Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PROPAGANDA SKCESU czyli "SYLWESTER" NA STARYM RYNKU |
Student..... daj spokoj przeciez widac ze to zwykły palant... Chcesz pokonać debila to nie rozmawiaj z nim i tyle... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PROPAGANDA SKCESU czyli "SYLWESTER" NA STARYM RYNKU |
;) ale smichu tu ze aż boki zrywać;/ niektorzy z was maja za***costam pomysły. Slash forever wild: a może kangura??:>:P Dziad
|
|
to jest forum.....mozna każdego opieprzyc ile sie da i nikt nie reaguje.....
|
|
"Polecam opla vectre B, ładny samochod mało pali i jest tani w utrzymaniu" oprocz tego ze w kazdym nagminnnie pada czujnik polozenia przepustnicy lub czujnik walu korbowego hehehe, min raz na rok a jeden to ok 350pln, do tego czujnik od poduszek, luzy na maglownicy i non stop padajace tuleje plywajace, mialem 2 takie auta, jeden salon Polska drugi Niemcy, wyposazenie ok ale jebia sie non stop
|
|
Łomża miasto L-ek i psów 14!
|
|
Gazela po pierwsze nie ,,Ty'' bo ja mam imie. A po drugie nie ,,zacofany '' jakby co tylko ,,zacofana'':P pozdrawiam Cie serdecznie.
|
|
NJ1984 napisał(a): > Gazela po pierwsze nie ,,Ty'' bo ja mam imie. A po drugie nie > ,,zacofany '' jakby co tylko ,,zacofana'':P pozdrawiam Cie > serdecznie. NJ1984, faktycznie Twój nick wiele mówi: New York, a może New Jersey? Niestety nikt tu nie jest wróżką, żeby zgadywać, co ten skrót oznacza. Po drugie, mówisz, że masz imię... sam go w Twoim profilu nie odnalazłem :). Gazela użyła nicku. Żeby napisała tylko "Ty", wtedy mogłabyś się czepiać. Pozdrawiam serdecznie :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
tak jest Iga!!!:* -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Chyba, że chodziło Ci o "swear"... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kurde współczuje im nigdy bym niechcial zginąć w wypatku . Ciekawe co z nich zostało przy takiej prędkości (*)
|
|
wsadź je do wanny , a jak troche urośnie to samo zdecyduje czy chce uczyć się pływać czy nie :p
|
|
i co się go czepiasz? oboje Jesteście siebie warci ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No niezle, sam taksiarz, o którym mowa wyzywa tą dziewczynę od suk na dzieńdobry. Kto tu jest bardziej wiarygodny teraz? Jak nie prawko zabiorą to dupę obsmarują- wredny ten świat i w ogóle wszyscy biedakowi na złość robią. Fakt, ze kamila23 nie podalas konkretów. Dina
|
|
hmmm...1:1:))) ale czy musiałeś nowy temat?? Dziad
|
|
Jadę na koncert Gilmoura do Gdańska w sobotę 26.08 mam w samochodzie wolne miejsca.
|
|
@ja Cena któą podałeś za 3 pokojowe (z gazem i prądem) w Wawie, i to w dodatku na Mokotowie jest nierealna. Ja w zeszłym roku na Ursynowie wynajmowałem z dwoma kolegami mieszkanie 2 pokojowe (rachunki płacone oddzielnie), płaciliśmy za nie 1400zl. Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |