Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za 20 lat nie będzie z czego wypłacać emerytur |
Pisz, pisz Jah(w)Ee. Temat miłości bliższy sercu niż bzdetne tematy ostatnio tu poruszane. Napisz tylko jak rozwija się ta Wasza miłość !! No....... i czy jest odwzajemniona! ę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za 20 lat nie będzie z czego wypłacać emerytur |
ja tez polecam bone :)
|
|
hheh, a co ja z tego bede miala?/ heeh , oki, jesli naprawde potrzeba , to wysle
|
|
Nowogrod;-) ja cos o ty wiem...heheh. nie ale kajaki okej
|
|
nastepna fiukana piosenka heheh
|
|
jak wszyscy proszą o link to i ja poprosze dharmo87;]
|
|
ja bylam na rondzie, i sprawa wyglada tak, ze jesli chcesz studiowac angileski tam, to na maturze musisz zdawac rozszerzony angol, a potem jeszcze sa egzaminy wstepne, tzw, predyspozycji zawodwej, no i nie prawda, ze drzwi sa cały czas zamkniete. sa jeszcze studia prywatne, NIEPUBLICZNE NAUCZYCILESKIE KOLEGIUM JEZ OBCUCH W ŁŁOZMY ul , Reymonta 4, 18-400 łomza tel 086473 23 66
|
|
No jasne, że fajne ale nie należy zapominać, że faceci też lubią fajne gesty,a nie tylko zrób to, udowodnij tamto itp :)
|
|
Jestes widac zbyt ograniczony, zeby zrozumiec poruszany temat, wiec wybacz ale szkoda czasu na ciebie naprawde.
|
|
A ja powiem to co zwykle CHWDP Nienawidze psów zawsze i wszędzie
|
|
poprostu napad, nie zatrzymuje się do kontroli policyjnej, oddanie strzału i na tym się kończy
|
|
I co? Jakbys jechal np 130km/h po miescie i przejechal dzieciaka poza pasami, to nie mialbys sobie nic do zarzucenia? Wtargniecie to jedno, a dostosowanie predkosci do warunkow na drodze i przestrzeganie ograniczenia predkosci to drugie. Nie wiem jak ty, bo ja tam bym sobie nie darowal. Co do kolczatki na drodze, to jej nie rozlozyli, bo przeciw motocyklistom chyba nie wolno? a przeciez czekali na bandyte na motorze. jesli chodzi o to jak wygladala blokada to animacje komputerowa z odtworzeniem sytuacji masz tutaj: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8421950&rfbawp=1154114838.576&ticaid=120b5 reszte wyjasni postepowanie, wtedy bedzie mozna podyskutowac. ja sie nie dziwie, ze rodzina ma zal, po policjantach tez to raczej nie splynelo, ale nikt tu nie byl zupelnie bez winy.
|
|
chyba załoze nowy temat, na ten temat hehe
|
|
w moim smierdzacym odbycie sa kajaki za darmo ale trza je wygrzebac patykiem ;P to Ja Pawel Sz. 14!
|
|
Szukasz adrenaliny?? A samochod swoj czy tatusia?? Bo jak tatusia, to polecam pewniaka - NFS - napewno Ci sie spodoba...i jeszcze jedno jak masz prawko juz kilka wiosen, to oki, a jesli nie to polecam jazdy doszkalajace, bo przez takich "adreliniarzy" ludzie moga zginac...Pozdro
|
|
Dran- masz rację! Zgadzam się z Tobą. Szczerość nie zawsze jest wskazana. Czasami prawda może dotkliwie zranić drugą osobę. Moim zdaniem kłamstwo w dobrej wierze jest sto razy lepsze niż prawda" bo takim się jest uczciwym!"Tej prawdy druga strona wcale może nie chcieć,bo woli żyć w błogiej nieświadomości. Można to porównać z uszczęśliwianiem na siłę:)
|
|
Jesli chodzi o klamstwo z punktu widzenia psychologii, czy socjologii, to w zasadzie udowodnione jest, ze nie bylibysmy w stanie bez niego funkcjonowac. Dziewczynie sie przytylo pare kilo i pyta, czy jest gruba, a Ty jej walisz prosto z mostu : Jasne kochanie, niezle sie ostatnio upaslas... ? No a przeciez jesli powiesz: Skad, slicznie wygladasz. to jest to klamstwo. Najdrobniejsze i najczesciej stosowane. Pozniej mozemy juz tylko dyskutowac jak daleko posuwamy sie z klamstwami. To ze akurat Ty jestes zwolennikiem absolutnej szczerosci, nie znaczy ze nie istnieja ludzie uwazajacy inaczej. Dlatego wlasnie pisalem, ze nie mozna zdefiniowac wartosci na ktorych opierac sie powinny wszystkie zwiazki, bo zawsze znajdzie sie ktos, komu bedzie odpowiadalo zupelnie co innego, nawet wbrew naszej logice. A juz szczerosc jest pojeciem tak bardzo wzglednym, ze az nierzeczywistym.
|
|
szukasz adrenaliny??? szkoda że tylko będa mieli najbliźsi gdy ktoś z twojej przygody będzie leżał na OIOM-ie lub dwa metry pod ziemią. gratuluje rozumu. chcesz sie ścigać poszukaj sobie odpowiedniego toru i tam pościgaj się z fachowcami amatorami.pamiętaj też że i najlepsi też giną!!!!!!szkoda tylko żeby ktoś przypadkowo przechodząc lub jadac zginął.
|
|
Pozwólcie każdemu związkowi ustalać własne zasady. Nie istnieją dwa identyczne związki i szkoda czasu na odkrywanie uniwersalnych zasad.
|
|
Tego chyba nikt nie wie. Ile kobiet, tyle upodobań. angella
|
|
w przypadku publicznego natomiast nic niewiem zeby byly zaoczne;)
|
|
Trudno powiedziec, bo wszystko zalezy od tego, na czym Ci zalezy przy kredycie, jaki rodzaj kredytu chcesz wziazc i jakie sa aktualnie proponowane kredyty w danym banku, a to sie ciagle zmienia. Jedna rzecz na ktora z pewnoscia warto zwrocic dodatkowa uwage, to ogolny poziom obslugi, mozna sobie zaoszczedzic pozniej wielu nerwow. A same procedury sa na tyle zakrecone i czasochlonne, ze dodatkowe uzeranie sie z obsluga, ktora ma gdzies klienta, z niczym sie nie spieszy i nie zrobi wiecej niz musi, moze byc juz nie do zniesienia. Ja tak jak napisalem wzialem w Millenium, natomiast w PKO BP strasznie mnie zrazila obsluga. Co nie znaczy, ze ktos inny byc moze mialby odwrotne wrazenia. Przejdz sie po kilku bankach, zbierz oferty i dokladnie porownaj. Postaraj sie, zeby podali Ci symulacje z jak najwieksza iloscia informacji i dla mozliwie zblizonego kredytu (jak w jednym Ci rozbija na 10 lat a drugim na 30 to nic sie z tego nie dowiesz). Pozniej trzeba posiedziec i policzyc, co Ci najbardziej pasuje. Nie opieraj sie tylko na czyichs opiniach, bo warunki kredytow zmieniaja sie tak czesto, ze mozesz na tym kiepsko wyjsc.
|
|
Adresu e-mail nie znam ale mam inne dane które może ułatwią Ci poszukiwania 18-400 Łomża ul. Długa 13 tel. (086) 216 41 00 Czynna oprócz poniedziałków i dni poświątecznych w godz. 10 - 18. Soboty, niedziele, święta w godz. 10 - 14. Więcej info może znajdzesz na http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2834
|
|
To nie trzeba magi wystarczy wycisnoć:d Żeby taka prosta była sztuka iluzji jak wyciskanie pryszczów to fajnie by było!! 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |