Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
12 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla pijanego kierowcy |
wiesz tak naprawde to mam do nich duże zastrzeżenia mieli mi zmienić nadajnik w bloku bo niby płace za 512 a mam góra 80 i jakoś do tej pory nie mogą zmienić przez co mam problem z logowaniem sie do swego konta inerenetowego za dlługo to schodzi a podobno 512 to szybkie połączenie nieraz jak spadnie połączenie to nic nie moge otworzyć nawet onetu przez dobre 15 min. więc ta firma nie jest aż tak dobra jak sie o niej mówi takie jest moje zdanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 12 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla pijanego kierowcy |
wielki por. Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo ? http://www.wielkipor.prv.pl/
|
|
Re: 12 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla pijanego kierowcy |
Tak siedzę tu sobie i czytam i wyjść z podziwu nie mogę:-)Że Rutkowski zrobił wiele dobrego dla Polski? Ahahaha, błagam,podnieście mnie z kolan. Co On zrobil dobrego? Jak On pomógł "biednym " rodzinom???? Brał kasę i nie wywiązywał się z zadań!!! Ile ludzi przez niego zginęło? Jaki z niego profesjonalista? Głupi cham i tyle. Oświadcza się w ciągu dwóch dni 2 dwóm różnym kobietom. Zapomina o tym,że- wtedy gdy był- jest posłem i ze przez to reprezentuje nasz naród. Cała jego kariera była "nakręcana". Taki z niego detektyw jak z koziej d.... trąba. A co do zatrzymania go,to odbyło sie ono wg mnie na zlecenie min. Ziobry - z tym,że wyręczył się On Wassermanem. Hahaha,prywatna zemsta za uwiedzenie jego byłej narzeczonej:) No i poza tym sam moment zatrzymania - tak samo spektakularnie zrobione jak i on działał. Hahaha, długie lufy i na ziemię.... No a przede wszystkim idealnie dopracowany dzień i godzina,aby odpowiedni sędzia miał jego sprawę i zastosował areszt. Co z tego ze Rutkowski ich zaskarży?:D Od dawna wszyscy juz sie na niego czaili,a te zarzuty - oprocz swiadczenia nieprawdy w sadzie- sa "lekko" naciagane:) Trochę główkowania ludzie-to naprawde nie boli. Pozdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |