sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mimo nalegań Jaruzelskiego Sowieci nie zdecydowali się na wkroczenie do Polski

W IST ogolnie net chodzi bardzo dobrze, przynajmniej w okolicach Kazanskiej. Nowe tereny, ktore teraz podlaczaja poki co, maja tragiczne polaczenia, ale podobno ma sie to zmienic w najblizszym czasie i ma byc ok.
Jedno co mnie bardzo negatywnie zaskoczylo, to umowa. Wszystkie obowiazki uzytkownika i kary za przewinienia sa szczegolowo ujete. Nie wiem skad wytrzasneli te kary, bo jest to 24 krotnosc abonamentu, czyli 1416zl na dzien dzisiejszy. Za to w druga strone kompletna pustka. Zadnych zobowiazan ze strony firmy. Jedyne co jest zawarte w umowie, to ze oferuja dostep do SIECI LOKALNEJ z podlaczeniem do internetu... Czyli jakby nawet podlaczyli cala siec osiedlowa do 1 neostrady, to i tak by sie z umowy wywiazali. Brak jakichkolwiek parametrow technicznych lacza, czy odpowiedzialnosci za przerwy w dostawie uslugi. Wychodzi na to, ze oplacajac lacze internetowe, tak naprawde placimy za dostep do sieci lokalnej, a internet to tylko taki dodatek, ktory moze sobie dzialac jak chce, bo zadnych parametrow i podstaw do reklamacji nie mamy. Pozostaje tylko liczyc na dobra wole firmy, a umowa powinna chyba jednak zabezpieczac interesy obu stron, w przypadku konfliktow ?
Jak to jest w innych firmach? Moze sie ktos podzielic informacja?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mimo nalegań Jaruzelskiego Sowieci nie zdecydowali się na wkroczenie do Polski

A moim zadniem ADMIN na tym forum jest i działa całkiem sprawnie i szybko.
W czoraj wieczorem chciałem powiadomić szanownych forumowiczy o pewnym wydarzeniu ale szanowny admin uznał chyba mojego posta za reklamę i go w 3 minuty wycioł. Adminie tu cytat:

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Według tego co wyżej to nie powineneś wycinać mojego posta bo oprócz jak to ty uznałeś reklamy miał on też funkcję informacyjną a to chyba dobrze że chciałe podzielić się swoją wiedzą.
Wiem że WAM ta wiedza jest nie na rękę ale cuż ja na to poradzę :)

Pozdrawiam
Czesław

Re: Mimo nalegań Jaruzelskiego Sowieci nie zdecydowali się na wkroczenie do Polski

Poszukuje dobrego mechanika samochodowego (oczywiście w Łomży i najbliższej okolicy), który pogrzebie torche w zawieszeniu mojego samochodu i wymieni tanio i solidnie silentbloki. Niezbędna do tego jest specjalna prasa.

Znalazłem temat:
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=29705&t=29705
ale jest on z przed ponad roku wiec może być torche nieaktualny.

Dina

Mam pytanko czy ktoś z was wie jak wysyłać sms-y z internetu do USA?? Numer zaczyna się nastepująco +13474......

Z góry dziękuje za odpowiedz

hobong o co ci chodzi

ja pamietam ta reklame kura;]

14!

jak nie wiesz to sie nie odzywaj,

chłopcze,sam go z siebie zrobiłeś już w pierwszym poście,więc nie skowycz

A jeszcze na koniec dla "wybrańców" link do świeżego artykułu o prawdpodobnie podobnej historii: Wyspy Wielkanocnej i całej Ziemi ...
http://www.newscientist.com/channel/earth/mg19125621.100-easter-island-a-monumental-collapse.html
(W oryginale:-) )

W skrócie:
Kiedy na Wyspie upadło ostatnie drzewo ścięte w paranoicznym pędzie zaspakajania obsesji, cywilizacja pogrążyła się w wojnie, nędzy i kanibaliźmie....

Wombat racja hehhehehehehe Ptysiu80 czyżby to brat pysia z bawelny

TheGame a ty też i jesteś pozer bo ja założyłem już temat o tym ,,syf na forum "

z zamkniecieciem mostu poczekaj do konca wakacji.

Dajcie spokój już z tym ŁKS-em tylko szkoda waszych nerwów na bande "decydentow" oszukalllyy kibicow :D

Panie "markac" powiem ci jedno nie masz pojęcia o opini o Polakach naprawde mylisz się .Widać że nigdy nie byłeś zagranicą .Poza tym Łomżyniacy w Polsce nie mają dobrej opini ,Prawda ! np : jak się osiedlałem w łomży to mówili że złodzieje ,pijacy że pazerni i skompi że tak są oszczędni że wędline jedzo z folio (fakt kupowałem w sklepie i kobieta jak kroiła to z folio jak jej uwage zwróciłem to się zdziwiła że nie chce foli).Z twoich wcześniejszych postów widze że jesteś złośliwym człowiekiem ,kiepsko radzącym sobie w życiu z kompleksami .Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org