sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polskie F-16 gotowe do boju

Jasne Krzychu007 i pingi po 400ms... Nie ściemniaj, bo mam w Netsterze (nie patrz na host). Za czasów Interneo jeszcze miałem regularne resetowanie łącza co godzinę (na sekundę!). Strasznie to wkurzało jak ściągałem w nocy duże pliki z serwerów, gdze nie można wznowić połączenia (hasła z obrazków i inne "ułatwienia"). Przyjeżdzałem do domu na weekend - net nie chodził. Trwało to od piątku do soboty rano co tydzień. Szczerze to odradzam. Polecam teraz CSK ;D

Nigdy więcej PiS!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polskie F-16 gotowe do boju

Brawo Brawo !!! Szkoda tylko kibiców bo oni zasługiwali na ekstarklase nie na II ligę te k...... wszytkie z zarządu przypominają mi poprzedni ustrOj ludzie gdzie wy do zarzadu, kiedy wszyscy zrozumia ze łomzy rzadzi klika ludzi którzy sie znają i uwielbiają ja wam mówie kuria biskupia do sponsoringu ich stać!!!!!! a do rządzenia trzeba młodych z wiara a nie starych wypierdków............ koniec

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

1.prawdomuwny, ale czy naprawde nie bierzesz pod uwage, ze spoldzielnia nie moze budowac gdzie jej sie podoba
- JASNE , ŻE NIE
2.Dwa, ze nie kazdy pusty teren nadaje sie pod budowe bloku, bo ten moglby sie zwyczajnie zawalic
- TU NIEMA ŻĄDNYCH WYRW CZY GÓR , TEORETYCZNIE MOŻE SIE ZAWALIĆ , ALE W PRAKTYCE TAKICH TERENÓW W łOMŻY I OKOLICACH TAKICH NIEMA!!
3.Po trzecie jak spoldzielnia zacznie wykupowac nowe tereny, to na pewno odbije sie to na cenach mieszkan. Do takiego nowego terenu na uboczu, trzeba zrobic drogi dojazdowe, pociagnac tam kanalizacje, elektrycznosc... wszystko kosztuje
Nie wiem czy zauwazyles, ale miasto ma swoje granice adminstracyjne i dodatkowo jest otoczone np okolicznymi wioskami i teranami nalezacymi do nich oraz terenami prywatnymi, ktorych wlasciciele nie chca sprzedac
3. Z WYKUPEM MOŻE BYĆ PROBLEM , ALE Z KOSZTEM TO NIE PRZESADZAJMY , SPUŁDZIELNIA MA $ , CHOĆ ODBIŁO BY SIĘ TO NA CENACH , WIĘC NIE JES TO DOBRY POMYŚŁ!!A GRANICE MOŻNA PRZESTAWIĆ!!
4.wyobrazasz sobie ta polityke wykupowania nowych terenow pod nowe bloki... Np. jakie zageszczenie blokow bylo by wlasciwe? 1 blok na km2, czy ile ? Jakie lokalizacje na terenie miasta byly by wlasciwe?
- TAKIE ZAGĘSZCZENIE , ŻEBY LUDZIE NIE ZAGLĄDALI SOBIE W OKNA , LOKALIZACJE ,?? CO STOJA W CENTRUM STARE , OPUSTOSZAŁE KAMIENICE , ZBURZYC I WYBUDOWAĆ BLOKI , NIEWIEM CZY TO JEST ŁSM TEREN , ALE GDY NIE ,WYKUPIĆ GO , POMOGŁO BY TO W ZASILENU TAMTEJSZYCH SZKUŁ , TAM KOŁO SZPITALA , NIEWIEM CO TO ZA ULICA , ALE JEST TAM SPORY PLAC , GDZIE JEST PARKING Z PIACHU , TAM TEZ ŁADNIE BY BLOK SIĘ WKOMPONOWAŁ!!WYKUP , OFERUJESZ CENE I CZEKASZ NA ODP.
5.Powiedz tez ile parkow powinno byc w miescie i ewentualnie gdzie
DUŻY ŁADNY PARK , ZA SZKOŁO PG1 , CO SA TE POLA , OD MAZOWIECKIEJ , OBOK PRUSA AŻ DO TEGO UDAWANEGO PARKU[[KOŁO REYMONYA]] , MOIM ZDANIEM UMIEJSCOWIENIU PARKU NA POLACH MOZNA BY W TYM UDAWANYM PARKU ZROBIĆ ZABUDOWE BLOKÓW!!
6.Fajnie byloby takze wiedziec, co w tych parkach ma byc, skad na to fundusze i srodki na utrzymanie, bo postawienie laweczek na trawnikach to chyba marny pomysl... Do tego moze z wlasnych obserwacji dorzuc jakies spostrzezenia, co do zainteresowania mlodziezy sportem. Bo z tego co widze, wiekszosc woli zajmowac lawki pod blokiem i pluc na chodniki, ewentualnie zalac pale, niz ganiac za pilka na boisku. A to wazna sprawa, czy na takie tereny rekreacyjne jest zapotrzebowanie, bo poki co wiekszosc z nich robi generalnie za toalety dla czworonogow i tyle.
W PARKU NA POLACH: :: DRZEWA WYSOKIE , PRZETRANSPORTOWANE ŚREDNIEJ WIELKOŚCI Z LASU , ŁAWECZKI , STAW , CISZA , SPOKUJ , MOŻE PLAC ZABAW DLA DZIECI I CZWORONOGÓW !!i TAKI 1 STARCZY!! NA BOISKA NIEMA ZAPOTRZEBOWANIA , NA JEDNEJ POŁUWCE STRZELBY AKWAPARK , A NA DRUGIEJ BIERZNIA , ROZKŁADNE BRAMKI DO GRY W PIŁKE NOZNO , DO SIATKUWKI SIATA , A NAWET USTAWIĆ CELE I STRZELANIE DO CELU, NA ZIME ZŁOŻYĆ I POROBIĆ RUZNE ZJAZDY NA ZIME DLA STARSZYCH , JAK I DLA MŁODSZYCH!! NIE ZNAM SIE NA FINANSACH , ALE TERAZ I UNIA DOFINANSOWUJE , ZNALAZŁYBY SIĘ!!

Witam, jaka jeszcze firma dostarcza radiowo internet. Interesuje mnie wyłącznie okolice ul. Dwornej?. Do firmy NETSTER dzwoniłem wczoraj, umawiałem się na wizytę techników. Nie przyjechali i ogólnie brak kontaktu z ich strony. Widocznie mają taką politykę obsługi klienta.

Pozdrawiam
MirekO

Przeciw karze smierci, poza argumentem o nieodbieraniu zycia, powinna takze przemawiac mozliwosc popelnienia pomylki przez sad. Co wtedy zrobic? Jestem jak najbardziej za surowymi karami i to nie tylko za najciezsze przestepstwa. To co dzieje sie w tej chwili, wydawanie po kilka wyrokow w zawieszeniu to jakas kpina. Przestepcy sa praktycznie bezkarni i w tym jest problem, a nie w braku kary smierci.
Natomiast dozywocie powinno byc dozywociem, a nie przepustki i zwolnienie warunkowe po ilus latach. W ten sposob faktycznie jednostki, ktore ze wzgledu na bezpieczenstwo powinny byc calkowicie odizolowane od spoleczenstwa wracaja i popelniaja kolejne zbrodnie. Bardzo podoba mi sie rozwiazanie z USA, gdzie przestepcy skazywani sa za przestepstwa wyrokami, ktore sie sumuja. Stad moga wydawac sie bezsensowne np wyroki 150 lat za kratami, ale dzieki temu taki osobnik nigdy nie wyjdzie przedterminowo, a juz na pewno nie dostanie przepustki w trakcie odsiadki.
U nas najgrozniejsi przestepcy dostaja np 15 lat, co sprawia ze po 7 wychodza na wolnosc. Moze by zaczac od zmiany tej chorej sytuacji, zamiast wolac o kary smierci i grac pod publiczke?

ahahaha ja juz wiem olsnilo mnie... prawdomuwny to ptysiu tylko nicka zmienil buahahahah taki sam debil :)))

Po przeczytaniu artykulu, zgadzam sie ze cos tu jest nie tak. Z obecna obsada nie da sie podniesc rentownosci? A ktos probowal? Bo z artykulu wynika tylko, ze probowali ich wywalic, nic o zadnych rozmowach na temat sposobu prowadzenia interesu, czy szkoleniach nie widze? Skad wiec arbitralna decyzja dyrektorki, ze jest to niemozliwe?
Mi tez to smierdzi na odleglosc jakas lapowa albo checia obsadzenia kogos znajomego. Zrobimy przekret, pojdziemy na emeryturke i moga nam naskoczyc... a co sie stalo to sie nie odstanie. Calkiem mozliwe, ze wlasnie tak to wyglada... Wedlug mnie skandal. A ta paczka papierosow, to najglupszy powod jaki mozna wymyslec, zwlaszcza jesli klienci tak chwala obsluge. Jesli mila obsluga i asortyment odpowiadajacy potrzebom stalych klientow nie sa w stanie podniesc rentownosci, to co bedzie po zmianach? Mozna by wnioskowac, ze najwyzej spadnie. No chyba, ze kierownictwo faktycznie bedzie tam inwestowac pieniadze, jak napisali, czyli odnowi kiosk, walnie jakies reklamy, zeby zachecic przypadkowych przechodniow itd... Tylko czemu niby nie moga tego zrobic przy obecnej obsadzie? Ktos to moze wyjasnic?
Ja rzadko bywam w tamtej okolicy, ale jestem stanowczo przeciwny takim przekretom, gdzie by do nich nie dochodzilo.

prawdomuwny idz sie zabij i bedzie koniec swiata :p

dzieciaku ile ty masz lat?? ten twoj motyw to chodzil obsrany jak pajac, zaytaj kolegi jezli oczywiscie go znasz ile razy dostal wpierdol, hahaaha jeszcze nawet na poczatku istneinia klubu Metro, pajacu

Ja sie wybieram na zarzadzanie i marketing

o forum

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Jah(w)Ee czy uważasz że temat jaki założyłeś nadaje się do publicznego forum... ?? ;/

Leszek

buhahahaa, debilu koksowal sie metą i omnadrenem to takie zajebiste odzwyki, we 2 rady bysmy nie dali hahah, zapewniam cie ze sam bym dal, z tym ze ten twoj motyw to przede mna sie klanial, ty widze w glowie masz to samo co on, moze bierzesz te same odzywki?? buahhaa

Jurand

loko dziękuje :)

markac żal mi Ciebie musisz mieć nisko samoocenę skoro czepiasz się ludzi, którzy napiszą z błędem. Właściwie skoro tobie to pomaga;)

Pozdrawiam

ja tez sie tym interesowalem ale lazilem kilka razy tam na rondo i drzwi byly zamkniete, dodzwonic tez sie nie moglem, a ty sie skontaktowales z nimi jakos? tutaj jest ich strona http://www.nkjo.lomza.pl/index.html

Witam czy wiecie może czy w Łomży jest jakaś wypożyczalnia sprzętu sportowego kajaków lub łódek ? Ile to kosztuje i która wypożyczalnia najlepsza ?

A próbował ktoś z was korzystać z tego kiosku na przykład rano koło ósmej, idąc do szkoły albo do pracy? Kiedy to ta wspaniała pani akurat zrobiła sobie przerwę albo jeździła do domu? Staliście kiedyś na mrozie pod tym kioskiem czekając aż się pojawi, bo nawet nie zostawiła kartki, kiedy wróci?
Skąd te zachwyty na jej temat? Stali bywalcy tej okolicy mogliby coś więcej na ten temat powiedzieć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org