sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVP na skraju bankructwa

wierzycie w cos takiego jak zwiazek ??
to nie istnieje ??!!
to jest taka samo jak biznes
na zasadzie zyskow i korzysci
czasem tez sa straty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVP na skraju bankructwa

Gazela: Wyraźnie napisałaś, że znajdą tego wymarzonego, ukochanego i JEDYNEGO. Z kontekstu wynikało, że nie chodzi o kogoś na godzinę, tydzień czy rok ale na dłużej (niekoniecznie małżeństwo) - w końcu Dharma pisała o byciu kimś w ZWIĄZKU.

Nawet jeśli przyjąć Twoją wersję to i tak może się zdarzyć, że panna/kawaler nawet nie będzie miała nigdy nikogo ani do seksu ani do miłości. No chyba, że za pieniądze ale też nie wiadomo czy ją/jego będzie stać na płatny sex :)

róbmy swoje

Tylko żeby się dobrze dogadać potrzeba właśnie szczerości aby powiedzieć o swoich wszystkich pragnieniach, szacunku aby zrozumieć z kolei pragnienia partnera i go nie zranić, no i tej wspomnianej przez Alehandre zdolności kompromisu by dojść do porozumienia :)

bagrmosen

Witam!
Chociaż rzadko się wypowiadam, to często zaglądam na Forum. Jednak ostatnio coraz rzadziej.
Popieram wszystkich tych, którzy popierają autora tego postu.

Żenada co się robi z tym forum. Wstyd dla naszego miasta.

Maciek, to prawda, najlepiej ignorować. Ale człowiek choć nie wdaje się w polemikę na tak nędznym poziomie to i tak zniechęca się aby odwiedzać to forum.

Uważam, że każdy moze mieć szansę wypowiedzenia własnych poglądów, ale są jakieś normy i jeśli się je przekracza to powinny wynikać z tego konsekwencje.

No sory, ale tak jest w życiu. Dlaczego to forum ma być przedszkolem dla zakompleksionych ludzi nie umiejących sensownie dyskutować ???

Oczywiście jest admin tego forum (chociaż wielu wątpi w jego istnienie)
Jest, ale...

Pozostawię to bez komentarza

Pozdrawiam rozsądnych forumowiczów

www.2liga.pl

głosujcie na Naszą drużynę!
bez zbędnych komentarzy!

pozdrawiam

Nie no tutaj mozna 1000 razy to samo i nic nie dociera...
Odroznia ktos kontrole drogowa, od blokady ?? Chyba niebardzo. I sprawdz sobie znaczenie slowa zabojstwo. Po cholere pisac takie bzdury? To jakbys napisal, ze areszt jest legalnym porwaniem, widzisz w tym jakis sens? Widze, ze wiekszosc tutaj jest zdania, ze prawo jest ot tak sobie i za lamanie go nie powinno sie ponosic zadnej kary.

Bardzo dobrze, a może ktoś zna odpowiedź na poprzednią zagadkę ?

Leszek

na niby miłości , zaufaniu , ale nie można nigdy do końca zaufać jakieś osobie , można kochać , ale nie ufać na 100%

sura nie musisz mi tłumaczyc

A co sadzicie, o wynajeciu DJ'a na wesele? Duzo taniej, utwory w oryginalnym wykonaniu, do wyboru do koloru, nie ma przerw i falszowania jak juz kapela podpije ;) A DJ moze sie zajac prowadzeniem zabawy...

a skąd ty masz takie tajne informacje ?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

wiem co to sonda wiec jak nie masz do powiedzenia coś na jej temat to wogule nie pisz głupich postów

Siemanko!! Chciałbym się poadzić jaki jest najlepszy program do tworzenia własnnych zmixowanych piosenk. Chodzi mi o możliwości wczytania jekiejś nutki i nagrania jej z jakimiś dodatkami dźwiękowymi i mixowaniem. Jaknarazie używałem DJMixStation ,ale mona niespełnia moich wymagań ma zamało funkcji. Jeśli ktoś się tym interesuje i wie jaki jest najleprzy program do takich żeczy to prosze o podanie nazwy.

Patsze że dla niekturych bitwy na forum to twarde życie hehehe co wy wypisujecie za pierdoly wpier zastanów się i dopiero coś napisz a nie fantazje wypisujecie ach te zabawy dzieci na forum w ormo heheheh :D

Toż to Kayah :)
"Ja chcę Ciebie"

Chcę cię jak wody spragniony
ja słów niemowa
jak miłość chce młody
jak ziemia życia

Pragniesz mnie
i znów unikasz
gubię się gubię się gubię się
w twych dotykach
ja nic nie wiem
jestem w niebie
przybliżasz się
i znów oddalasz
nagroda to jest czy też kara
ja nic nie wiem ja chcę ciebie

Zagadka:)

"Chociaż puste mam kieszenie
No i wódy czasem brak"

Goostavie,
daj zagadkę, tak fajnie się gra :D

No toć nie dalej niż...dzisiaj rozmawiałażek na temat palenia i strat czasowych związanych z tym nałogiem :). Faktem niezaprzeczalnym jezd, że spalenie jednego papieroska nie zajmuje dwóch minut, a z pięć co najmniej! W związku z tym podwójnie szkoda życia: po pierwsze przez wzgląd na zdrówko, po drugie... aaaa co sie bede produkować, przeca palaczom można gadać, a óni i tak swoje...:(

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

TV Trwam I Radio Maryja na bankructwa

zrob sobie a jak ci sie nie zagoi to na swoj jezyk sie bedziesz bala spojzec :/

haha dla ciebie jest kara śmierci ....hehe

Zbych

Cena wyjazdu jest bardzo niska jak na odleglosc...mecz w Ostrowcu rozpoczyna sie o 19 (przy sztucznym oswietleniu), po za tym sektor dla gosci jest zadaszony...a wiec warunki ogladania meczu beda bardzo dobre...a tak jak juz ktos kiedys pisal, ze jesli nie mozesz jechac na mecz to przeznacz chociaz polowe kwoty czyli 15 zl na nastepne wyjazdy, by bylo z czego je dofinansowac po czym byly by one tansze.
Szczeguly jak mozna wplacac pieniadza sa tutaj:
http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=727

VOTUM DEO IGNOTO

W następnych latach na skutek zużycia sprzętu i braku nowego została zawieszona działalność tej sekcji. Zawodnikami sekcji byli: Modzelewska Elżbieta, Modzelewska Grażyna, Kozłowska Krystyna, Kopańska Grażyna, Dąbrowska Bożena, Kamińska Jadwiga, Białobrzewski Jan, Zakrzewski Grzegorz, Orłowski Kazimierz, Orłowski Henryk, Steczkowski Jan, Steczkowski Andrzej, Steczkowski Jerzy, Poniat Jan, Poniat Wiesław, Bargielski Wojciech, Kopański Jan, Rybicki Czesław i wielu innych.

Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

duzo tel wazny dla mnie jest

tyle ile powiem to się podstosujesz..? :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org