niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
12 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla pijanego kierowcy

wiesz tak naprawde to mam do nich duże zastrzeżenia mieli mi zmienić nadajnik w bloku bo niby płace za 512 a mam góra 80 i jakoś do tej pory nie mogą zmienić przez co mam problem z logowaniem sie do swego konta inerenetowego za dlługo to schodzi a podobno 512 to szybkie połączenie nieraz jak spadnie połączenie to nic nie moge otworzyć nawet onetu przez dobre 15 min. więc ta firma nie jest aż tak dobra jak sie o niej mówi takie jest moje zdanie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 12 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla pijanego kierowcy

wielki por.

Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo

?

http://www.wielkipor.prv.pl/

Re: 12 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla pijanego kierowcy

Tak siedzę tu sobie i czytam i wyjść z podziwu nie mogę:-)Że Rutkowski zrobił wiele dobrego dla Polski? Ahahaha, błagam,podnieście mnie z kolan. Co On zrobil dobrego? Jak On pomógł "biednym " rodzinom???? Brał kasę i nie wywiązywał się z zadań!!! Ile ludzi przez niego zginęło? Jaki z niego profesjonalista? Głupi cham i tyle. Oświadcza się w ciągu dwóch dni 2 dwóm różnym kobietom. Zapomina o tym,że- wtedy gdy był- jest posłem i ze przez to reprezentuje nasz naród. Cała jego kariera była "nakręcana". Taki z niego detektyw jak z koziej d.... trąba.
A co do zatrzymania go,to odbyło sie ono wg mnie na zlecenie min. Ziobry - z tym,że wyręczył się On Wassermanem. Hahaha,prywatna zemsta za uwiedzenie jego byłej narzeczonej:) No i poza tym sam moment zatrzymania - tak samo spektakularnie zrobione jak i on działał. Hahaha, długie lufy i na ziemię.... No a przede wszystkim idealnie dopracowany dzień i godzina,aby odpowiedni sędzia miał jego sprawę i zastosował areszt. Co z tego ze Rutkowski ich zaskarży?:D Od dawna wszyscy juz sie na niego czaili,a te zarzuty - oprocz swiadczenia nieprawdy w sadzie- sa "lekko" naciagane:)
Trochę główkowania ludzie-to naprawde nie boli.
Pozdr.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org