Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Europosłowie wyłudzają pieniądze, udając pracę na Wiejskiej. Skandal ! |
Gazela dzięki z atak śliczny wiersz jest cudownyjestem romantyczką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Europosłowie wyłudzają pieniądze, udając pracę na Wiejskiej. Skandal ! |
Co myslicie o nowym pomysle Giertycha (wprowadzeniu mundurkow do szkol)?
|
|
Ptysiu w mojej wypowiedzi nie chodziło o region lecz o województwo (tak wiec podlaskie=podlasie ) obok postu widnieje miasto z którego pochodze i jakos nikt nie zwrócił na to uwagi tylko Ty. Ps.Z drugiej strony gratuluję wytrwałości.Widzę że nie masz co do roboty tylko śledzić moje posty na forach w całej Polsce.Hahaha czlowieku bawisz mnie.... ............
|
|
tyku he ja chciałem poznać wasze zdanie swoje też mam...
|
|
w łomży jest mniej przekrętów, co powieie jak chciałem jechać na śniadeckiego , do swojego domu , to musiałem mum muwić , kturędy jechać , ale słyszałem , że w wawie dużo przekrętów {większe miasto=więcej drug=wiuęcej przekrętuw i udawanych objazdóe)))
|
|
Świetny pomysł na rozwiązanie problemów oświaty! Mundurki załatwią wszystko! Tak to jest, gdy dyletant bierze się za coś, o czym myśli - że się zna, bo kiedyś był w szkole. A przecież jeżeli ktoś był w szpitalu - to nie znaczy, że umie operować! Pan minister wkopie się, bo przecież nasi uczniowie mają same prawa, także dotyczące stroju - i znów zaczną się protesty! I znów minister - chcąc podlizać się młodzieży - wymyśli kolejny pomysł zwalający z nóg. Teraz wymyślił, że rady rodziców mają mieć wpływ na kształt szkoly. Jak on to sobie wyobraża? Rodzice nie płacą nawet na komitet rodzicielski, a chcą decydować o pracy szkoły? W końcu mamy szkoły prywatne, więc niech tam rodzice płacąc czesne - decydują, kto ma ich dzieci uczyć. Ale w szkole państwowej, w której za dobór kadry odpowiada dyrektor? Toż to absurd! Nie spodoba się komuś belfer, bo "za dużo" wymaga, każe odrabiać prace domowe, czytać lektury, rozwiązywać zadania - i co? Jest fuj, zły, bo dzieci męczy? Na pohybel go! Jakoś nie mamy szczęscia:przychodzą do ministerstwa oświaty przypadkowi ludzie, namieszają, sknocą to, co już było dobre , potem pójdą na inny stołek, a smród i problemy zostają. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jeżdżą pacany za 5 zł.po całej Łomży i jeszcze grymaszą,że jest drogo.prawdomuwny napisał(a): > TAKSÓWKA TO NIE AUTOBUS-MUSI BYĆ DROGA<
|
|
"prawdomuwny" może i jest odrobinę „spóźniony” z rozwojem … , ale w jednym się z Nim zgadzam, nasze miasto w szybkim tempie zamienia się w betonową pustynię. Wszelkie prace budowlane rozpoczynane są od usunięcia wszelkiej zieleni. Nieistotne jest, czy np. dane drzewo będzie przeszkadzało w pracach, ma zniknąć, bo nie ma go w projekcie. W zamian układa się hektary polbruku lub innego kolorowego badziewia, bo jest kolorowe i „ładnie” wygląda. Dlaczego u nas nie może być jak w miastach Europy Zachodniej? Spoglądajac na panoramę z pewnej wysokości odnosi się wrażenie, że to wielki las i tylko gdzieniegdzie wyrasta budynek spośród drzew. Wierzę, ze nastanie taki czas, gdy włodarze miasta ockną się paranoicznego letargu...
|
|
Zauwazylem, odnioslem sie tylko do postu prawodmuwnego, bo w tym kontekscie dyskutujemy :) Gdyby mu chodzilo o zostawianie czesci zieleni, tez bym mu racje przyznal. Ja tez nie lubie betonowej dzungli i chetnie mialbym w kolo siebie tyle zieleni ile sie da. Tylko spojrz, ze on wogole protestuje przeciw budowie blokow, parki rozrywki mu sie marza zamiast tego. A jego stwierdzenie, ze kogo obchodzi ze ktos potrzebuje mieszkania, w drugim topicu, po prostu mnie wyprowadzilo z rownowagi musze przyznac. Takich bzdur jak on wypisuje po prostu szkoda czytac.
|
|
I co z nim???? niewiecie , będzie budowa czy nie , bo jak słyszałem nawet Stefanek jest przeciw mu!!
|
|
a stefanek se moze cos powiedziec , supermarket bedzie , juz rozebrali stary i podobo we wrzesniu ma byc otwarcie nowego :)
|
|
chłopcze,nie rozśmieszaj mnie :D
|
|
Mundurki - bardzo dobry pomysł. Widzę, że sami tu sobie zaprzeczacie. Właśnie dlatego, że "uczniowie przyzwyczajeni, że wszystko im wolno (Dran)", lub "nasi uczniowie mają same prawa, także dotyczące stroju (finka)" -> co to znaczy? Że nie mogą chodzić w mundurkach? Od tego właśnie trzeba zacząć. Pozdro.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bezsensowna ideologia twojej mentalności nie obliguje nas do wszczynania z tobą nieretorycznych konwersacji...
|
|
spiero buahahahahaha jak ich tylu naprzekrecales to bys tego mietka zmienil na cos lepszego :p
|
|
No to ok:)) 1.markac 2.Ptysiu(chodz goniema):P 3.MrS ę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |