Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przełom w teologii grzechu! |
Przepraszam Wszystkich za mój post :) Chciałem sprawdzić, czy jest tu jakis admin lub mod ? ... i dochodzę, do wniosku, że nie ma :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przełom w teologii grzechu! |
Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 26-07-06 11:32 niech administrator sie obudzi ty się chłopcze tak nie podpalaj,bo jesteś raczej w czołówce "listy" hehe
|
|
prawdomÓwny - mówiłem Ci już - idź stąd. Idź na czat'a dla dzieci. Lub napisz blog'a.
|
|
Albo napisz mi: co to znaczy "SROP", bo nijak nie mogę tego wyczaić. Pozdro.
|
|
NETSTER Jak Dlamnie dobra Firma Net zasówa równo !!
|
|
Jeszcze raz cytuje Posty, których <br>jedynym</br> celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane To niech to zmienią bo to się kupy nie trzyma. Wykasowal mojego posta bo się boją konkuręcji i tyle. Nie raz widziałem oddnośniki do innych stron i jakoś to im nie przeszkadało. A jak sprawa dotycz konkurencyjnej strony to juz to jest dla nich reklama. Gibon
|
|
kurcze...niechce mi się iść...chodz niedaleko mieszkam:)) ________ Malachit
|
|
Pośmiać sie to możemy ,ale z ciebie na forum
|
|
nie miałe na myśli eloma.pl :) jest jeszcze inny portal :)
|
|
R :Oto obraz Polskiego Kościoła |
JAK JUŻ TO BYŁA KOLIZJA DROGOWA A NIE WYPASEK.
|
|
Cycq masz szczećcie ze nie trafiłeś na Motywa bo bys mial przesrane. Jak by cie zlapal to by nie było co po tobie zbierac. Raz widzialm jak załatwia takich frajerów co kasy nie mają a chcą powozić dupe po Łomży. Masz szczeście że on już nie jeżdzi.
|
|
nHu - piszesz o hipokryzji ze strony LPR. Otoz LPR nie jest partia katolicka, Partia do ktorej naleza rozni ludzie, jedni sa bardziej a inni mniej wierzacy. Kosciol nie popiera kary smierci, a czy partia musi ze wszystkim dla kosciola przytakiwac? i nie pisz, ze sa hipokrytami bo gdybys czytal pismo wiedzialbys, ze kazdego musi spotkac zasluzona kara 14!
|
|
Jaki samochod ?
|
|
Maciek w jakiej miejscowosci jest ta plaza co ja pokazales na zdjęciach???
|
|
:(
|
|
Już dziesięć podobnych wersji czytałem. Nikt już się pewnie nie dowie, co tak naprawdę było powiedziane. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Zapomniałem dodać, że post jest skierowany do ludzi nie do bydląt. Forumowiczowi już podziękuję za dalszą dyskusję.
|
|
A twoim zdaniem panowie Zajkowski i Kosiorek mieli czrodziejską rożdżkę ,która wyczarowałaby piękny stadion w Łomży na 20 tys. ludzi z zadaszeniem i podgrzewaną murawą i parę milonów na nowych zawodników.Chłopie zastanów się z pustego i Salomon nie naleje....A władze Łomży to ewentualnie mogą sie dorzucić do działalności klubu i remontu stadionu.A tak z innej beczki to wg. mnie to ci panowie,którzy jak piszesz podstepnie zostali pozbawieni władzy w ŁKS-ie,narobili niepotrzebnie zamieszania ,jak się nie ma pieniędzy na II ligę,a nawet pomysłu jak je zdobyć to nie robi się ludziom nadzieji na grę w wyższej lidze niż III.
|
|
|
prawdomuwny, na wstepie, jest juz przeciez temat o blokach (a nawet 3, w tym jeden Twoj). Trzeba to bylo wrzucic w tamten temat, a nie zakladac nowy... To taka zyczliwa sugestia, a nie krytyka, potraktuj to w ten sposob i sie nie buntuj, bo naprawde sam sie narazasz na zlosc uzytkownikow. Odnosnie Twoich odpowiedzi (bede lecial wedlug Twojej numeracji dla ulatwienia) 2. Nie masz chyba wyksztalcenia pozwalajacego stwierdzic, gdzie sie da blok wybudowac a gdzie nie? Nie tylko gory i wyrwy o tym decyduja. Sa specjalisci sie tym zajmujacy i jesli stwierdzaja, ze bloku postawic sie nie da, to chyba maja racje. I miejsc w ktorych sie nie da, jest jednak sporo. 3. Nie przesadzajmy z kosztami? To sprawdz najpierw ile kosztuje wybudowanie np. kilometra drogi, pociagniecia kanalizacji, pradu itp. Do tego dolicz cene dzialki. Jak to sa dla Ciebie male koszty albo uwazasz, ze spoldzielnia zrobi to charytatywnie za swoje pieniadze i nie doliczy do ceny, to jestes w bledzie. A co do granic administracyjnych to chyba sobie zartujesz ?? Zdaje Ci sie ze, np prezydent miasta moze sobie podjac taka decyzje i juz? Podpowiem Ci, ze Twoj pomysl jest raczej nierealny. Gdyby mozna to bylo zrobic, to byc moze do tej pory Warszawa konczylaby sie juz niedaleko Lomzy ;) 4. No jasne, wyburzyc budynki, przeciez to takie proste... A co z ludzmi ktorzy tam mieszkaja? Na ulice? Poza tym akurat tam gdzie proponujesz, bloki tym bardziej nie wejda. Istnieje jeszcze cos takiego jak plan zagospodarowania miasta i architekt musi sie na to zgodzic. Jak myslisz, jak wygladalby blok posrod zabytkowych uliczek i kamienic? 6. Jesli nie znasz sie na finansach, to i pewnie nie orientujesz sie w skali inwestycji typu aquapark, ktory proponujesz. Biorac pod uwage jaka masa osob uczeszcza u nas np na basen czy do kina, z pewnoscia mase pieniedzy by miasto na tym zarobilo... Na dodatek moze byc maly problem. Bo jesli tereny te nie sa przeznaczone pod zabudowe, to nielatwo to zmienic. Poza tym spoldzielnia jak wynika z nazwy jest mieszkaniowa i buduje mieszkania a nie parki rozrywki, to juz nie ich dzialka. Nie ma co od nich wymagac takich rzeczy, bo do tego sa potrzebni inwestorzy, a nie spoldzielnia. Jak widzisz, nic nie jest takie proste jak Ci sie wydaje. A Twoje poglady wynikaja w duzej mierze z niezrozumienia sytuacji i mozliwosci prawnych wprowadzania pewnych rozwiazan, ktorych oczekujesz.
|
|
cycq na pewno nie , dopiero zarejstrowałem się na forum
|
|
wysłałam
|
|
Odwiedziłem dzisiaj kolegę, który od 30 lat jest przykuty do wózka inwalidzkiego (pisałem niedawno o nim) , jego mama mając 95 lat choruje na alzchajmera, leży w łóżku i ma niegojące się rany. Brat nie wpełni rozwinięty umysłowo. Przez ostatnie dwa lata opiekę medyczną dla mamy zapewniało "Hospicjum Św. Ducha", ale ostatnio szefowa hospicjum z godziny na godzinę oznajmiła, że nie będzie zapewniała opieki jego mamie, bo jej się nie kalkuluje i tak mama została bez opieki medycznej, bo niby kiedy mieli znaleźć. Kazała opatrywać rany pomocy dochodzącej z MOPS-u, która zajmuje się prowadzeniem domu i opieką kolegi nie ma żadnych uprawnień medycznych. Czyżby była to jej prywatna firma?. Komu więc ma pomagać Hospicjum? Tym co mają pieniądze, bo biednym to pomoc nie należy się, bo nie mają czym płacić. A gdzie 1% odpisy z podatków, gdzie zbiórki pod kościołami. Adres: Łomża Dmowskiego 6/17 Może ktoś pomoże. Pozdrowienia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W Łomży raczej nie ma takich miejsc,ale może ktoś z was zna jakies ciekawe miejsca do których możnabyłoby się wybrać we dwójke gdzieś niedaleko Łomży? albo i w samej Łomży,chociaż wątpię,żeby takowe były w naszym mieście... A jaka knajpka waszym zdaniem jest najlepsza w Łomży? Z góry serdecznie dziękuje za poważne odpowiedzi;] easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Zapraszam do plebiscytu. Jak myślicie, ile projektów napisanych przez Łomżę otrzymało dofinansowanie z UE? Np. Poznań otrzymał pieniądze na 33. Ciekawe ile nasze miasto?
|
|
lada dzien po nowym roku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |