Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wcale nic chodzi o to by skutecznie karać kierowców za wykrocznia |
szanowny francuski kolego ja po sobie zbieram zawsze czasem po innych wątek ekologiczny zaczynamy? może lepiej o "rozwoju"? jeśli chodzi o rozwój, to może zamiast tego wyobraźcie sobie cel. np. katowice. łomża za (10-20-50-...) lat będzie jak katowice. albo trójmiasto. HAHA HA HAHAHA (Problem polega na braku ogólnych założeń rozwoju - wizji, strategii, itp. Chodzi mi o założenia OGÓLNE - kierunek, faktyczne ograniczenia, itp. Np. będzie miastem hutniczym (oczywisty nonsens, nieprawdaż..?) Plan który nie będzie oparty na takiej wizji za wystarczająco długi czas będzie chybiony. A jeśłi nie będzie, to chyba tylko dzięki modlitwom. Ale w nich chyba są wizje, nieprawdaż, zawarte?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wcale nic chodzi o to by skutecznie karać kierowców za wykrocznia |
Ludzie a może to Ptysiu??? Zmienił tylko nazwę... Pamiętacie jak niechcieliście jego głupicyh postów?? Moze teraz postanowił nik i pisać inaczej?? prawdomuwny...jeżeli niemam racji to wybacz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ciekawy jestem jak dziala net z tej firmy innym bo Mi smiga lepiej jak bylo wczesniej
|
|
Cycq zbyt pochopnie oceniasz ludzi!Z jakiego powodu nazwałes tego czlowieka "parówą",przecież kołków na głowie Ci nie stawia.Zrobił wiele dla naszego państwa... a o tym czy działał w zorganizowanej grupie przestępczej zadecyduje SĄD , wiec narazie nie wyciągajmy pochopnych wniosków. Pozdrawiam
|
|
chlopka ma racje, to forum to dno, nigdzie indziej nie widzialem tyle spamu!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |