Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
całkiem niedawno słuchalem wywiadu niejakiej Hall Katarzyny |
może to głupie pytanie miało podtekst?.... planujesz coś??? mieczkoś997 - PROSZĘ!!! zajmij się tym. on/ona psuje dobre imię wszystkich tygrysów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: całkiem niedawno słuchalem wywiadu niejakiej Hall Katarzyny |
Z twoich postów widać,że jedym który tego nie potrafi jesteś ty tygrysie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dzięki serdeczne;) Leszek
|
|
TigerJ-zgdzam się z Tobą i jeszcze dodałabym ,że pewnie pracownicy traktowani by byli jak "ten piesek". Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ps.Kto przyjdzie na stary ryneknie zapomni u ubraniu się w biało-czerwone barwy:)) Leszek
|
|
psyhopata
|
|
Jakość Twojej wypowiedzi Loko jest zasmucająca. Czasem większą wymowę ma niezabieranie głosu w jakiejś sprawie, niż zabieranie go za wszelką cenę. bagrmosen
|
|
Cześć, czy ma ktoś z Was jakieś fotki z Zambrów Show, jakies pokazy motorów czy wystawionych autek? W ogóle jak udała się impreza? Niestety nie byłem na niej i nie wiem czy jest czego żałowac.
|
|
TO ZABŁYSNEŁEŚ . KUP SOBIE TROCHE PRASY TO BĘDZIESZ WIEDZIAŁ CO SIĘ DIZEJE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |