piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzecznik Praw Obywatelskich skontroluje ośrodki dla uchodźców

Do spiero... nie wolno w ten sposób pisać.

Pan Prezes Kaseja został wybrany w wyborach do Zarządu ŁKS-u a potem objął funkcję Prezesa Zarządu. Każdy z nas ma wady i zalety , ale nie przeszkadzajmy w jego działaniu. Widzialem sie dzisiaj z Panem Prezesem gdy właśnie szedł na spotkanie z Panem Prezydentem i dobrze. Mam nadzieję że skutecznie pozyska pieniądze przy wsparciu naszch radnych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzecznik Praw Obywatelskich skontroluje ośrodki dla uchodźców

I takie osoby własnie psują widowiska ;/ Nie znają sie na przepisach,napierd... się i drą mordy. Pojeby!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wiesz co "Sebek04" ? , wygląda na to że na tym forum często wypowiadają się handlowcy dostawców internetowych, bo takie pianie o super hiper firmach jakoś wygląda mi na marketing w szmirowatym wydaniu. Jest kilku co nawet powielają te same zwroty w różnych postach pod różnymi nickami.
Lepiej po prostu porównaj oferty i dowiedz się o czym nie mówią i nie piszą te super hiper :-))

kapusta

kochaniutek - po co Ci połączenie kolejowe. Według rozkładu jedziesz ok. 14 godzin. Tymczasem jest super połączenie PKS z Białegostoku do Kołobrzegu przez Gdańsk. Autobus wyjeżdża z Białegostoku o 20.00, a na miejscu jest drugiego dnia o 9.05. Cena biletu 59 zł (Białystok-Kołobrzeg), jeżeli szkolny to minus 30%. Polecam to połączenie, atobus klimatyzowany, dużo przystanków na rozprostowanie kości, posiada WC. Musisz jedynie dojechać z Grajewa do Białegostoku lub Łomży.
Link do rozkładu jazdy http://pks.bialystok.pl/lokalne.htm

pracy jest w bród. Do wojska legaty i tyle !!! Po powrocie z kamaszy powtórnie będzie można jechać do Irlandii.

bagrmosen

odnosnie komisu '' inter auto '' niemoge im nic zarzucic , sprowadzili dla mnie 2 samochody , wywiazali sie z umowy w 100 % wszystko bylo tak jak uzgodnilismy przed zakupem, jesli bede kupowal nastepny samochod, to napewno skorzystam z uslug tej wlasnie firmy! wszystkim POLECAM!!!

TO JA . A WCZYM CI MOGĘ POMÓC KOLEGO??

akcja wogole byla przedziwna. kolesie ostro poturbowali jakiegos chlopaka- on lezal a jego ze trzech kopalo. potem sie bultali do wlasciela, a ten i ch straszyl palką, rozwalili mu plotek i ostro kozaczyli, ale jak przyjechala policja to naprawde efektownie uciekali:) jurni chlopcy latali po osiedlowych ogrodkach i boisku. 3 z nich policja złapała, ale wlasciciel niezle poturbowany- głowa rozcięta- podobno oberwał butelką i odwiozla go karetka. Mieszkańcy bloków mieli niezle widowisko.

Mama go z domu nie wypuszcza i nie wie gdzie mieszka muahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org