sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacyjną

Oj Alehandra Alehandra... ja nie wiem z kim Ty sie zadajesz dziewczyno ;) Ale jak Ty znalazlas szympansa wyzszego od siebie? ;)
A tak jeszcze co do tego nie pchania rak niewiadomo gdzie, to chcialem powiedziec ze w pelni sie z Toba zgadzam. Niewiedze trzeba tepic ;)

Leszek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacyjną

Ale z Was banda zboczencow :P Dziewczyna pytala o sale weselna, a wy co jej serwujecie? Toc ona jeszcze niewinna :P Nie znam Was :P

--------------------------
running with scissors

Re: Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacyjną

odpowiedzia na pytanie 'jak to jest' jest prosta odpowiedz 'jest dobrze' tak, jak powinno byc-swiatle kobiety i prosci faceci;o]

teraz pewnie powinnam oglosic konkurs-kto pierwszy sie zdenerwuje

Re: Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacy

Wyobraźcie sobie że nawet teraz nie można ich skazać na dożywocie!!!!!
Gdyż w Polsce nie można tak karać nieletnich!!! PARANOJA

A jeśli wziąć pod uwagę, że w Zarządzie Klubu był również Pan MBS to się sprawa trochę komplikuje, nie?

Leszek

Bernatowicza - troche sprzetu kupowalem u nich i jestem zadowolony. Ceny tez maja przystepne..

14!

Kolezanko odezwij sie jak to przezytasz. Gadalismy na czacie i mnie cos wywaliło i jak sie ponownie zalogowalem ciebie juz nie bylo.

Widocznie mam jakieś inne geny ;) Może w dziadków... a My sie znamy ??

14!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org