sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Via baltica – Kołakowski konkrety

Ta informacja prasowa z tym zarządem to jakiś żąrt - czy upał osłabił działaczy i niezrozumieli rzeczywistości.Walczymy o 2-ą czy 4-ą ligę.
Wg. mnie Ci starsi panowie są swietni na Ligę Polskich Rodzin ale nie piłkarską II lgię.

zatanista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Via baltica – Kołakowski konkrety

Oni powinni pojsc poszukać jeszcze środków, np. do Mlekpolu Grajewo, albo do Mlekovity w Wysokiem, czy do płyt wiórowych Pfilder grajewo w końcu to najbogatsze firmy w wojewódźtwie! i poprosic o pieniążki...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Zgadzam się w pełni z Tobą zovo.
Proponuję akcje rozszerzyć do wszystkich typów śmieci. Aktywne przeciwdziałanie przynosi najlepsze skutki.
Łomża ma ogromny deficyt śmietników. Czasami trzeba przejść z kilometr aby natrafić na kosz.
Ostatnio zauważyłem bardzo pozytywną rzecz. Mianowicie chodzi mi o segregację odpadów. Coraz więcej ludzi przekonuje się do tego. Tylko żeby jeszcze zarząd osiedli opróżniał pojemniki do recyklingu, bo czasami pełne kontenery stoją tygodniami pełne.
Nie zmienia to faktu że to sprawę też trzeba jeszcze nagłaśniać.

Złowieszczy napis czuwający nad głowami wszystkich forumowiczów głosi:

"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane".

Jak inaczej nazwać ten post i cały wątek?

Pozdrawiam

Lokalnym patriotyzmem? ;)

Dawajcie jakieś bliższe info, ja sama mało techniczna jestem, ale czytania ze zrozumieniem umiejętność posiadłam. Może przy Boskiej ( i nie tylko ) pomocy się cosik pomyśli, o ile w realnych granicach możliwości. Może linki jakoweś kto podeśle, tak coby się co nieco bliżej zaznajomić z tematem...?

no czekam. Jakoś cały dzień...

Ma zowsze Łomża

tak ten sklep nazywa sie dwojka, powinni miec, zastanawiam sie czy jest jakas hurtownia, elkond (chyba), ale moze cos jeszcze?

Dran, ineresuje mnie cała procedura- napewno zawiła - kupienia mieszkania na kredyt. Wiem , że spisuje sie umowę wstępną i daje się zadatek. Jakiej wysokości? Czy to kwota umowna między stronami. Potem chyba do notariusza, jak sprawdzić mieszkanie czy nie ma zaległości ? A może należy skorzystać z czyjejś pomocy np. prawnika ? jakie są opłaty u notariusza ? Liczę że Twoja pomoc będzie nie bywale cenna.

Ach te tęsknoty i te marzenia!!! To one nas trzymają przy życiu! A trybik:)...tak, gdyby nie on życie byłoby bezbarwne, puste i smutne....

Serdeczne pozdrowionka dla tęskniących z daleka:)

ludzie nie schizujcie.... kupcie sobie stopery do uszu....

Treść jest ukryta

Inżynier: widziałam syrenę na własne oczy. Niesamowite, prawda? :)

To się jeszcze ciesz że niebyło większego:)) bo to co ty masz na zdjęciach to tylko wiaterek był:P

Ma zowsze Łomża

no tak już jest ale niemartw się jak niedługo zmienia prawo że bandyte na swojej posiadłosci można zatłuc to moze chłopaki zaczną się bać jak pujda kogos obrobić a ten ktoś wypruje im flaki :) a ciemne uliczki trza omijać zdaleka

________
Malachit

Teraz niestety "jelenie w cenie":)

Ma zowsze Łomża

ja jestem:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org