sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy wracajcie do domów....

stary a co to za różnica? modelem to ty pewnie nie jesteś to ci bez różnicy jakie zdjęcie było, grunt aby coś było na nim widać, a 20 czy 30 zł to nie majątek ,idziesz robisz gdzie masz bliżej i z bani. Po co tu robić z tego jakąś tragedie, nawet byś sobie sam zrobił i wydrukował! co myślisz że jesteś KUL jak sobie fotę robisz do dowodu czy niewiem tam do czego??????????????????????????????????????????? paranoja. wiochą mi tu zajeżdza. pa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy wracajcie do domów....

i tak wam to niewypali i tak

lubana...a te nieubliżając wszystkim było napisać na początku...byśmy nie czytali reszty....

Kefas ja to myślę że za 500 lat to czlowiek zamieszka na marsie i innych planetach i nas ludzi nic niewytępi ze świata chyba że słońce jebnie i zrobi się czrna dziura i będzie THE AND heheheheh :P

bo ja nie wiem jak to się robi?proszę o wskazówki. Rzyczliwym osobom z góry dziękuję i pozdrawiam.

A tak wogóle to jest baaaardzo PZPRowskie podejście - państwo ma dać !!.
Ludzie, opamiętajcie się wreszcie, ni wasze ojce, ni matki....

bo nie jest !, tak jak ja nie jestem, ni Ty. :). A wogóle to Łomża powinna dać szacunek że wieś Ją utrzymała...

brak podpisu

Czyli dobrze mówiłem :P
Pan Kaseja dobrze zadba o klub od strony finansowej. Nie bedzie na pewno rozrzutny tak jak poprzedni zarząd. A co do innych kwestii to nie wiem czy sie bedzie nadawał. Czas pokaże... Moge powiedzieć napewno że pan ten często przychodzi na mecze ŁKSu, wiec nie jest to pierwszy lepszy radny ktory zbiera "punkty" przed wyborami i napewno zna problemy klubu!
Moge tylko życzyc jemu i calemu zarządowi powodzenia. A staremu zarządowi podziękowac za doprowadzenie teamu do 2 ligi!!!

aviva, aviva, aviva ŁKS!

nowogrodzka 250

nHu: przeczytaj co napisalam o nadrzednych sprawach, a z mojej strony EOT, bo ta dyskusja jest jak mielenie plew.

Po co policja przecież jest Purzeczko??? (notabene)Też na pierwszej stronie.

Leszek

Szkoda że przed nastaniem ministra Ziobro nikt, niczym się nie przejmował i nie walczył.Pełno pana Cholewickiego w mediach, więc chyba posadka zagrożona.Swoją drogą ciekawe czemu pan Cholewicki nie walczy akurat z nadużywaniem tytoniu wśród młodzieży... No, takie małe przeoczenie.

bagrmosen

JA MAM MASŁO ZA FREE PRZYNIEŚ SŁOIK TO CI NASRAM BURAKU

po 1: Via Baltica przez dolinę Rospudy to kolejny barbarzyński plan przedstawicieli tzw. władzy i tłumaczenia ich są co najmniej śmieszne!!!
a po 2: Niech mi ktoś powie!!! - co ja -jako szary obywatel i człowiek -moge zrobić dla ratowania Rospudy i poparcia projektu bardziej przyjaznego środowisku???
moj mail: miwoj3wp.pl

ostatnio kumpla zatrzymali w Niemczech na autostradzie i sie pytaja skad jestes? on ze z lomzy a oni na to , ahaaaaaa lomza tot am u was byla ta fabryka papierosow:P:P:P hehhe tajemnica poliszynela jest sprawa ze owa fabryka jest byla na dzialce nalezacej do pana prokuratora:P:P kto wie czy to nie ten pan walczacy z alkoholem:P:P:P

Leszek

no to wez jakas palke w lape i ich pogon :p albo najlepiej na policje zad*zwon ze za glosno :p

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

tyku je bie mnie czy to ten czy to akurat nie ten ale i tak kawal z j eba z niego i wyrwie kiedys w pape §§§!!!!!

Kamil

Kto Wam każe się tego trzymać, załóżcie swoją ładniejszą (niebadziewną).

Pozdrowienia.

Leszek

Po pierwsze niepodobało mi się przygodowanie do imprezy.Tzn. głośniki i mikrofon
A podobało mi się to jak był konkurs:
-jaki jest numer alarmowy do pogotowia
(a tu wybiega jakaś dziewczynka do mikrofonu i mówi)
-997!(z wielką pewnością siebie)
nie no wyrobić nie mogłem:)

Pewnie nie którym nie wystarcza msza w kościele i wtedy chop po berecik i na balkon i ma full opcje

niestety niemogę ci pomóc w sprawie objazdu...no ale jakiś powód musi być zamykając most.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Mnie osobiście nie interesuje kto walczy z alkoholizmem nieletnich-ważne ,że zajęła się tym jakaś osoba. Mnóstwo małolatów kręci się po mieście z puszką piwa w ręku i papierosem w zębach. Niestety mało osób reaguje na to w odpowiedni sposób. Bardzo dobrze ,że będą karać odbieraniem koncesji itp. Może wreszcie dzieci znajdą sobie lepszą rozrywkę niż przesiadywanie w barach.
Ogródki piwne natomiast wcale mi nie przeszkadzają. Szczególnie takie , w których piwo podawane jest w szklankach lub kuflach,a do tego można jeszcze wypić kawę lub herbate w filizance i posłuchać muzyki. Z pewnością jest to przyjemniejsze spedzenie wolnego czasu z przyjaciółmi ,niż kiedyśniejsze widoki pijanego bractwa stojacego przed budką z piwem lub co gorsza-przed sklepem.

Pozdrawiam:)

.

Najkrótsza droga to chyba będzie przez Dębniki, Dobrylas, potem w las w prawo, 3 km polną do Rutki Skrody, i na ten sam asfalt?

To Ty jesteś zboczusiem ,bo ja nic innego nie miałam na mysli! Piktogramy chłopie nic poza :)

.

też jestem za! każdy będzie tak samo ubrany, napewno bedzie mniej plotek na temat jak kto się ubiera.

Gazelo, oni grali z playbacku!! jedynie te kawalki, ktore "śpiewali razem z publicznością" były na żywo. Jak ivan zszedl ze sceny i gadal z kimś tam to pewnie sama sie piosenka śpiewała :)
mi sie ten "koncert" nie podobał

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org