sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
5 osób zatrzymanych w resortach rolnictwa i gospodarki

obok stadionu od strony mostu jest jedyna i bardzo tania wypożyczalnia. Zglaszac sie o kajak trza w innym miejscu, przed stadionem na przeciwko WORD-a wjezdzac tam przez brame i sie pytac. godzina 5 zł, duzy wybor kajakow i łódek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 5 osób zatrzymanych w resortach rolnictwa i gospodarki

Chłopaki - dajcie spokój.
Przecież każdy ma prawo napisać dowolną głupotę...
Jak się zdenerwuję to też coś głupiego napiszę (mądrości to są w książkach i na ustach polityków).

dran skoro maja zabijac za brak prawa jazdy a uciekających po pijaku nie zabijaja to ty pieprzysz głupoty a na blokadzie nietrzeba sie zatrzymać jeśli masz wątpliwości czy to policja albo ci się nie chce nie maja prawa strzelać ale oczywiście teraz to wina tego chłopaka bo oczywiście chciał rozjechać 10 policjantów niby życzę ci żebyś tak samo zginoł w beznadziejny sposób albo ktoś z twoich bliskich i wtedy wypomnę ci ooo zabili go bo nie miał prawka zreszta wstąpię chyba do police i będe mógł se legalnie ludzi zabijać hwdp

Oj kochaniutek chętnie bym cie przesłuchał ale kiedys (PRL) nie teraz......

aaa i jeszce jedno bye nie gadam z psimi pupilami idzcie sie pod komende pucowac hgeheh

________
Malachit

Dziecko? Oj markac,markac poczytaj sobie moje wypowiedzi na forum i wież, co przestań się mnie czepiać, bo tylko się ośmieszasz swoimi wypowiedziami na mój temat i wstyd mi jest za Ciebie, że o głupie o zamiast ą zrobiła się dzięki tobie niepotrzebna dyskusja. Dla mnie liczy się charakter człowieka i jego wypowiedzi na forum nie czepiam się jak zrobi błąd.

PS. I proszę Cię skończymy to zbyteczną dyskusję.

Pozdrawiam

No, swietny watek w kontekscie toczacej sie dyskusji o zabiciu niewinnego motocyklisty ;) Skoro tyle osob jest zainteresowanych sciganiem sie, czemu nie stworzyc kawalka jakiegos toru?

Dran a gdyby to był twój syn nadal byś twierdził że policja postopiła słusznie i byś ją pochwalał?
Mam nadzieje że wywalą tego co strzelał albo sam odejdzie bo to zwykły nadgorliwiec tacy są najgorśi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org