane że będzie zadowolona. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pierwszy dostęp to cos około 1999 a stałe łącze od 2004
|
|
zobacz moze w tej myjni ręcznej na legionów, za budynkiem co znajduje sie apteka (kiedyś znajdował sie tam sklep RTV AGD PTZ). Wjezdza sei tam drogą od strony gdzie znajduje sie sklepik piekarni Sulima. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
trudno mi pwoiedziec co to do momentu az nie zoabzce silnika jaki to
|
|
Ja neta miałem od 2001:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z tego co widze to sieć ta ma wyjście w Internet oparte o łacza DSL, a jest to łaczem niesymetrycznym dobry ale na kilka komputerów nie na więcej, cena też jest niska za to łączę(myśle o DSL), a klient końcowy płaci dużo jak za taka jakość. nie wszytskie usługi na takim łacza chodza bezproblemow np. Voip, p2p , brak mozliwości uzyska nia IP zew.itd, Mówiąc o dobrym łączy trzeba myśleć o łaczu symetrycznym,
|
|
Witam Do tico To, jaką firmę polecasz na oś.Centrum jako dostawce Internetu. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Podobno niezle piorą tapicerkę w myjni ręcznej na Łąkowej. A najlepiej zrobic to samemu. Bedzie o wiele taniej,bo w myjni to koszt ok 100-150 zł.Jak bedziesz to robił sam to kup odpowiedni srodek i pierz to firanka,nie gąbką. Firanka bardzo dobrze wchłania brud. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
WIBRATOR z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Chcę podzielić internet z Szeptela po sieci LAN i potrzebuję adresu DNS POMOCY !!!!!!!!
|
|
Głos Rozsądku Ten wibrator to se w dupe wsadz............Ona pewnie już go ma:)):/
|
|
Witam Mam pytanie do osób znających sie troche na mechanice samochodowej. Czy mieści się to w normach, że w okresie 2,5 miesiąca ubyło w samochodzie osobowym 1/2 litra płynu chłodzącego silnik. Chciałym wiedzieć czy w okresie letnim taki ubytek jest czymś normalnym czy raczej wskazuje to na pewne anomalie z układem chłodzenia. Filip
|
|
no proste że wibrator dostanie ale to od kumpla :D:D:D:D Ja myślałam o czymś czego ona by się zupełnie nie spodziewała. Jest raczej bardziej spokojna niż szalona. słucha każdego rodzaju muzyki, po prostu tego co jej w ucho wpada. Cooooo ja mam robic?? Bo już sama totalnie nie wiem. Ten misiek to mogłoby byc coś, ale to takie troche banalne.........:-/ POMOCYYYYYYYYYY!!!
|
|
Prosze o wpisy łKS-JAGIELLONIA 0-4
|
|
Heh, nie ważne. Tak czy inaczej już 2 poleciały :/
|
|
Jeśli za miast płynu masz wodę, to jest to możliwe. Jeśli natomiast przy płynie tak się dzieje to ewidentnie gdzieś ci leci.
|
|
Ja jednak pozostaję przy swoim typie, czyli Audi 80. Kolega ma wersję B3 jeszcze z 89 roku, sprowadzony z Holandii i nie ma z nim żadnych poważnych problemów. Sam się nad takim poważnie zastanawiam, tylko B4 :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wpis
|
|
2;0
|
|
.
|
|
.
|
|
Zapewne drobna nieszczelność, ale nie poważny wyciek. Najprawdopodobniej coś z korkiem, może niedokręcony albo kiepska uszczelka pod nim. Taka nieszczelność sprawia, że układ chłodzący "oddycha", czyli jak jest nagrzany, to wydostaje się para a jak ostygnie wraca tam powietrze. Rzecz w tym, że współczesne układy chłodzące są układami ciśnieniowymi i jeśli są szczelne to nawet kilka lat nie trzeba nic dolewać, zwłaszcza w nowych autach. Jeśli jest to starsze auto, to może nie trzymać szczelności również pompa wodna (uszczelka na wałku - tzw. reperaturka). Może też być mała nieszczelność na elementach gumowych. Poszukaj nieszczelności po powrocie choćby z małej trasy. Jeśli nie "pocą się" połączenia rur gumowych, to problem jest niewielki i trzeba tylko dolać czasem płynu. Jeśli zauważysz mały przeciek, to pamiętaj, że w każdej chwili może z tego się zrobić duży przeciek. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
isiema cioty ktory wyskakuje na solówe... Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
ŁKS - jAGIELLONIA 3:0
|
|
Kur... dopuścić dzieci do komputera, eh. Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
na BP to zrób. nałóż dokładnie tę pianę co tam jest, a odsysaj wolniutko i równomiernie. Koszt około 10-15zł (zależy jaką masz w tym wprawę). Polecam :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Podaj IP routera na którym będzie dzielony net.:) 14!
|
|
ehh, dzieci dzieci...
|
|
22:1 dla Łomży
|
|
co to za auto?? generalnie nie powinno ubywac jezlei nigdzie nie ucieka, nie chce ciebie martwic ale czu auto nie spala wody?? czy nie widac z tylu takiego bialego dymu?? szczegolnie przy przegazwokach itp.?? jezli tak to niestety padla uszczelka pod glowica Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
NIestety Jaga wygra 2:0 Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Taksówkarz, o którym tutaj mowa jest jak najbardziej w porządku.
|
|
WOW napisal "ŁKS-JAGIELLONIA 0-4" - takie rzeczy to tylko w ERZE ;) Bedzie 1:0 dla ŁKSu.
|
|
oo śledziki bedą hehehe :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam Neostrada odpada nie mam telefonu w tepsie i nie chce mieć, jakie jeszcze firmy dostarczają Net i są godne uwagi na Waryniaka Pozdrawiam andzin Dzięki za odpowiedzi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i cały ten k*** szum o jakieś *******.ne 2 zeta Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
taryfiarz i porządny "koń by się usmiał "może jeszcze z BIS
|
|
Ostateczne wyniki ankiety: A - zmienić ksywę -3 głosy B - nic nie zmieniać - 3 głosy C - nie wypowiadać się więcej na forum 4lomza.pl -4 głosy D - odciąć neta pewnej osobie na Bawełnie - 9 głosów E - nie widze ankiety - 2 głosy Osoby, których "głosy" nie były brane pod uwagę przy podliczaniu punktów: - meloman6 - peter - cycq Punkt D został już dawno zrealizowany ;) _________________________________________ Z dniem 18 sierpnia 2006 zaprzestaję wpisywania się na forum pod nickiem Ptysiu80. Historia tego nicka jest bardzo śmieszna - zobaczymy co będzie jak zarejestruję się na forum pod nickiem łudząco przypominającym nicka ptysiu91 ale będę wypowiadał się jak najbardziej normalnie. Jak widać niektóre GŁĄBY brały mnie mylnie za ptysia91 z czego miałem ja oraz kumple z osiedla wielka polewkę. :) Z dniem 18 siepnia 2006 zaprzestaję też tymczasowo (?) wypowiadać się na forum co ma związek z tym, że forum zostało przejętę przez bandę GÓWNIARZY gdzieniegdzie zwanych GNOJKAMI a w cywilizowanym świecie DZIEĆMI NEOSTRADY lub POKOLENIEM BRAVO... Pragnę jeszcze podziekować tym osobom, które prowadziły ze mną normalną dyskusję, wymianę zdań: jacek16 maciek czesław i wielu innym... Mam nadzieję, że mile czytało się wam zakładane przeze mnie tematy:a szczególnie Zagadki Łomżyńskie, który cieszyły się dużą popularnoscią. Dziękuję i pozdrawiam. Być moze kiedyś tu wrócę... :) Niniejszym forum 4lomza.pl zostaje wolne od Ptysiów . :D "Ptysiu80" :) A tym forumowiczom- dzieciom neostrady, którzy tak dzielnie ze mną "walczyli" i którzy prawdopodobnie wpiszą się niżej pragnę przekazać jedno ": ŚMIEJĘ SIĘ Z WAS !!!
