Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to dopiero początek?!!! |
metheor mi nie pozwala ojciec kupywac motoru na prawko kat. a !!, mam tyko motorową kartkę, spox ty za ile chcesz opylic ogarka ??!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to dopiero początek?!!! |
ad Hobong - post pierwszy Nie wiem jak jest za granicą, ale nie skopiowałem pomysłu np. o puszcaniu reklam w "czerwoniakach" poprostu jechałem w Warszawie autobusem i pierwszy raz szofer włączył radio - zastanowiłem sie czemu nie puścić by reklam i czesać kase za dźwięki... Necie też pomyślałem w momencie gdy w akademiku niechcący znalazłem sieć radiową, oczywiście nie mogłem z niej korzystać - poprostu potrzeba. Taki net radiowy kopną by "tpse", ludziki mieli by neta za free, wszystko oparte na linux'ea jego obsługa wymagała by ludzi konkretnych. Teraz karzdy urzytkownik miałby musowo skrzynke na której lądowały by np. lokalne oferty pracy, jakieś reklamy i co tam jeszcze się da, a z tego znowu flota. Nie chodzi by na tym zarabiać ale żeby maksymalnie wychodzić na zero i brać na wszystko dotacje z uni (net, linux, autobusy) Nie skopiowałem od nikogo żadnych pomysłów z innych krajów. Jeśli gdzieś coś takiego jest to nie miałem o tym pojęcia. Ludzi tu chodzi o pomysly z ką brać kasę i dotację, żeby przetrwać. Poprostu chcę żyć bez wstydu, mam historię kraju nie najgorższą ale teraz czas bydować teraźniejszość (tę część wieczności która rozdziela domenę nadziei od królestwa rozczarowań...)
|
|
"Każdy może zrobić se nicka jakiego chce" Panie Marcinie coz za mistrzowska ortografia .
|
|
PKWN 1410! Pozdrowienia. Zbych
|
|
To nie rewelacja aktualnie Tpsa też ma nową promocję, umowa min 2 lata pierwszy rok 28 brutto następny 55 prędkość 512. Leszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |