piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyznac sie bez bicia!! -kto zwinal!!!

Dzisiaj w Radiu Białystok przez przypadek usłyszalem ze do ŁKS-u ma zawitać prokurator.Podobno będą sprawdzać czy poprzedni zarząd i trener źle gospodarowali pieniędzmi, oczywiście na niekorzyść klubu.Ponadto obecny Pan Prezes stwierdzil że wine za obecny stan Klubu (długi) ponosi były już trener!
Czy ktoś z Was forumowicze słyszał cos na ten temat? Bo moze ja jeszcze spałem w pracy i coś mi sie przyśniło?
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyznac sie bez bicia!! -kto zwinal!!!

Wolę nazwę łomżanie od Łomża.

coż zobaczymy co wyjdzie z tego wejścia prokuratora do ŁKS-u. zapewne wszyscy dowiemy się za jakiś czas co się działo w poprzednim zarządem. dobrze, że Spiero przypomniał o Cyprze. nachodzi teraz pytanie: Czy ŁKS będąc w III lidze stać było na wysłanie drużyny na Cypr ?? teraz znając to co się dzieje od jakiegoś czasu w naszym ŁKS-ie to każdy ma zbliżone zdanie.

kacz twoj post przypomnial mi taki kawal

otwiera synek list od ojca, synek na koloniach jest, czyta ten list i czyta a na koncu ojciec napisal WLOZYLBYM SYNKU TAK JAK PROSILES TE 50 ZL ALE JUZ ZAKLEILEM KOPERTE

;)))))))))))))

chłopak sie ***** napalil ze zostanie psem tak mu sie podoba a pozniej pojdzie i bedzie niezadowolony i razem z kolegami beda starjkowac bo to male zarobki bo praca niebezpieczna

Pozdrowienia z england. A teskinc to niema do czego.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

A Ty Cycq DEBILU naucz się czytać!! Te 6 osób zginęło w trakcie POŚCIGU PRZEZ NIEMIECKĄ POLICJĘ!! Taka sama sytuacja jak u nas z motocyklistą!!Tak naskoczyliście na tego policjanta że chciałem Wam dać przykład z Niemiec...

14!

świetne mapy. Teraz trzeba referendum i uporczywej walki o oderwanie się od Białegostoku. Poza tym Via Baltica i obwodnice Łomży, Ostrołęki, Grajewa i mniejszych miejscowości. Tego nie można odpuścić. Może nasze dzieci nie będą musiały zmagać się ze śledziowską głupotą.

Dziad

"Autor: Domino (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 01-08-06 18:21

Do codziennego użytku to chyba nie, ale i nie do zabawy i żeby mało paliło"

S2 to fajna fura, ale już się plączesz w tym co mówisz. Turbodoładowane 2,2 musi swoje spalić, i jest to gablota jak najbardziej do zabawy. To jak zmieniasz powoli preferencje co do samochodu to moze idz lepiej na jakis kompromis i rozgladaj sie za Cifem V-tec

VOTUM DEO IGNOTO

moim zdaniem tylko mazda, możesz oczywiście pięknego xedosa 6, no ale za tą kasę to z rocznika do 94, albo 323 f, też świetna fura, a za 11tyś to dostaniesz taką z nawet 96 roku, aczkolwiek wolałbym xedosa- prawdziwa limuzyna i o tyyyyyyyle wyprzedza fury ze swojej klasy cenowej. dwa silniki do wyboru 1.6 - 107 KM, albo 2.0 - 144 KM, radziłbym ten 2, bo 1.6 na to auto jest trochę za słabe, a o spalanie się nie martw na trasie poli około 7, a w mieście 9, więc jeszcze nie jest tak źle.

MAZDA XEDOS RULEZZZ

Treść jest ukryta

uwazam pisze sie przez "ż" nieuku. i skoncz juz bo widac od razu ze fantasta jestes. bueheheheee

vtec nie V-tec!!! :D

Leszek

ja... ponad polowa ludzi w tym kraju ma zarobki znacznie mniejsze zarobki i to za prace znacznie ciezsza. a policjant np w takiej Łomży to co on robi?? hehe żałosne! nie wspomne o jakis tam bzdurnych dodatkach mieszkaniowych, remontowych itp. Ale zawsze takim zle!