|
|
u mojego brata w bloku mieszkał facet i jak przejechał 100km to musial dolewac litr płynu :P w mercedesie W123. tzw. beczka :D:P
|
|
tfuu... pomylilo mi sie litr oleju :P ale to juz nie dotyczy tematu :]
|
|
Firma Netster ul.Wojska polskiego 119
|
|
A gdzie ten prawdziwy ptysiu ??? co z nim się stało ostatnio go widziałem ledwo co go nie pobili hah
|
|
czemu lomzynskie przystanki maja kolory jagi ?? mnie to ciekawi kto decyduje o tym co i na jaki kolor bedzie pomalowane.jest napewno jakis kolezka w ratuszu ktory za to odppowiada .... napewno jakis sledzik ;]]] pozdrawiam wszystkie kapsle ;]]]
|
|
Cycq....pierwszy raz się zdadzam....i też nad tym myślę...Powinni pomalować na ZIELONO.....lub biało czerwono....KTO ZA??????? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Podbijam do gory. No ludzie - jesli sami nie jedziecie to chociaz przekazcie informacje o wyjezdzie swoim znajomym. Moze kogos to zainteresuje i chetnie sie wybierze na mecz. Bo podroz z nami jest lepsza niz z super biurem podrozy. Oprocz samego meczu zapewniamy super atmosfere i niezapomniane przygody. A to wszystko tylko za 39,99! TRAVEL & ADVENTURE !!!! Bedzie gruuuubo. Pozdro 600.
|
|
a nie przyszło Wam do główek, że to jaga przybrała barwy naszych przystanków. Przecież to tak oczywiste, że tylko dzieci o tym nie wiedzą !
|
|
tyku ublizyles mi stwierdzajac ze sie ze mna zgadasz...jak ja sobie teraz spojrze w twarz??
|
|
Witam, czy ktoś z Was wie gdzie i za ile można wypozyczyć skuter wodny? Konkretnie pytam o mazury.
|
|
cycq: przeraża mnie twoja ociężałość umysłowa, jak czytam posty twoje i paru innych, to zaczynam wątpić w sens istnienia tego forum
|
|
sluchajcie to calkiem sporo jak na to miasto:) az milo wiedziec ze cos sie u nas dzieje:):):)
|
|
W jeziorku co tydzień
|
|
zostawcie tego taksiarza on i tak ma problemy jeżdzi bez licencji gania go inspekcja drogowa ai wy cos tam chcecie za te nędzne dwa złote
|
|
Fajnego ma merca
|
|
Nie pamiętam, a co?
|
|
co to wybuchlo tak ?? tlyko ja to slyszalem ?? boje sie !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Może ktoś bąka strzelił?
|
|
??????????????????????????????????????
|
|
głupi jesteś
|
|
aha ;] to powinna cała Łomża słyszeć skoro na Sikorskiego ;)
|
|
do hobong'a ja jestem zainteresowany wspinaczką, teraz troche wspinam sie bez lin na skalkach, sa to moje poczatki Od wrzesnia szukam osob z ktorymi mozna byloby gdziies pojechac ii powspinac sie. pozdrawiam Tomasz
|
|
wYBACZ....drobna pomyłka:P PS. ja tam się nawet na to nie patrze....dlatego takie błędy. I niewiem jak się pisze:) Leszek
|
|
tico - mylisz się jeśli chodzi o zewnętrze IP. Na specjalny wniosek można zwiększyć pulę nawet do 256 IP
|
|
buhahah promowac? hehe banda pozerów
|
|
Niech zmieni branże
|