Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego 15 grudnia w polskim sejmie |
no, właśnie...trzeba cenić życie poki sie je ma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego 15 grudnia w polskim sejmie |
Hmm.. to nie byłoby wygodne. Jak byłam w szóstym, były mundurki od święta. Zimą ciężko było chodzić w spódniczce. Ponad to nieraz również nie byłam w formie. W spódniczce nie zawsze można było wygodnie siedzieć na korytarzu. Kwestia prania również wchodzi w grę, bo chociaż ja nie miałam tego problemu, gdyż rzadko kiedy miałam na sobie mój kochany strój uczniowski, sądzę, że dwa komplety to stanowczo za mało. Normalne ubrania mogę dowolnie komponować, mam sporo koszulek, bluzek, spodni, spódnic, wszystkiego. Pobrudzi się jedno, drugie, trzecie, to żaden problem. Gdyby również dziewczyny mogły nosić spodnie, gdyby mogły mniej - więcej same zadecydować o materiale i kroju, który choć trochę podkreślałby firugę i w ogóle, gdyby to sam minister zorganizował fundusze na zakup mundurków - nie my - i gdyby były conajmniej trzy komplety, to nie byłabym przeciwna. Chłopaki również mogliby sami zadecydować, w czym chcieliby chodzić. Trochę się rozpisałam, ale sporo rozmyślałam na ten temat i chciałam się podzielić wnioskami :) ............
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ależ tak. Od ul. Rybaki do rzeki. Pozdrowienia. ............
|
|
Fakt, że obecna szkoła jest Wilkim Kaleką pod wieloma względami: - programy szkolne zatwierdzają ludzie NIGDY w szkole nie pracujący (to urzędnicy), - poziom nauczania i wdrażania do zawodu nauczcielskiego na studiach KIERUNKOWYCH jest beznadziejny (wykładowcy - to teoretycy bez zadnego doswiadczenia w szkole), - absolwent takiej uczelni nie wie nawet jak wypełnić dziennik nie mówiąc już o innych problemach - i musi uczyć się wszystkiego od podstaw (jest tylko teoretykiem) - wyposażenie szkół w rodki dydaktyczne jest żenujące (komputery wszystkiego nie załatwią), - NIE ISTNIEJE WZORZEC WYCHOWAWCZY , na którym miałaby się wzorować szkoła w swoich działaniach więc coraz bardziej funkcjonuje matryca przygotowania "do wyścigu szczurów"- (TO NIBY MA BYć SENS żYCIA), - młodzieży szkolnej różni domorośli spece do "praw człowieka' wciskają przekonanie wyłącznie o prawach - BEZ OBOWIAZKóW jako podstawy tych praw! - szkoła praktycznie nie ma ŻADNYCH ŚRODKóW EGZEKWOWANIA DYSCYPLINY, a uczniowie mają same prawa, .... i mozna by tak w nieskończoność. Poczynania Gertycha są włącznie amatorszczyzną i pozoranctwem. Efektów to nie da żadnych, ale koszty wielkie będą! - ________ Malachit
|
|
patrze moje pytanie odnośnie ceny piwa na sobotnim gościńcu zrobiło furorę i teraz kazdy pyta sie o ceny:) hehhehehe nowe forum spozywcze
|
|
SPOKO ZIOM CO!! galeria::http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=21036
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |