piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
premier tusk z rodziną jest już po świętach

Fajnie ze zdales ale pamietaj ze zdany egzamin daje nam tylko prawo do jezdzenia, prawdziwy egzamin zdajemy codziennie jezdzac samochodem. Zgoda ze czasem podchodzic trzeba po kilka razy bo egzaminator ma kaprys oblac. Znam osoby, ktore zdaly a pierwszym razem a jezdza jak kaleki i takie po trzech podejsciach a smigaja w warszawie bez zająkniecia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: premier tusk z rodziną jest już po świętach

Lablaja - jezeli brak Ci jakiejkolwiek wiedzy potrzebnej do zamówienia kabla na komórkę, to po co to robisz?

Polecam Allegro. Dla wiedzących, czego szukają.

Jeżeli nie jest Wam obojętny los polskich dzieci, jeżeli jesteście za zwalczaniem zboczenia w każdej postaci głosujcie za poparciem takiej petycji pod poniższym adresem:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1632
Zobaczymy czy nasza policja zareaguje równie szybko i konsekwentnie jak w przypadku strony Redwatch.

Zbych

jajlepiej jak prawko by był od 30 lat wtedy taxi by zarobiło

A ja tego na Polowej nie polecam. Tak mi zrobili auto, że po nich dopiero w ASO sobie poradzili i oczywiście odpowiednio skasowali. Dziękuję bardzo za takich "fahofcuf".

Za kradzież - obcięcie ręki, za gwałt - kastracja!

Off!

Reaper:

"Europa to teraz 7 kier, a nie "dawna Rampa"... widać żeś na bierząco""

A kto napisał, że Europa do dawna Rampa? Pisząc dawna Rampa, miałem na myśli Rampę jeszcze przed przebudowaniem. Teraz to bardziej restauracja. Tam chyba najbardziej przesadzali z decybelami. Myślę, że to już trzeba mieć jakieś kłopoty ze słuchem, żeby tak głośno puszczać muzykę, a nie każdy musi je mieć, o czym należy pamiętać. Dla mnie liczy się przedewszytskim jakość granej muzyki, nie jej głośność.

Spodobał Ci sie ?

Palenie to potworny nałóg. Wiem ,bo już kilkakrotnie rzucałam i wracałam do niego. W tej chwili jestem na etapie palenia. Niestety. Po rocznej abstynencji znów rządzi mną dymek:) Wcześniej nie paliłam trzy lata- przerwa na odtrucie:)-znów kopcenie...to wraca jak bumerang. I wiem doskonale jakie są jego skutki...jak rzucam jestem zagorzałą tempicielką ,przeszkadza mi "zapach",czuję go wszędzie. Niedługo pewnie znowu pozbędę się tego balastu,ale rozumiem palaczy. Współczuję im,bo nie dość,że w ustach jak w trampku to jeszcze po kieszeni bije:) Ale teraz póki co witaj słodki dymku! Oby nie na długo!

Pozdrawiam wszystkich palaczy i niepalących:)

Zbych

american staffordshire terrier to w skrocie amstaf, a nie jak piszesz wiekszy amstaf. wiec zastanow sie co chcesz, o co pytasz.

goose, masz to u mnie jak w banku! :)))

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Niech sie odezwa ci ,co tak uporczywie bronia panstw arabskich . dlaczego panstw arabskich ? bo to rzady arabskie szkolili terrorystow i ich finansowali po to zeby nas pozabijac w atakach powietrznych i ladowych - ktos ma inne zdanie ??? niewatpie !czekam ,,, bylo 9/11 a teraz mialo byc 8/10 !!!

14!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org