Pan Jarota wypisuje swoje "mądrości" nie od dziś. Mnie bardziej zniesmaczył fakt umieszczenia tego tekstu przez redakcję 4lomza w dziale "Informacje". Przepraszam bardzo, ale to nie są żadne informacje! To jest komentarz do informacji i to w dodatku wyjątkowo jednostronny i stronniczy. Ale niech tam. Ktoś wspomniał o wolności słowa. I w porządku. Każdy może pisać co chce. Ale nie można komentarza nazywać informacją, bo nią nie jest.

z tego co słyszałem nie trzeba suchego lodu , trzeba wrzucić "Mentosa" ;-))

.

Chodzi o to, że taką samą reakcję wywołuje: Coca Cola LIGHT (koniecznie) i wrzucone do niej Mentosy.

klient myśli, że jak jest radnym miasta to mu wszystko wolno. Engel jr jak założy mu sprawę sądową to zrobi bardzo dobrze.

FEAR FACTORY

Nigdy więcej PiS!

Ja bym chętnie pojechał, ale większość znajomych woli wiejskie potupajki...
Czy ktoś z forum tam jedzie?

VOTUM DEO IGNOTO

zapewne bedzie nam dane sie spotkac w milym gronie jak Ja_nek_k zrobi wino:-)i wierz mi gazelo robi je dobre,dziwne,ze juz nic o tym nie wspomina:-)nic to .wprosimy sie jak nie to wiem gdzie go szukac:-))))))))))))wszystkiego dobrego.
pozdrawiam serdecznie:-)

Nigdy więcej PiS!

Naucz sie czytac wpierw Biernaczento bo ja nic nie kopiuje :P A ztymi fotkami to trzeba bylo tak odrazu. poza tym skad sie musaiłęs doweidziec o tej imprezie (ze strony internetowej lub od zanjomego ktory na taka strone wchodził, wiec tam beda fotki a jak nei to www.google.pl i problem rozwiązany). I po drugie (własnie Gromosław) skad ty mozesz wiedzieć ze BP 2006 t onajlesza impreza.
Jesli chodzi o moj nick to jak dotad nikomu on nie przeszkadzał, w przeciwienstwie do ciebie, gdzie w innym temacie cie zjechali....

hehe w kuziach u tego chama w stodole to se sam, rower polakieruj cabanie a to nie niemcy przyjezdzajo robic tylko chandlaze na niemieckich tablicach co chcosz szybko i tanio a nie obchodzi ich jakosc bo i tak do sprzedania

Car Auto Walker, Pl. Niepodleglosci 2

lub

nowootwarty warsztat na Spokojnej, (byla Agroma miedzy PKS a MPK) wlasciciel ten sam co sklepu motoryzacyjnego na Wojska Polskiego kosciele

metheor, tak a po 4 miesiacach wychodzisz i pracy juz nie ma. Jak sam zauwazyles "tez mi kur** służba wojskowa", wiec pozytek zaden, wiecej klopotow dla czlowieka.

bagrmosen

Panowie Inter Auto to nie komis, to bezpośredni importer aut. Mają najtańsze samochody w Polsce, zobaczcie ich stronę na gratka.pl. POLECAM

Wyjmujcie brudy na forum, od tego ono jest hehe

ps. im dluzej temat jest na topie, tym dluzej inter auto ma antyreklame ;D

O co chodzi?

markac ostatnio rzadko tu zaglądam - brak czasu, zatem o polowaniu mowy być nie może :)

Pozdrawiam

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

jak ktoś che zapalić to niech wyjdzie pszed budynek danej pracy;> i wszystko

bagrmosen

wszelkie szkody w aucie które ma ważny przegląd nie ważne czy opuszczone czy nie nalezy zgłaszać do własciciela drogi mi zwrucono za naprawę układu wydechowego żeby zrobić na złość spółdzielni naprawiłem to w serwisie autoryzowanym toyoty poto aby cena była lepsza do prezesa spółdzielni wystosowałem kilka wezwań do zapłaty i ostrzeżenie że skieruję pozew do sądu i........ulegli obiecałem im nawet przy oględzinach progu że jutro dla zasady zrobię to samo ale z taką kur;; jaką jest spółdzielnia nie chcę się szarpać zróbcie więcej takich wezwan do zapłaty i sami obniżą a może ktoś to zgłośi do prokuratury przecież to zagraża bezpieczeństwu i życiu

Off!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org