Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacyjną |
Oj Alehandra Alehandra... ja nie wiem z kim Ty sie zadajesz dziewczyno ;) Ale jak Ty znalazlas szympansa wyzszego od siebie? ;) A tak jeszcze co do tego nie pchania rak niewiadomo gdzie, to chcialem powiedziec ze w pelni sie z Toba zgadzam. Niewiedze trzeba tepic ;) Leszek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacyjną |
Ale z Was banda zboczencow :P Dziewczyna pytala o sale weselna, a wy co jej serwujecie? Toc ona jeszcze niewinna :P Nie znam Was :P -------------------------- running with scissors
|
|
Re: Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacyjną |
odpowiedzia na pytanie 'jak to jest' jest prosta odpowiedz 'jest dobrze' tak, jak powinno byc-swiatle kobiety i prosci faceci;o] teraz pewnie powinnam oglosic konkurs-kto pierwszy sie zdenerwuje
|
|
Re: Starostowie i szefowie szpitali z całego kraju szykują dużą akcję protestacy |
Wyobraźcie sobie że nawet teraz nie można ich skazać na dożywocie!!!!! Gdyż w Polsce nie można tak karać nieletnich!!! PARANOJA
|
|
A jeśli wziąć pod uwagę, że w Zarządzie Klubu był również Pan MBS to się sprawa trochę komplikuje, nie? Leszek
|
|
Bernatowicza - troche sprzetu kupowalem u nich i jestem zadowolony. Ceny tez maja przystepne.. 14!
|
|
Kolezanko odezwij sie jak to przezytasz. Gadalismy na czacie i mnie cos wywaliło i jak sie ponownie zalogowalem ciebie juz nie bylo.
|
|
Widocznie mam jakieś inne geny ;) Może w dziadków... a My sie znamy ?? 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |