Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Złodzieje, złodzieje!" - policjanci o działaniach rządu Tuska |
Na górze na sto procent będzie szkoła jęzkyków, a na dole sklep.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Złodzieje, złodzieje!" - policjanci o działaniach rządu Tuska |
musisz uwarzać uwarznie bo te kursy to nie stoją w miejscu. One potrafia się zmienić nawet na drugi dzień !! I jusz wtedy nie można niestety zwrucić. Trochę to chyba nie jest sprawiedliwe, ale wiadomo, że pieniądz rządzi niestety.
|
|
Noszenie worków z ziemniakami i tyle... Dina
|
|
NIOM KOMUNALNY PISAŁO NAWET::PO 13 LATACH KOMUNALNY NA LOMZA
|
|
"Autor: prawda (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-07-06 00:08 a nie mówiłem że Sroczyński to załatwi" Taaak, a jaki piękny poranek mamy dzięki Sroczyńskiemu. Jestem przekonany , że i na weekend nam MBS załatwił dobrą pogodę. Jurand
|
|
Nietrzeźwi kierowcy Wykres 1. Wypadki wg. dni tygodnia w 2005r.W 2005 roku nietrzeźwi uczestniczyli w 6 798 wypadkach drogowych (14,1% ogółu wypadków), śmierć w nich poniosło 825 osób (15,1% ogółu zabitych), a 8 487 odniosło obrażenia ciała (13,9% ogółu rannych). Nietrzeźwi najczęściej uczestniczą w zdarzeniach drogowych w ostatnich dniach tygodnia: piątek (15,5%), sobota (19,1%) i niedziela (19,2%). Niewątpliwie wpływ na takie rozłożenie wypadków ma fakt, że koniec tygodnia, dni wolne od pracy, sprzyjają spotkaniom towarzyskim i imprezom, podczas których spożywany jest alkohol. Generalnie w te dni zwiększa się liczba uczestników ruchu pod wpływem alkoholu. Natomiast w trakcie doby kulminacyjny jest przedział pomiędzy 18.00 a 21.00. W 2005 roku w godzinach tych nietrzeźwi uczestniczyli w 1 799 wypadkach, co stanowi 26,5% wszystkich wypadków z ich udziałem. Rozkład godzinowy wypadków z udziałem nietrzeźwych pokrywa się z ogólną tendencją ich występowania. Wykres3. Nietrzeźwi kierowcy - sprawcy wypadków w 2005 r. http://www.stopwariatom.pl/
|
|
"W Warszawie w sklepach typu Żabka kupisz łomżyńskie piwo bez problemu." Ciekawe ile tam kosztuje bo w Łomży Export kosztuje 2,35 lub 2,25 czyli tyle co tyskie, a podobno w sieciach poniżej 2zł - jeśli tak jest to trzeba bedzie przywozić z Białego ;)
|
|
SPÓŁDZIELNIA ROZSYPAŁA TRUTKI ALE NIC TO NIEDAŁO . ROZMNAŻĄJĄ SIE JAK GRZYBY PO DESZCZU..SĄ OGROMNE .. WYCHODZĄ Z KANALIZACJI . PEŁNO ICH W PIWNIACH BLOKÓW NA UL. PRUSA ..
|
|
tez to zauwazylem, ale jak juz tu jest to niech tak bedzie Jurand
|
|
A dojdzie do Ciebie, że nie uważam, iż podobanie się przede wszystkim innym to nic złego? Tak Ci trudno zrozumieć, iż wg mnie taka kolejność też jest w porządku? To, że gruba i pryszczata Pani Zdzisia z mięsnego, z wąsem pod nosem i nieoogolonymi pachami podoba się sobie to mnie nie obchodzi. Niech się sobie podoba. Niech tylko nie myśli, że kogoś wyrwie. Bo tak jak zauważyłaś, w gazetach jest napisane jak wyglądać żeby wyrwać faceta, a aby wyrwać faceta najlepiej pójść przez wygląd toteż takie rady tam się znajdują. Możesz się przeciw temu buntować, nazywać żenadą itp ale i tak świata nie zmienisz. Tak samo w męskich pismach są porady jak zadbać o sylwetkę, jak się ubrać itp. Oczywiście Ty (chyba jesteś kobietą) nie lubisz zadbanych i dobrze zbudowanych mężczyzn, tylko wolisz żuli z brzuchem piwnym i starych kalesonach, którzy się sobie podobają. Chcesz to sobie takich wól. Twoja sprawa. Masz rację - EOT .
|
|
Jakiś czas tu pomieszkuję i jeszcze ani razu nie widziałem napitego dziecka, za to z papieroskiem w zębach to codziennie.Chciałbym zwrócić uwagę forumowiczów na zdjęcie pana prokuratora:policzki nienaturalnie zaczerwienione,mięśnie napięte,oczy dziwnie przymróżone...no,no chyba i tym razem słuszne jest stwierdzenie,że naprawianie świata należy zacząć od siebie. Dina
|
|
JESTEM KOBIETĄ A NIE FACETEM ALE STRZELIŁĘŚ GAFE TOMMEKNET!!!! PS WOLĘ ROZMAWIAĆ NA TAKIE TEAMTY ANIŻELI PIĆ PIWSKO I JĘCZĘĆ NAD SWOIM LOSEM TAK JAK NIEKTÓRZY FACECI TO ROBIĄ TOMMEKNET PO CO MARNOWAĆ CZAS NA ROZMOWY NIEKONKRETNE SZKODA ZYCIA I CZASU
|
|
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!
|
|
a co masz do barana ?? bagrmosen
|
|
po czesci kazik ma racje, ze jak narazie nie wyglada to rewelacyjnie. Ale przeciez to dopiero poczatek, wiec Kazik djmy napierw drzewkom porosnac i trawce. Jak juz bedzie do konca zagospodarowane to wtedy porozmawiamy jeszcze raz na ten temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |