Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego PIS nie wróci nigdy do władzy? |
to co napisała beerFun zdecydowanie bardziej mi odpowiada... za rok na pewno skorzystam :) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego PIS nie wróci nigdy do władzy? |
Dwa lata temu mój znajomy chodził do British School i maturę z angielskiego zdał bardzo dobrze. Generalnie ludzie są zadowoleni i gdybym miał iść do szkoły językowej, też prawdopodobnie wybrałbym BS. Osobiście myślę jednak podobnie jak Misiek - do poziomu maturalnego można równie dojść samemu, starczy troszkę więcej pracy. Nie podważam tutaj oczywiście sensu zapisywania się do szkoły. Wykwalifikowany nauczyciel to zawsze ogromne wsparcie. W przyszłym roku też zdaję rozszerzony angielski. Pozdrawiam i życzę powodzenia na maturze ;-)
|
|
nieprawda. nawet w najwiekszych miastach europy są świetnie rozwijające się dzielnice gdzie nie wjeżdżają tiry bo mieszkancy na to nie pozwolą a przez Mężenin koło Rutek bez przerwy dzień i noc jeżdża cięzarówki a jakoś nie chce się rozwinąć!!!!!!!!!!!! przejazd tirów przez sam środek miasta nie jest elementem jego rozwoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________________ Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Bym się przejechał na meczyk ale kasy niebęde miał :(
|
|
Popieram głos z ostatniego posta. NIE rób przekłucia u kosmetyczki. Lepiej przejdź się do profesjonalnego studia tatuażu/piercingu (np. takiego jak www.dereniowa.pl), co prawda wydasz więcej ale będziesz miała pewność że przy przekłucie będzie minimum bólu i maksimum higieny. Uwaga ogólna: nie polecam kolczyka w języku - zbyt bardzo zdziera się szkliwo, a zęby ma się tylko jedne. Dodatkowo wykształca się odruch ciągłego przesadzania kulki kolczyka między zębami, co nie jest zbyt estetyczne ani zdrowe.
|
|
Proponuję zlikwidować przerwy na jedzenie i chodzenie do toalety - pampersy na dupska! Przecież takie przyziemne sprawy to tylko strata cennego czasu przez pracownika :) Nie wiedziałem, że tak wiele osób się tak szczerze martwi o firmy w których pracuje :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja mysle, ze w ciagu prawie 2 lat Goska zrobila co chciala ;]
|
|
a ja kupilam wczoraj piwo, jakie...wiadomo, nie musze chyba pisac powiem wam, ze dawno lomzy nie pilam i sie rozni od piwa, ktore tu zazwyczaj pilam niepotrzebnie jest takie mocne-mi jedno wystarczy, no, moze 2 mam pytanie -ile kosztuje 1 piwo lomza pelne w lomzy, porownamy sobie
|
|
Audi spoko auto =]
|
|
Tak ,jest to możliwe Maćku :) <joke> Czesław , rób dalej swoje... pozdro bagrmosen
|
|
waldek27 - typowy wieśniak, który nie ma nigdy nic mądrego do powiedzenia. Tematy Pana Czesława są bardzo interesujące. Proszę o kontynuację! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
konkretnie.
|
|
spam
|
|
hehehe jak dobre ale i tak wszystkich nie przejzalem;p za duzo tego>>> widze ze aktywyny jest na tym forum:D bagrmosen
|
|
no i już po deszczu??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz
|
|
zmienić kierowców?? chyba nie wiesz co mówisz. to tak samo jak znaleźć uczciwego i solidnego budowlańca. czyli nierealne!! a co do tego przepływomierza to mogę dostać więcej szczegółów?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Czym ma ktoś z was Magde część 2 na KOme??? Możecie mi przesłać na poczte??? Zbych
|
|
to mi kup "urzad skarbowy" he. Ciekawe czy bedziesz taki madry/a jak bedzie ci sie naprawde spieszylo Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Jak to szybko ludzie zapominają jak sami uczyli się jezdzić. Ciekawe nie? Już zapomnieliście jak gasł wam na początku samochód albo jak gasł wam przy starcie pod górkę? Nie uwierzę,że z was tacy urodzeni kierowcy i nigdy wam sie coś takiego na początku nie zdarzało. Więc trochę wyrozumiałości dla innych co się uczą. A jeśli wam się spieszy to trzymajcie sie z dala od L-ek i po kłopocie
|
|
Ale typ, bez kitu. Co to za plaga pijanstwa w tym szpitalu... Zreszta miasto piwne :)))) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
hahhahha 'Niektóre, wrażliwe osoby, potrafią się nawet rozpłakać. Zamiast włączać kierunki, wyłączają kluczykiem silnik, cuda się dzieją i' :DDDD pierwsze slysze :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jechałem rowerem i nie wyrobiłem. sorki za most
|
|
No właśnie do końca nie jestem pewien. Chyba na czarnym gixie z Wheelieholix Olsztyn, albo na niebieskiej kawie 636.
|
|
dla twojej mamy napewno Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
A ja napisze tak. Dlaczego by nie wprowadzic godzin w ciagu dnia, w ciagu ktorych bedzie zakazany ruch "L". Wiem zaraz sie odezwa glosy, ze trzeba sie uczyc w kazdych warunkach :), ale nasze miasto stalo sie ostatnio placem manewrowym dla "L", NMR - WOR - BZA itd cala galeria "obcych". Radeusz sam okaz wiecej wyrozumialosci czasem, bo jesli kursant zajedzie droge np. 30 tonowej ciezarowce to nie dziw sie, ze gosc malo z siebie nie wyjdzie,bo sam sie zapewne domyslasz jak ciezko wyhamowac taki zestaw. Pozdro i szerokosci.... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
czego sie nie zrobi dla lepszej oglądalności;/ parodia
|
|
cornic w dupie byles gowno widziales i gowno wiesz !!!
|
|
Popieram SN4P! Wystarczy raz wyjechać w ciągu dnia, obojętnie o której porze, czy to 9.00 czy 17.00, to i tak natrafi się na "L"-ki. Owszem, większość to chyba zamiejscowi kursanci, ale gdzie nie spojrzeć - w Łomży jak grzyby po deszczu wyrastają ośrodki szkolące nowych kierowców. Człowiek już się powoli gubi czy to swój czy nie swój. Z resztą nieważne - kiedyś o Łomży mówiło się że to miasto taksówek - dziś już jakoś nie przeszkadzają, ale "L"-ki to już PLAGA. Cierpliwość cierpliwością, ale jakiś zakaz wypuszczania L-ek w godzinach szczytu by się przydał. A jak nie zakaz to apel do tych co nauczają jeździć - miejcie w głowie jakąś rozwagę i nie puszczajcie w miasto jeszcze niepewnego delikwenta, bo z takich sytuacji w mieście nikt nie wyjdzie zadowolony, a już tym bardziej taki KURSANT (!!!) który zawsze (czy to w czasie kursu czy już jak zda) będzie miał albo słabość i nerwy jeżdżąc po mieście, albo będzie się wyżywał i podnosił statystykę stłuczek... Pozdrawiam
|
|
ale co mnie to obchodzi ???????? zrob stronke podaj linka ludziom i sie bujaj
|
|
aaaaahahahahahahaha dobre kochaniutek, dobre :)))) trafiłeś w sedno :) Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
albo ktos starym maluchem jechal i mu tłumik urwało... 14!
|
|
Jeśli chodzi o trzymanie "stylu" starego Bernata (choć to coś innego od puncurstwa itd.) to obecnie równia pochyła( szczególnie po zmianach z ostatnich lat). Ale ogólnie gimnazjum godne polecenia, choć nie ma jakiś nie zachwianych określeń na tamtejszą atmosferę, jest i dużo luzu, ale i dużo pracy, zależy od człowieka. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Bez gwiazdy nie ma jazdy ! Ale ten jego merc to podobno klimatyzacji nie ma ? 14!
|
|
powaliło cię ?? w lato wejdziesz to jak lodówko chłodziarka Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ma ktoś może konfiguracje do emula, dc++. z góry dzięki
|
|
25 - 30 lit./motogodz.
|
|
Eee !!! "tico" jaki będzie speed w ist za dwa miesiące ? Tyle wiesz to pewnie to też remix
|
|
toć ty masz mulitimedia/ 14!
|
|
Witam, Chciałbym sie dowiedzieć, gdzie w Łomży mogę znaleźć odżywki i suplementy dla sportowców. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
http://video.google.pl/ Leszek
|
|
http://sterydy.net/ tu sa troche skuteczniejsze odzywki hehe
|
|
powinien się wypowiedzieć nasz wszechwiedzacy idol Głos Rozsądku. on to by go z błotem zmieszł i jeszcze potem cytował za idola. he he prowokujcie, prowokujcie a słoma na forum wyjdzie, a może już wyszła?
|
|
jest na Małachowskiego w tym ciągu sklepów
|
|
Tor jestem tego samego zdania co Ty
|
|
Takich pracowników, którzy pracują tylko wtedy, kiedy są "głodni", nikt nie ceni. I słusznie...
|
|
2mieczkoś: Jak fajnie, że podałeś przykład 17sto latka, który według prawa jest już dorosły i tak odpowiada przed sądem... lecz gdyby chciał oddać krew, to już inna bajka. Wtedy jest traktowany jako gnojek. Widzisz w tym sens? Jak tak to dalej rób swoje i głoś swoje bezdennie puste poglądy.
|
|
Utnie se wacka z tego powodu :D
|
|
Zrób Jej Minete Na 18stke:) Najlepszy Prezent:D:D:D Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Polecam zespół Psio Crew, jak piszą na swojej stronie internetowej: "Przełamująca stereotyp fuzja tych stylistycznie odległych od siebie światów muzycznych jest propozycją dla wszystkich, którzy są otwarci na specyficzną, pozytywną, niejednokrotnie dziką, beskidzką interpretację takich gatunków muzycznych jak: d’n’b, electro, hip-hop czy raggamuffuin... Całość muzycznego repertuaru Elektro Ziomalskiej Kapeli Góralskiej Psio Crew wypełniają klimatyczne około jazzowe tematy okraszane magicznym wokalem płci pięknej." Strona kapeli: Polecam odsłuchanie udostępnionych na stronie dwóch piosenek: Psio Crew - Hajduk.mp3 (3.3MB) Psio Crew - Nie wiecie (wersy napięte).mp3 (2.5MB) Szczerze żałuję, że nie ma podobnej kapeli w stylu kurpiowskim.
|
|
Wybacz ale oddanie krwi a zabójstwo to raczej nie to samo,prawda ?? Słyszałes o tym kolesiu co zabił Holendra?? Co w Polsce by mu zrobili?? No co?? Takiego odrazu powinno się na pieniek... A w Polsce samowolka...
|
|
Moze ktoś zna dobrego lakiernika samochodowego,zależy mi żeby samochód jak najkrócej stał.
|
|
Lakiernicy już się przez to forum nie raz przewijali.Wystarczy użyć opcjii "szukaj".
|
|
.... jak bedziecie miec dzieci,żony i jak kiedyś będziecie potrzebowali pomocy ze strony Policji. W życiu rózne sytuacje się zdarzają. Powiedzmy że teraz nienawidze strażaków i jadę ich tak jak Wy teraz Policję (oczywiście to tylko przykład) , a za pare lat zapali mi sie dom... i co wtedy??
|
|
"Widac że jestes czlowiekiem "myslącym" i patrzącym realistycznie na świat." bo sie z toba zgadza??? chłopak ogarnij sie i spojz sam na swoje zycie, masz 23 lata a ciagasz sie z 17 letnim dzieckiem z patologicznej rodziny, twoj przyszły szwagier to złodziej, nie wiem jak teraz ale lubil to kiedys :P buhahahaa, twoja przyszla szwagierka zaszla w ciaze w wieku, nie pamietam ale chyba z 17lat, moze zacznij od najbliszego otoczenia a nie od razu walisz na glebokie moze!!
|
|
Moja przyszła szfagierka ?? Ej JA ty chyba pomyliłes mnie z kims innym :) Naprawde...
|
|
P.S nie mam 23 lat i nie ciągam się z zadnym dzieckiem hahaha Boże kochany czlowieku jesteś porąbany...
|
|
he he ..
|
|
ja nie potrzebuje kasy na zarcie ;P tego mi nie brakuje
|
|
Nie rozumiem po cholere ten tekst? Czego czepiacie się tak policji? Nasrali wam na wycieraczce przed drzwiami czy jak? Jedna czy dwie sprawy, gdzie była policja i jeszcze zrzucaja na nich winę, i już się czepiacie? Popieprzeni jesteście i tyle, żeby k**** policji nie było, dawno byście jeden z drugim k**** kwiatki od dołu wąchali i mówili: -Ty, ja mam róże nad sobą. -A ja czuję bratki - chwali się kolejny.
|
|
Peter nawet się nie bierz za taką robote....
|
|
cavalera - ty za to dałeś super popis: > Idiotyczne stwierdzenie: "Kiedy powstaną takie kapele u nas?" Nie ma to jak od razu wszystko wyzwać od idiotycznych stwierdzeń. > Skoro tak Ci się podoba ta muzyka, to sam zakładaj jakiś zespół, a nie marudzisz. A gdzie napisalem, że jestem muzykiem. Stwierdzam, że brakuje u nas takich kapel, które łączyłyby muzykę ludową z nowoczesną. Z tego ci widze na kurpiach to już tylko dziadki kultywują tradycje... Po twoch wypowiedziach wnioskuję, że jesteś uczniakiem w porywach ze szkoły średniej. A i na koniec twój cytat z ostatniego posta: "a jedyny argument obronny jaki wynalazłeś to porównanie to Ptysia. Żałosne :/ Postaraj się człowieku bardziej" "Klonem Ptysia to raczej Ty jesteś" na te słowa odpowiem: "Postaraj się człowieku bardziej"!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
kuma, ja byłbym chętny :) mógłbyś mi podesłac to płytke, zobaczyłbym co to za music.Z góry dziękuje pozdro ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |