sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie to miasto?

korzystając z okazji tego wątku to może poradzi mi ktoś gdzie iść najlepiej żeby zdjąć sim lock z telefonu. Telefon to Sagem MYX52. Dobrze by było żeby ktoś podał cenę...

wiem ze taki watek juz był ale wybaczcie nie chce mi sie szukać a tym bardziej nie pamiętam :P

Dina

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie to miasto?

Phi, wielka sprawa! To był pierwszy samochód moich rodziców. W naszej "syrence" co prawda drzwi otwierały się już normalnie, nie "pod wiatr", jak w tej na zdjęciu. Auto kultowe. Pamiętam tylko przerwy w podróży, jak Tata musiał podnosić maskę i czegoś tam grzebał...
Potem zamieniliśmy ją na "warszawę". To była wygoda...Kanapa z przodu, kanapa z tyłu. Mało kto pamięta takie coś, jak biegi w kierownicy. Otwieranie maski chyba też miało miejsce, ale już rzadziej. Pamiętam tylko, że trzeba było toto regularnie smarować. Musiałam wtedy deptać na taki wielki pedał w urządzeniu zwanym tawotnicą i bardzo mi się to podobało, taka byłam pomocna i potrzebna w wieku tych kilku lat...

Szansa na pracę dla 40 czy 400 osób w naszym mieście to dla nich wielka nadzieja. Ale 4 tysiące? Wydaje mi się sporą przesadą. Chociaż życzę wszystkim łomżanom, aby była to prawda.

hej.ja też byłem na rozmowie w tej firmie.facet nic konkretnego nie powiedział ,wydało mi sie to dziwne.w necie znalałam opinie na temat tej firmy i to mi wystarczyło wiecej tam nie poszedłem

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Budka Suflera - Zapach Kobiety

Zagadka: "I po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój"
(mam nadzieję, że tego jeszcze nie było :) )

Ma zowsze Łomża

Na dnie sarkofagu noc, czarna suknia.
Rozrzucam korale wspomnień...
Wtulona w włosów płaszcz, wonna rodnią swą.
Teraz okryta snem.

Na wpół lodowata dłoń.
Zimne twe usta...
A jeszcze nie dawno ogień skrzył.
Pamiętam rozkoszny wiatr, masztem gnący, sztorm.
Daję ci moją łzę.

KAT - Łza dla cieniow minionych

zagadka:

Piszę do Ciebie
ostatni list...

Tak jest. 2000 tys. za m2 i potem trzeba poczekać.

No i co? Władze miasta szukaja nowego architekta \miejskiego, a SM Perspektywa dalej idzie w zaparte.

Biernak HAHAHAHAAHAHA WIATRAKI o typek.TO POWINNI KURDE DO LASU TO KROCHMALNIE PRZENIESC ( NA ODLUDZIE)

loko => Caps Lock => Brak szacunku => Dno.

Pozdrawiam Pana.

moim zdaniem to jest bardzo ladna...nie wiem jak wam, ale mnie sie podoba;]

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Moim zdaniem nie ma szans na top 3...

rudy błazen z druhem

A ja mam to w nosie, bo się przeprowadziłem już dawno do Śledziowa hihihi.

PS. Halinka, nie daj się zwariować ;)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

A ja markaca rozumiem.

Mówiąc szczerze - to via baltica niech idzie któredy urzedasy chca , ale niech wkoncu zacznie sie budować. Od lat czekamy na dobrą doroge zachód - wschód i nic z tego niema. Niech idzie przez Białystok ale niech wkońcu zaczną ją budować !!

Zamiast odpowiedzi:
Gdyby los tak ze mnie zakpił, że zacząłbym służyć w niemieckiej armii to musiałbym chyba być bardziej niemiecki niż oryginalni Niemcy - inaczej miałbym prze....ane (przechlapane oczywiście).

markac prawdopodobnie jest już najbardziej śledziowatym śledziem wśród śledzi. Albo się zastanawia. Łamie się... Czy chce być z Łomży czy już mu to wisi ?
Dlatego go rozumiem. Bo rozumiem ludzi i ich słabości.

P.S. markac: przepraszam jeśli się mylę - napisz, że się mylę to przeproszę jeszcze raz i piwo postawię... Obiecuję.

Co prawda, to prawda, syrenki mają swój urok, a i "zapach" jaki wydawała do dziś pamiętam. Wstawiam egzemplarz żółciutkiej "myszki"

Zbych

Bedzie tam sklep

Śliczna ,ale różni się od tych wcześniejszych. Nawet kształtem-jakoś tak bardziej wyprofilowana.Kiedyś nie zwracałam uwagi na takie szczegóły ,a teraz...piękna:)

rudy błazen z druhem

Kształt Syreny nie zmieniał sie raczej! Ten samochód był produkowany raczej bez wiekszych zmian. Zmianiały się kierunku ( z mniejszycz na wieksze ) troszeczke maska, grill oraz ramki przednich świateł. W modelu 100 - 101 tylny pas był różny ( klapa mbyła dłuższa) oraz zamontowanie koła zapasowego. Zmieniały się również tylne klosze lamp, w modelu 105L nie miały już chromowanych ramek. Oraz oczywiście sposób otwierania dzwi . model 100-104 miały otwierane dzwi pod wiatr tzw kurolap a modele 105 105L 105B oraz 105 R20 miały dzwi otwierane normalnie :)

Raczej dużo sklepów ale słyszałem coś o posterunku ale wątpie

Lomżyńskie krówki czekające na autbus... :)))

Ktoś ma jeszcze jakieś fajne fotki? :)

Zbych

pewnie jest taki że to może być promocja na dwa 2-3 miechy a później ci dowalą jakieś kosmiczne ceny

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org